Astrocafe.ro Experienţa si vibraţia personală

Toate experienţele pe care le trăim la nivel conştient şi subconştient au o bază energetică, iar vibraţia noastră personală reprezintă rezultanta tuturor acestor energii. Ţinând cont de această complexitate a vibraţiilor, este practic imposibil să privim o situaţie şi să ştim cu siguranţă cum a atras-o cineva, cu excepţia cazurilor în care acest lucru este foarte evident.

O altă întrebare pe care merită să ne-o punem, cu conotaţii mai filozofice de data aceasta, este următoarea: cine este cel care trăieşte această experienţă? Ce se întâmplă atunci când privim o tragedie şi reacţionăm în faţa ei? Noi trăim experienţa contemplării experienţei unei alte persoane sau a unui grup de persoane.

La nivel cuantic, Energia care alcătuieşte finţa ta şi sistemul tău senzorial interpretează un alt cluster de Energii într-o manieră care îţi convinge mintea că experienţa pe care o contempli şi pe care o consideri tragică este trăită de „altcineva”.  Aşadar, tot ce poţi spune cu siguranţă este că trăieşti experienţa interpretării experienţei unei alte persoane. Pare ameţitor, dar aceasta este realitatea.

Marea majoritate a experienţelor pe care le trăieşti în stare de veghe par să fie reale. Aşa am fost învăţaţi să credem. Acesta este însă doar un sistem de convingeri care funcţionează în cazul nostru. Dacă înţelegi însă că fiecare experienţă emoţională pe care o trăieşti este consecinţa unei interpretări învăţate, vei începe să accepţi că tu ai de ales, putând interpreta orice situaţie aşa cum doreşti, chiar dacă acest lucru ţi se pare absolut nenatural, dat find că te-ai obişnuit să reacţionezi într-un anumit fel în anumite circumstanţe.

Este sufcient să privim religia pentru a constata cât de divizată a ajuns umanitatea în privinţa ideilor legate de bine şi de rău, de adevăr şi minciună etc. În cadrul fecărei religii există oameni care nu văd mai departe de propria lor versiune a adevărului şi care resping orice altă perspectivă. Nu putem să îi judecăm, spunând că au dreptate sau greşesc, dar putem afirma că ei vor atrage exact ceea ce se întâmplă la nivel energetic în sistemul convingerilor lor (respectiv, în funcţie de ceea ce cred ei în esenţa lor, şi nu de ceea ce afirmă  în mod dogmatic că ar crede).

În aceste condiţii, încercarea de a interpreta adevărul unei situaţii prin care trece altcineva este cel mai adesea un act inutil şi o folosire greşită a propriei noastre Energii. În ultimă instanţă, experienţa noastră de viaţă luată în ansamblu depinde de vibraţia noastră personală şi de ceea ce permitem să pătrundă în „spaţiul” nostru personal. De aceea, noi trebuie să înţelegem cum ne putem schimba vibraţia personală astfel încât să intrăm în rezonanţă cu realitatea pe care ne-o dorim.

Numai în acest fel o vom putea atrage, în loc să ne focalizăm atenţia şi emoţiile asupra unor lucruri pe care nu ni le dorim.Trebuie de asemenea să înţelegem ce energii circulă pe nivelele mai profunde ale finţei noastre, împiedicând atragerea realităţii pe care ne-o dorim. Trebuie să învăţăm să eliminăm aceste tipare, astfel încât energia pe vibraţiile dorite să circule liber prin noi, fără nici un fel de obstrucţii.

Bob Doyle

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.