astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 februarie 2019


Berbec
Prietenii îţi sunt alături încă de la începutul săptămânii. Reţine sfaturile şi îndemnurile acestora, întrucât îţi vor fi de mare folos în carieră. S-ar putea ca unii susţinători să dispară din sfera ta de interes şi să fii nevoit să găseşti alţii. Domeniul profesional şi imaginea ta în ochii celorlalţi intră în vizorul astrelor de acum încolo.Ţi se poate îmbunătăţi poziţia socială sau poţi deveni un personaj faimos în mediul în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Sănătatea este vulnerabilă. În  doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, revenindu-ți cheful de a schimba totul în jurul tău. Remodelează-ți atitudinea faţă de tot ce te înconjoară, începe să lucrezi la propria ta persoană şi apoi selectează cu grijă toate relaţiile în care eşti implicat sau vrei să te implici.

Taur
Săptămâna debutează cu noutăți la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă, cu multe schimbări neprevăzute. În mod special se vor reconfigura relațiile cu șefii și autoritățile. De asemenea, poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru se va modifica. Sunt momente delicate, pentru că este dificil să observi încotro bate vântul schimbării. Fii discret, adaptează-te situației și evită compromisurile! Vin în preajma ta diverși prieteni sau persoane din segmentul socio-profesional care te sfătuiesc în fel și chip. Selectează totul și evită să te lași pe mâna celorlalți. La finalul săptămânii vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană și de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, bine fiind să urmezi un tratament de specialitate. Remediile naturiste, somnul suficient, compania celor dragi te ajută să depășești totul cu bine.

Gemeni
Începe o perioadă excelentă la capitolul relaţii cu străinătatea şi studii pe termen lung. Este posibil să stabileşti legături cu oameni aflaţi dincolo de graniţele ţării, să pleci în străinătate la lucru sau să începi un curs de lungă durată. Pe de altă parte, noţiunea de spiritualitate va căpăta alte conotaţii pentru sufletul tău. Poţi descoperi că Divinul se află în fiecare lucru şi că totul este aranjat în Univers după o anumită ordine şi disciplină. Cu toate cu neprevăzutul este prezent vei reuşi să obţii beneficii şi susţinere din partea unor protectori bine intenţionaţi. Relațiile profesionale sunt active, astfel că se conturează întâlniri cu șefii, cu autoritățile, reuniuni importante la nivel înalt. Prudență și răbdare! Finalul intervalului analizat îți aduce în preajmă prieteni deosebiți. Dialogurile și acțiunile comune cu aceste persoane te vor ajuta să-ți lămurești necunoscutele din segmentul socio-profesional.

Rac
Se pare că se instalează în viaţa ta, pentru o bună perioadă de timp, norocul la banii şi bunurile altora. Recomandabil este să fii foarte atent la tot ce vine spre tine, întrucât poţi pune bazele viitoarelor tale afaceri sau chiar averi. Moştenirile și partajele vor fi subiecte mult discutate de acum încolo. Totodată pot apărea cheltuieli neprevăzute fie pe facturi, taxe, datorii, fie pe mofturile celor dragi. Eviță șantajul emoțional din partea celorlalți! Sunt zile bune pentru a lua legătura cu persoanele din străinătate, pentru a călători, pentru a studia sau pentru a participa la activități culturale. Delectează-ți sufletul cu domeniile artei sau științei, iar beneficiile vor fi de proporții. Sfârșitul săptămânii anunță întâlniri cu multă lume, fie în plan socio-profesional, fie în plan personal în familie.

Leu
Relaţiile parteneriale, proiectele pe termen lung şi colaborările devin primordiale în viaţa ta pentru mult timp de acum încolo. Este posibil să întâlneşti oameni deosebiţi care îţi vor schimba viaţa şi care îţi vor rămâne alături pentru ceva vreme. Recomandabil este să fii deschis la schimbări profunde şi să primeşti cu încredere ofertele Destinului. Se conturează dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că este difcil să se ajungă la un consens. Fii prudent în vorbe și fapte! Unii îți vânează și cele mai banale greșeli, putându-le transforma în adevărate obstacole pentru progresul tău de acum. În a doua partea săptămânii se ivesc cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe sau diverse. Pe de altă parte sunt moment bune pentru a înțelege sensul evenimentelor în care ești implicat, dincolo de aparențe.

Fecioara
Începând cu această săptămână capitolul loc de muncă va fi pentru tine foarte mult accentuat de astre. Este posibil să-ţi reorientezi atenţia şi eforturile către alt domeniu profesional, cum ar fi turismul, sportul, filosofia sau științele înalte. Ineditul îşi va face loc în viaţa ta, scoţându-ţi la iveală talentele native. Sănătatea este o altă zonă ce va cunoaşte schimbări majore. Se recomandă multă atenţie la semnalele organismului şi folosirea cu încredere a terapiilor neconvenţionale. De evitat, pe cât posibil, analizele, consultațiile și intervențiile chirurgicale în ziele de 4 și 5 Februarie, întrucât sunt posibile erori majore. Relațiile parteneriale se evidețiază prin discuții ample și acțiuni comune. Se pot pune bazele unor colaborări viitoare de succes. Totuși verifică orice informație și evită să aluneci în situații iluzorii. Finalul perioadei analizate evidențiază capitolul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Cheltuieli neprevăzute.

Balanta
Relaţiile sentimentale, cele cu copiii şi creativitatea vot fi scoase în evidenţă destul de mult începând cu acestă săptămână. Este posibil să te îndrăgosteşti iremediabil sau dacă deja eşti implicat într-o relaţie, aceasta va continua pe un fundament mult mai solid. Alţii îşi pot redefini relaţiile cu copiii sau pot concepe un copil. Totuşi, fii prudent întrucât factorul neprevăzut, aici îşi are locul şi poate crea neplăceri greu de estimat şi controlat. Prudență la sănătate în intervalul 6 – 8 Februarie! Sunt posibile probleme legate de picioare și de sistem digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Spre finalul săptămânii se conturează aspecte parteneriale. Situațiile pot scăpa de sub control, deci fii prudent și ține-ți firea. Anumite relaţiile de colaborare pe care le ai sau le stabileşti acum se pot dovedi mai târziu că nu sunt ceea ce pare.

Scorpion
Casa, familia şi patrimoniul îţi vor capta atenţia şi eforturile pentru multă vreme de acum încolo. Este posibil să-ţi îmbunătăţeşti condiţiile locative, sa-ţi cumperi un teren sau o casă sau chiar te poţi hotărî să te muţi într-o altă ţară. Relaţiile cu membrii familiei se modifică, devenind mai strânse şi bazate pe respect şi ajutorare. Din punct de vedere sentimental, zilele de 6 şi 7 Februarie sunt delicate, existând riscul unor certuri cu persoana iubită sau cu copiii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, dar aşa este mai bine. Relațiile profesionale sunt foarte active în a doua parte a săptămânii. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile altercații majore sau chiar renunțarea la un loc de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului. Odihnește-te, desprinde-te de neplăcerile cotidiene și privește la partea plină a paharului vieții tale.  

Sagetator
Începând din această săptămână, studiile pe termen scurt, călătoriile şi relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi la frecvente. Raportarea ta la toate acestea va fi cu totul alta. Vei studia doar ce îţi place, vei păstra alături de tine doar persoanele potrivite sufletului tău, iar relaţiile cu neamurile le vei putea aborda cu mai multă deschidere şi bunăvoinţă. Dacă ești nevoit să călătorești, fii prudent și călătorește cu un scop bine definit ce nu poate fi realizat în altă perioadă. Se pot lega prietenii noi sau pot reveni în viața ta persoane cunoscute demult. Totuși, cineva îţi poate încânta sufletul pe moment, dar mai târziu poţi descoperi că nu este ceea ce pare. Treburile domestice se remarcă în a doua parte a intervalului analizat. Ai spor la curățenii și reparații importante. De asemenea, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale pot intra în discuție. La finele săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte.

Capricorn
Capitolul financiar se va reconfigura pentru tine începând cu această săptămână. Este vorba despre banii câştigaţi din munca proprie, existând varianta începerii unui câştig existenţial dintr-un domeniu drag sufletului tău. Pe de altă parte s-ar părea că şi sistemul valorilor proprii va cunoaşte transformări. Găsirea echilibrului între latura materială şi cea spirituală a vieţii va fi provocarea următoarei perioade.  Zilele de 6 și 7 Februarie sunt delicate în privinţa relaţiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Pot apărea neînţelegeri, dar prudenţa şi discernământul te-ar ajuta mult. De asemenea, se pot evidenția călătorii pe distanțe scurte sau tentația de a te ocupa de studii și de a te informa pe subiecte de larg interes. Discuții multe și călătorii frecvente pe tot parcursul săptămânii. Spre finalul săptămânii se conturează reuniuni familiale și treburi domestice.

Varsator
Pentru tine începe o perioadă minunată de transformare a propriei fiinţe. Personalitatea ta este în vizorul astrelor şi bine ar fi să te modelezi în funcţie de evenimentele din jurul tău. S-ar putea să devii nemulţumit de toate relaţiile pe care le ai cu ceilalţi, dar reţine că hiba este doar la tine. Dorinţa de a-ţi modifica atât spiritul cât şi fizicul va fi la cote înalte. Recomandabil este să parcurgi cursuri de dezvoltare personală, relaţională, de estetică corporală sau să discuţi regulat cu specialişti în aceste domenii. La capitolul financiar, zilele de 6 și 7 Februarie sunt destul de conflictuale. Este posibil să faci cheltuieli neprevăzute, dar pe de altă parte, poţi primi şi mici cadouri sau favoruri de la cei dragi. Călătoriile pe distanţe scurte, relaţiile cu neamurile, cu prietenii apropiaţi şi studiile sunt frecvente și foarte provocatoare. Dialoguri aprinse, veşti bune, altele mai puțin, participări la seminarii pe teme plăcute sufletului tău, toate se împletesc în jurul tău exact cum ai nevoie în această etapă a vieţii.

Pesti
În primele zile ale săptămânii nu prea te remarci în anturaj. Eşti discret, energia vitală este destul de scăzută şi bine ar fi să te ocupi doar de activităţile de rutină care nu te solicită prea mult. Foarte important devine capitolul prieteni şi protectori. Începe o perioadă favorabilă unei selecţii drastice printre apropiaţi şi de a atrage în viaţa ta oameni noi, de o înaltă ţinută morală. Pe de altă parte ţi-ai putea orienta eforturile şi atenţia către diverse asociaţii sau grupări cu scopuri umanitare, în care îţi poţi folosi altruismul. De reţinut că oamenii care ţi se alătură sau organizaţiile în care te implici acum sunt de lungă durată şi vor avea un impact major pentru Destinul tău. pe 6 și pe 7 Februarie îți revine pofta de viață și te vei alătura celorlalți în activitățile cotidiene. Totuși, sănătatea este vulnerabilă.  Fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Finalul săptămânii anunță cheltuieli majore, dar și posibilitatea de a câștiga bani sau de a primi cadouri spectaculoase.

Sursa: www.astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.