Astrocafe.ro Eliberaţi-vă de trecut


Jonathan are o vorbă: „Totul este energie“. Ceea ce vrea să spună este că noi suntem sisteme energetice. Dacă totul în fiinţa noastră este limpede, energia se deplasează într-o singură direcţie. Dacă există confuzie, energia se mişcă în mai multe direcţii şi fără forţă deplină.

Caroline Myss, o diagnosticiană intuitivă şi autoare a cărţii Anatomy of the Spirit („Anatomia spiritului“), utilizează expresia „a fi conectat la trecut“. Dacă în viaţa dumneavoastră a existat o situaţie în care aţi fost răniţi, abuzaţi sau un anumit lucru a rămas neterminat, probabil că încă mai purtaţi cu dumneavoastră acea amintire. Mai sunteţi conectaţi şi acum la întâmplarea aceea din trecut. Asta înseamnă că o parte din energia dumneavoastră a rămas încă acolo, retrăind şi probabil recreând vechea întâmplare.

Ştiu că este o idee mai greu de înţeles. Să apelăm însă la un alt exemplu dat de Myss. Gândiţi-vă la energia pe care o primiţi în fiecare zi ca la o sumă de bani. Vă treziţi dimineaţa având la dispoziţie 500 $ pentru întreaga zi. Dar, deoarece mai ţineţi încă supărarea provocată de o răutate spusă de soţie seara trecută, o să vă coste. Cheltuiţi 50 $ pentru a menţine energia respectivă vie în interiorul dumneavoastră.

Să presupunem că mai aveţi o supărare, din cauza unui prieten care vă datorează nişte bani împrumutaţi cu cinci ani în urmă. Acum cheltuiţi 100 $ ca să păstraţi vie amintirea respectivă. Să mai admitem şi că aţi avut de suferit în copilărie din cauza tratamentului abuziv al unor persoane. Mai cheltuiţi încă 100 $ pentru a păstra în memorie şi acea amintire. Când v-aţi trezit aveaţi 500 $ de cheltuială, dar încă înainte de a vă da jos din pat aţi utilizat jumătate din bani pe amintiri străvechi.

Când veţi încerca să atrageţi ceva în prezent, nu veţi avea la dispoziţie toată energia pentru a determina manifestarea a ceea ce vă doriţi. Dacă vă debarasaţi de vechile întâmplări, suferinţe şi convingeri, veţi avea mai multă energie, pe care o veţi putea folosi pentru a atrage ceea ce vreţi acum. Şi cu cât mai multă energie aveţi acum, cu atât mai multă veţi căpăta.

Până la urmă, veţi ajunge la fel ca supermodelul care spunea cândva: „Nu mă trezesc în nicio dimineaţă pentru mai puţin de 10.000 $.“

Joe Vitale

Sursa: astrocafe.ro​

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.