AstroCafe.ro Horoscop pentru miercuri, 20 octombrie 2021

Berbec

O zi foarte importanta pentru tine. Luna Plina pe axa Berbec- Balanta aduce in prim plan unele fisuri in relatia de cuplu sau in cadrul unui parteneriat. Acum poti regla niste neintelegeri mai vechi, poti clarifica o situatie tensionata si, in final, vei lua niste decizii importante care pot orienta viata ta intr-o directie noua.

Taur

O zi in care ai acces la unele adevaruri universale sau informatii noi, care tin de spirit, cunoastere profunda, psihologie, Dumnezeu. Este o zi importanta, de aceea e necesar sa fii receptiv si deschis, sa primesti tot ce vine asa cum vine, sa privesti de pe margine evenimentele, fara sa mai incerci sa incadrezi totul in "sablonul" tau mental vechi.

Gemeni

O zi numai buna pentru a tria activitatile, proiectele, aspiratiile, chiar prietenii, in functie de noile convingeri, noua viziune de viata, noile idei. Ziua de astazi este, daca vrei, ca o usa spre o noua lume, un nou anturaj, un noi proiect. Revelatiile si ideile de acum pot duce catre niste decizii care-ti vor influenta viata pe termen lung. Asculta-ti inima si lasa-te ghidat de ea.

Rac

Un moment excelent pentru a elimina din viata ta o serie de compromisuri carora le-ai dat curs pana acum. Imaginea ta, statutul, functia sociala sau, pur si simplu, locul tau in familie, vor fi revizuite. Te-ai saturat sa prelungesti agonia in anumite situatii, te-ai saturat sa tot astepti ca cineva sa se schimbe si sa speri ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Cu toate opozitiile din partea familiei, astazi esti determinat sa-ti urmezi propriile alegeri. E important insa sa te manifesti cu generozitate si delicatete!

Leu

Niste informatii pe care le-ai aflat in urma cu aproximativ o luna pot sa-si arate astazi roadele. Ca si cum abia acum intelegi ce-ai aflat atunci, abia acum totul incepe sa capete sens. Cresterea spirituala, evolutia ta holistica este in prim plan acum. Fii deschis la tot ce vine spre tine. Unele mesaje pot fi foarte subtile si pot veni prin vise, de exemplu.


Fecioara

Astazi ai ocazia sa pui ordine in situatia ta financiara, fie ca e vorba de bugetul familiei, fie ca e vorba de resurse materiale pe care le ai in comun cu un partener de afaceri. Oricum ar sta lucrurile, e important sa-ti asculti intuitia, sa iti stabilesti niste prioritati in privinta finantelor, sa te uiti care sunt nevoile tale reale.

Balanta

Ziua de astazi, marcata de Luna Plina pe axa Berbec-Balanta, este un prilej excelent pentru a face un bilant in ce priveste relatia de cuplu, unele parteneriate, asocieri, contracte. Acum poti gasi cele mai bune solutii pentru a orienta lucrurile intr-o directie favorabila. E-adevarat insa ca unele relatii, care nu mai functioneaza la parametrii doriti de tine, se pot destrama. Si e mai bine asa.

Scorpion

Luna Plina de astazi lumineaza segmentul locului de munca, activitatile de zi cu zi, responsabilitatile. Este o zi in care poti vedea mult mai clar decat pana acum ce nu functioneaza, ce poate fi schimbat sau innoit. Pe de alta parte, acum e momentul sa culegi niste roade ale unor seminte plantate in urma cu aproximativ o luna.

Sagetator

In cazul tau, Luna Plina pe axa Balanta-Berbec lumineaza segmentul iubirii, creativitatii, relatiei cu copiii. proiectelor. E momentul sa-ti revizuiesti atitudinea fata de persoana iubita, sa revigorezi un proiect, sa vindeci ceva in relatia cu copiii. Cert este ca evenimentele de astazi au rolul de a te determina sa devii ceva mai flexibil si, de ce nu, mai afectuos si tandru.

Capricorn

Luna Plina, cu Luna in Berbec si Soarele in Balanta, activeaza zona sufletului, familiei, caminului si carierei. Este un moment execelent pentru a te uita cu sinceritate la viata ta, la angajamentele pe care ti le-ai luat si alegerile pe care le-ai facut in ultimul timp. Daca nu-ti place ce vezi, daca rezultatele nu te satisfac, poate ca e momentul sa faci alte alegeri.

Varsator

Astazi e posibil sa finalizezi niste discutii sau negocieri si sa semnezi un contract pe termen lung. Poti vedea rezultate clare in urma unor discutii incepute in urma cu o luna. Pe de alta parte, astazi iti poti lua inima in dinti pentru a spune lucrurilor pe nume, in cadrul unei relatii oficiale. Ceea ce nu e rau, pentru ca in felul acesta se lamuresc lucrurile, iar deciziile pe care le vei lua de acum incolo vor fi in avantajul tau.

Pesti

Luna Plina plasata in zona finantelor, indica faptul ca a sosit momentul sa iei niste masuri pentru a pune ordine in acest domeniu de viata. E foarte important sa te vezi asa cum esti, sa fii constient de calitatile si talentele tale si sa le pui la treaba. In felul acesta, vei vedea in scurt timp si rezultatele.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 508

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 713

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 603

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 627

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 646

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 583

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 519

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 648

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 622

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 961

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 601

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 621

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 630

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 610

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 663