Astrocafe.ro Horoscop pentru joi, 14 octombrie 2021

Berbec

Rezerva momente pentru a discuta cu prietenii. Iti sunt favorizate dialogurile pe teme profesionale. Posibil sa primesti o oferta de colaborare, dar care implica multa munca si responsabilitati noi de anvergura. Ai grija la sfaturile primite si tine cont de ceea ce ti se spune. Chiar daca cineva drag iti face reprosuri sau iti sugereaza aspecte neplacute, lasa scepticismul deoparte.

Taur

Tumultul din segmentul profesional este la cote mari. Relatiile colegiale, dar in special cele cu autoritatile, sefii sunt rascolite, fiind dificil sa te intelegi cu aceste persoane. Fii prudent in tot ceea ce faci la serviciu si rezolva-ti sarcinile de lucru la timp. Exista sanse bune de a te orienta spre alte domenii de activitate. Gandeste-te pe indelete ce anume ti-ar placea sa lucrezi, in ce context, alaturi de ce fel de oameni.

Gemeni

O zi minunata pentru a lua legatura cu persoanele dragi, a stabili planuri de calatorie, vizite la rude sau prieteni. Mentalul iti este animat de idei inalte, fie ca te afli la serviciu, fie ca esti acasa. Detaseza-te de rutina cotidiana si ocupa-te de rafinarea sufletului tau. Iti sunt favorizate lecturile deosebite, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. Insa, ti-ar prinde bine si abordarea unor forme de instruire.

Rac

Chestiunile financiare comune cu membrii familiei te pot ingrijora serios. La prima vedere pare ca doar tu esti cel care duce greul casei, familiei si chiar al relatiilor profesionale. Dar este doar o perceptie subiectiva. Verifica atent ce anume ai de cheltuit, vorbeste cu persoanele alaturi de care esti implicat in datorii si pe urma gandeste-te pe indelete ce masuri iei. Spre seara, in tihna, observa intelesul nevazut al evenimentelor de astazi.

Leu

Este o zi in care relatiile parteneriale iti pot oferi lectii de viata interesante. Fii deschis la evenimentele care apar si implica-te unde este nevoie. Abtine-te de la comentarii si de la emiterea judecatilor la adresa altora. Va fi atat de bine si amuzant, pe alocuri, sa-i asculti pe altii si sa inveti din experientele lor! Totusi, pastreaza-ti gandirea limpede si renunta repede la persoanele care-ti invadeaza spatiul personal intr-un mod nepermis.


Fecioara

Chiar daca la serviciu se anunta multa forfota, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Se pot accentua atat oboseala, cat si afectiunile vechi. Evita, insa pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Capacitatea organismului de autorefacere este activata si ar fi bine sa ai incredere in ea. Dupa-amiaza rezerva momente pentru o plimbare usoara in aer liber si dormi ceva mai mult.

Balanta

Relatiile sentimentale te rascolesc mult, insa depinde de tine cum gestionezi situatiile ivite. Posibil ca de la cheltuieli comune sa iasa scantei. Lasa-ti generozitatea sa se reverse asupra celor dragi. Sigur ca obiectiile altora, mai ales cele le adresa ta iti displac, insa sunt momente pasagere. Depinde numai de tine sa aduci armonia si zambetele pe chipurilor tuturor celor cu care vii in contact.

Scorpion

Esti foarte acaparat de familie si de treburi gospodaresti. Nemultumirile vizavi de aceste segmente de viata sunt nefondate. Mana divina te ajuta discret, din umbra si la momentul potrivit. Posibil ca acest moment de ajutor sa coincida arareori cu cel previzionat de tine. Daca lasi grijile deoparte si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta, iti va fi mult mai usor.

Sagetator

Se intrezaresc discutii si intalniri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Unele informatii aflate astazi legate de proiectele profesionale te pot pune serios pe ganduri. Ceea ce de fapt este foarte bine, deoarece la unele ar trebui fie sa renunti, fie la se modifici termenii si conditiile de desfasurare. Ai rabdare si asculta ce iti spun ceilalti. Pentru ca in preajma ta exista o multitudine de surse de informare, fii prudent.

Capricorn

Cheltuielile pot fi frecvente astazi. In primul rand, s-ar putea sa fii nevoit sa aloci sume importante de bani pe a-ti imbunatati imaginea publica sau pentru a-ti consolida statutul social. Temerile legate de veniturile pe care le obtii din munca desfasurata la serviciu sunt destul de fondate. Astfel ti-ar prinde bine listele stricte de cumparaturi sau alocarea unui buget clar, atat pentru cheltuieli neprevazute.

Varsator

Starile tale de sprit ii pot influenta serios pe ceilalti. Astfel foarte usor te poti trezi in mijlocul unor conflicte greu de explicat. Este bine sa fii discret, sa te ocupi de activitati care te solicita putin si sa eviti implicarea in orice fel de disputa. Organismul tau este obosit si are nevoie de odihna, dieta si aer liber. Spre seara rezerva momente pe care sa le petreci alaturi de cineva drag.

Pesti

Esti cufundat in ganduri si nimeni si nimic nu te poate deranja. Faptul ca esti meditativ, discret iti prinde bine, atat pentru suflet, cat si pentru trup. Lasa grijile deoparte si aranjeaza-ti programul astfel incat sa te ocupi de treburi usoare. Posibil sa te necajeasca afectiunile specifice aparatului digestiv. Hraneste-te sanatos, dar mai ales cu iubire. Chiar poti intelege faptul ca, iubindu-te tu pe tine, ceilalti si intregul univers te vor iubi inzecit.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 596

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 875

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 855

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 752

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 641

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 694

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889