AstroCafe.ro

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 01 - 07 iulie 2019

Berbec

Relațiile cu membrii familiei sunt accentuate în perioada analizată, recomandabil fiind să discuți pe îndelete cu toți cei de acasă care te solicită. Sunt posibile discuții aprinse, aflarea unor secrete ale membrilor familiei, dar și acțiuni controversate. Răbdare, prudență, detașare! Alocă timp pentru a te gândi pe îndelete la situația din familie. Sunt favorizate treburile gospodărești și reamenajările locative. Relațiile sentimentale sunt răscolite, astfel că puțin probabil să ajungi la un consens cu persoana iubită sau cu copiii. Controverse privitoare la idei și planuri personale. Sănătatea este vulnerabilă, deci ia în serios semnalele organismului.

Taur

Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat în primele zile ale săptămânii. Aflarea unor informații despre unii te vor pune serios pe gânduri. Chiar și temele sociale vehiculate în preajma ta îți vor atrage atenția în mod deosebit. Selectează totul și concentrează-te pe partea pozitivă a lucrurilor. Ar fi bine să renunți la persoanele care te solicită prea mult. Membrii familiei au nevoie de sprijinul tău emoțional, moral sau material. Acordă-l cu măsură numai după ce ai analizat bine situația. Sunt posibile neplăceri locative de la și prin instalațiile de foc sau de aer. Repară, renovează și debarasează-te de obiectele care îți prisosesc. Răscoliri sentimentale!

Gemeni

Aspectele financiare îți deschid săptămână în sensul că primești bani sau bonusuri dinspre locul de muncă. Totuși, efortul depus în câmpul muncii și plata aferentă este de departe mult mai mare față de recompensele primite. Se conturează și cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o listă de priorități și respect-o cu strictețe. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult pe la mijlocul săptămânii, fie prin discuții, fie prin atragerea în problemele lor. Fii discret, selectiv și evită implicarea în acțiuni inutile pentru tine. Călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva demersuri personale și profesionale. Activități și dialoguri cu membrii familiei.

Rac

Ești în vervă încă de la începutul săptămânii, implicându-te în tot felul de discuții și acțiuni. Dozează-ți energia vitală, pentru că există riscul devitalizării prin implicarea în acțiuni care te consumă prea mult și fără rost. Sunt momente favorabile trasării unor planuri noi pe toate segmentele vieții cotidiene. Dialogurile cu prietenii te pot răscoli sufletește foarte mult, de aceea ar fi bine să nu pleci urechea la tot ce ți se spune sau să eviți persoanele pe care le simți cumva împotriva ta. Apar cheltuieli cotidiene pe la mijlocul săptămânii, dar în paralel primești și bani sau favoruri pentru a te descurca onorabil. De evitat investițiile nefondate! Călătorii pe distanțe scurte și întâlniri cu pesoanele din anturajul apropiat.

Leu

Fii cât mai retras în această săptămână și ocupă-te pe îndelete de planurile tale personale. Cu toate că vei fi solicitat mult de către colegii de serviciu sau de către cei dragi, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să le eviți compania și implicarea în treburi obositoare sau care nu te privesc. Multe discuții tăinuite cu unii și cu alții, în urma cărora vei obține concluzii foarte importante pentru tine și bunul mers al proiectelor tale personale și profesionale. Prudență, răbdare, discernământ! Energia vitală revine în forță pe la mijlocul săptămânii, dar nu forța nota. Chestiuni financiare la serviciu, fie primirea salariului, fie apar informații despre bani.

Fecioară

Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile și concepțiile tale privitoare la situațiile în care ești implicat și la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical și definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să privești obiectiv la tot ce te înconjoară și, de asemenea, vei găsi soluțiile viabile pentru a-ți îndeplini proiectele personale și profesionale. Rezervă momente de odihnă, detașează-te de tot și toate, dar îngriijește-ți serios sănătatea. Evită discuțiile și acțiunile obositoare! Totuși, gândește-te la planuri de călătorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesională. Sănătatea este vulnerabilă, deci nu forța nota și odihnește-te conștient.

Balanţă

Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefi, cu oficialități, prezentări profesionale de anvergură, dar și controverse sau situații dificil de gestionat la prima vedere. Este bine să-ți pregătești temeinic aparițiile și dialogurile cu ceilalți, întrucât unii îți vor pune bețe în roate. Neplăcerile apar de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu să depui eforturi deosebite în câmpul muncii, dar plata să fie necorespunzătoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu îți pot oferi informații și sfaturi utile. Reține ce ți se spune și operează acele schimbări de care ai nevoie. La finalul săptămânii este bine să te odihnești pe îndelete.

Scorpion

Dorința de a călători, de a te pregăti de vacanță, de a acumula informații din varii domenii de viață și activitate este foarte accentuată în prima parte a săptămânii. Însă, este posibil ca partenerul de viață sau prietenii alături de care dorești să te distrezi în vara asta să aibă cu totul alte planuri și să te anunțe destul de tranșant. Bine ar fi să-ți faci propriile planuri, ascultându-ți vocea interioară și ținând cont de impulsurile sufletești. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul perioadei analizate, fiind nevoit să participi la discuții oficiale alături de șefi sau de reprezentanți oficiali ai unor instituții. Prudență și discernământ! Prietenii te vor provoca la discuții aprinse și la acțiuni amuzante.

Săgetător

Este nevoie să te ocupi de bani și bunuri comune cu alții. Achitarea facturilor, datoriilor, verificarea documentelor financiare și dialoguri pe teme contabile. De evitat investițiile și cheltuielile nefondate! Este posibil să primești bani sau favoruri dinspre segmentul profesional, datorită eforturilor depuse în ultima vreme. Însă, cumva nemulțumiri tot există, pentru că este o mare diferență între propriile tale aprecieri și cele ale altora vizavi de tine. De evitat discuțiile contradictorii și escaladarea conflictelor! Toate se vor rezolva favorabil la momentul potrivit. Multă forfotă socio-profesională!

Capricorn

Discuții parteneriale și acțiuni comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri în primele zile ale săptămânii. Creativitatea este accentuată, dar cumva ceilalți te blochează în a-ți expune în totalitate ideile. Vorbește puțin, ascultă cu atenție ce ți se spune și nu-ți divulga toate intențiile. Unii te pot înțelege greșit. Pe la mijlocul săptămânii vor interveni aspecte financiare, de genul achitarea unor datorii sau a facturilor. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții, întrucât există premisele fraudării și minciunii bine mascate de intenții bune. Relații cu străinătatea și planuri de călătorie. Relaxează-te cu ajutorul activităților culturale, alături de cei dragi.

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Sarcini de lucru repetitive, controverse colegiale, urgențe de rezolvat în timp record. Detașează-te, îndeplinșete-ți corect și la timp sarcinile de lucru și evită escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv, mai ales pe stomac, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoane importante din plan profesional, dar și cu persoane care se ocupă de domenii neconvenționale. Informațiile obținute în perioada analizată sunt foarte importante pe termen lung. A doua parte a săptămânii evidențiază neplăceri parteneriale. Există posibilitatea separării, divorțului și a modificărilor privitoare la termenii și condițiile privitoare la unele colaborări.

Peşti

Relația cu persoana iubită și cea cu copiii sunt răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse și aflarea unor informații deosebite vizavi de cei dragi. Totuși nu lua de bun chiar tot ce auzi. De mare folos îți sunt activitățile recreative alături de persoane dragi și de încredere. La serviciu este forfotă și sarcini de lucru urgente. Bine ar fi să lucrezi singur ceea ce intră în sfera de obligativitate profesională, deoarece există animozități serioase din partea colegilor. Dozează-ți eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă. De evitat în această săptămână terapiile invazive și cele care forțează cumva organismul! Odihnă și răbdare! La serviciu se conturează sarcini de lucru noi. Relațiile colegiale sunt foarte disonante.

Sursa:  astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Zodiile si familia

11 Aug 2019 476

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 05 - 11 august 2019

05 Aug 2019 526

Astrocafe.ro Atmosfera astrală AUGUST 2019

04 Aug 2019 389

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 29 iulie - 04 august 2019

29 Jul 2019 448

Astrocafe.ro La ce foloseste confuzia

24 Jul 2019 447

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 iulie 2019

15 Jul 2019 647

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 iulie 2019

08 Jul 2019 613

Astrocafe.ro Atmosfera astrală IULIE 2019. Schimbări nebănuite

02 Jul 2019 640

Astrocafe.ro Cine nu are Rac, să-și facă rost!

26 Jun 2019 606

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 24 - 30 iunie 2019

24 Jun 2019 724

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 iunie 2019

17 Jun 2019 1116

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 iunie 2019

10 Jun 2019 728

Astrocafe.ro Zodiile la serviciu

09 Jun 2019 723

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 iunie 2019

03 Jun 2019 524

Astrocafe.ro Atmosfera astrală IUNIE 2019

02 Jun 2019 482