Astrocafe.ro Horoscop pentru luni, 11 octombrie 2021

Berbec

Mentalul iti este agitat si de aici este posibil sa relationezi greu cu ceilalti. Pastreaza-ti cumpatul, ordoneaza-ti gandurile si vorbeste strictul necesar. Pe de alta parte se pot incheia unele relatii cu persoanele din anturajul apropiat, atat la serviciu, cat si in plan personal. Evita sa emiti judecati la adresa altora. Ai rabdare cateva zile, pana ti se linisteste sufletul.

Taur

Este o zi deosebita pentru capitolul financiar. Cumva este vorba despre un final de etapa de castig sau de cheltuieli de la si prin altii. Asta  inseamna ca vei putea rezolva demersuri financiare care treneaza de ceva vreme, se vor lamuri aspecte legate de folosirea unor bunuri comune cu ceilalti. Insa, fereste-te de a lua decizii sau de a-ti expune intentiile financiare.

Gemeni

Dialoguri si actiuni comune cu ceilalti. Sunt momente deosebite pentru a reconfigura, atat relatia cu partenerul de viata, cat si cu partenerii profesionali. Acum tu esti artizanul acestor relatii. Fii prudent, deoarece tendinta de a te pripi in concluzii si decizii este accentuata. Asteapta cateva zile si abia apoi priveste cu un ochi critic toate relatiile si colaborarile in care esti implicat.

Rac

Ar fi bine sa iei lucrurile mai usor. Organsimul iti este obosit, astfel ca ai nevoie de odihna. Se incheie o etapa importanta in plan profesional, fie ca se schimba regimul muncii, fie ca o activitate inceteaza din varii motive. De asemenea, si la capitolul sanatate se intrezaresc schimbari benefice. Totul este sa vezi partea plina a paharului si sa lasi evenimentele sa se desfasoare in ritmul lor.

Leu

Relatiile sentimentale sunt accentuate si ar fi bine sa fii alaturi de cei dragi. Apar stari nostalgice si amintiri dintr-un trecut indepartat ce parea uitat. Si totusi, beneficiile acestei zile constau in faptul ca poti dizolva usor resentimentele si iti poti lamuri neintelegerile amoroase din trecut. Traieste clipa cu sufletul deschis, indiferent de paleta de emotii pe care o parcurgi astazi.


Fecioara

Pentru ca esti foarte ocupat cu sarcinile de lucru de la serviciu, membrii familiei iti pot face tot soiul de reprosuri. A te imparti astazi intre casa, familie si treburi profesionale este mai dificil, pentru ca situatiile in care te afli cer mult efort. Pret de cateva clipe stai deoparte si de serviciu si de casa. Analizeaza sincer care iti sunt prioritatile si apoi decide in consecinta. Aminteste-ti si de nevoile tale sufletesti!

Balanta

]Sunt momente bune pentru a-ti ordona gandurile, a-ti selecta prioritatile, dar si relatiile cu persoanele din anturajul apropiat. Energia zilei te ajuta mult in a lua decizii rapide, radicale, atat in ceea ce priveste relatiile personale, cat si relatiile profesionale. Totusi ai rabdare cateva zile. Deocamdata, schimba-ti maniera de privi lucrurile si oamenii din viata ta.  

Scorpion

Dinspre segmentul financiar vin informatii deosebite. Posibil sa primesti o suma de bani restanta de la locul de munca, dar si cadouri sau favoruri. Fii prudent in tot ce tine de bani si bunuri! De fapt este vorba despre incheierea unei etape de castig din munca desfasurata de tine la serviciu. Si conditiile de munca se vor schimba in viitorul apropiat.

Sagetator

Sunt momente excelente pentru a-ti trasa noi planuri de viata si a renunta la relatii si situatii care te tin pe loc. Posibil sa intampini obstacole din partea celorlalti, dar fii vigilent si alege sa mergi pe un drum personal. Indiferent de provocarile din preajma ta, bine ar fi sa ai incredere deocamdata numai in vocea ta interioara. Intotdeauna te va ajuta neconditionat!

Capricorn

Dorinta de izolare este accentuata si va fi greu sa-i rezisti. Este indicat sa te tii departe de activitati solicitante si de spatii aglomerate. Sunt posibile neplaceri la serviciu, din partea colegilor. Insa, tu esti ceva mai sensibil deocamdata si astfel ai senzatia ca totul este impotriva ta. Detaseaza-te, linisteste-te, pentru ca sunt momente pasagere, pe care le poti gestiona fara probleme. 

Varsator

Energia acestei zile iti aduce efecte in segmentul relatiilor cu prietenii. La indemnul celor dragi este posibil sa te desprinzi de vechiile prietenii. Fii prudent, deoarece granita dintre o relatie amoroasa si una de prietenie este foarte sensibila, ambele relatii putandu-se confunda foarte usor. Bine ar fi sa te detasezi de toate relatiile actuale si sa astepti cateva zile pana se linistesc apele in acest sens.

Pesti

Astazi oscilezi intre a rezolva treburile profesionale, de la serviciu si pe cele domestice. Sunt momente importante, pentru ca se incheie o etapa profesionala, oferindu-ti-se astfel sansa de a petrece mai mult timp cu familia. Este bine sa fii prudent atat in relatiile colegiale, cat si in relatiile familiale. Dupa-amiaza organizeaza o cina surpriza pentru cei dragi.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 536

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 841

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 638

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 848

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 720

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888