Astrocafe.roEclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018.Purificare, eliminare, transformare


Aceasta este o perioada-elevator. Luna iulie este foarte intensa, cu potential de purificare, curatare, inchiderea unor bucle, rani, a unor tipare inconstiente sau imprumutate, vechi si foarte vechi, ale noastre sau ale neamului nostru. Toata vara va fi asa. Avem multa treaba cu schimbarea axei, a drumului vietii, a prioritatilor, a abordarii si a traiectoriei interioare. E un branci dat de Univers, pentru ca noi sa facem un salt, dar inainte de asta CURATAM, clarificam, inchidem, "clasam", purificam, ne impacam, acceptam, intelegem. Fiecare ce are nevoie. Fiecare si toti, impreuna.

Din motivele enumerate mai sus, e posibil sa ne confruntam cu tot felul de simptome, senzatii in corp, emotii care ies la suprafata fara preaviz, somnolenta sau agitatie, doruri si melancolii urmate de indrazneala si forta si tot asa, sensibilitate crescuta la stimuli exteriori, amintiri care devin foarte vii si pe care le simtim cum pleaca din structurile noastre profunde, receptivitate crescuta la mesaje subtile, vise clarificatoare sau foarte numeroase si amestecate, intuitii puternice...

#Eclipsa de Soare in #Rac de pe 13 iulie este prima din cele 3 care au loc in aceasta vara si este un demo, un teaser pentru urmatorii doi ani (2019-2020), cand nodurile lunare se vor afla pe axa Rac- Capricorn, axa si asa destul de incarcata, unde va fi si un summit extraordinar cu participarea "greilor" Jupiter, Saturn, Pluto.   Dar despre asta, la momentul potrivit.

Acum, doar voiam sa va aduc in atentie cateva linii principale care se evidentiaza in aceste zile (saptamani): curatare, transformare, eliminare.

Fie ca vorbim de planul fizic, emotional sau pur si simplu energetic... e bine sa facem tot ce simtim ca ne este potrivit, cu scopul de DETOX si INGRIJIRE.

Apa, intern si in preajma, sau sub forma de bai si dusuri, este un suport excelent pentru echilibrare si curatare emotionala.

Sarea de mare pura, folosita in casa (la colturile casei, lasata cateva zile, apoi aspirata si aruncata), arderea salviei, tamaiei, palo-santo sau alte asemenea... in casa, poate fi de ajutor si ridica vibratia.

Folosirea uleiurilor esentiale, a cristalelor si tot ce mai stiti ca va poate sprijini ca venind din natura, poate fi folosit cu succes.


IMBRATISARILE sunt vindecatoare. In orice forma. Imbratisam sinele, cu tot ce suntem. Si imbratisam alte suflete si fiinte. Imbratisam viata noastra, experientele provocatoare, trecutul, tot ce este... 

Racul este casa. Casa spiritului (corpul), a corpului (casa in care stam), a fiintei (tara, planeta, universul etc). Sa facem curat, acolo unde ni se indica necesitatea, cel putin pana pe 13 iulie, cand va fi eclipsa de Soare si Luna noua in Rac. Si sa avem blandete, compasiune si intelegere si pentru procesul celorlalti. Tot ce traim poate face parte dintr-un proces de intoarcere ACASA. Iar pentru asta, e nevoie, multi dintre noi, sa regasim drumul si sa-l curatam. 

Fie primit!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.