Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 07 - 13 iunie 2021


Berbec
În plan financiar se conturează schimbări importante în primele zile ale săptămânii. Poate fi vorba despre aflarea unor informații referitoare la modificări salariale, la modificări ale condițiilor de muncă sau a legislației în domeniul profesional în care activezi. Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă radical. Pleacă unii din preajma ta, vin alții. Energia de care beneficiezi în această săptămână te susține să începi o nouă etapă relațională sau măcar să te raportezi altfel la ceilalți. Totodată este nevoie să finalizezi etape vechi, relații și situații nemulțumitoare. Ești mânat de idealuri nobile, de gânduri mărețe însă numai tu singur poți decide ce este mai bine pentru tine de acum încolo. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și relații furtunoase cu membrii familiei și cu neamurile.

Taur
Este o perioadă importantă, deoarece ai șanse să-ți reconfigurezi toate planurile personale. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta să-ți trasezi planuri noi, dar mai ales să vezi care sunt bilele albe și pe cele mai puțin din etapa actuală în care te afli. Evită eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon. Din perspectiva financiară se deschide o etapă nouă. Este vorba de noi variante de câștig din munca prestată la un loc de muncă. Însă, există hibe ascunse, astfel că fii circumspect la tot ce ține de bani, venituri și bunuri personale. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele apropiate, călătorii pe distanțe scurte, dar și abordarea unor secvențe de învățare sau studiu individual pe teme profesionale.

Gemeni
Săptămâna începe cu zile favorabile odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Poate ar fi bine, în limita posibilităților, să-ți iei câteva zile libere, să stai mai mult în natură și împreună de cei dragi. Revelațiile obținute datorită contextului astral din aceste zile îți vor oferi explicații foarte clare vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum, pentru că atât informațiile primite, cât și gândurile care îți trec prin minte, le vei folosi la momentul potrivit. Odihnește-te conștient și ocupă-te de tine! Este vremea marilor schimbări personale mai ales, schimbări care vor atrage după sine și schimbări relaționale și profesionale. Zilele finalului de săptămână aduce cheltuieli, dar și posibilitatea unor câștiguri bine meritate în urma muncii prestate la serviciu.

Rac
Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Vei simți foarte clar că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-ai obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum. Anturajul prietenilor și al susținătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit, iar turnurile situațiilor și deciziilor sunt spectaculoase și frecvente. Evită să fii prea apropiat de ceilalți, să-ți divulgi intențiile sau să oferi sfaturi. Foarte ușor îți poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit. Sunt zile bune pentru a te reorienta spre propria ta ființă, pentru a sta de vorbă cu tine însuți și pentru a analiza în taină situațiile și relațiile în care ești implicat. Pe căi neobișnuite vei primi informații prețioase legate de locul de muncă. Ia aminte la ceea ce se petrece în plan profesional! În weekend te vei simți mult mai bine.

Leu
Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Acum este un moment de bilanț al situației tale profesionale și al statutului social. Se recomandă prudență în această săptămână, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor devine păguboasă pe termen lung. Ceva legat de bani și bunuri comune cu alții va declanșa un șir lung de situații tumultoase, dar eliberatoare. Relațiile cu prietenii încep o etapă nouă, etapă în care vei lcura proiecte comune sau vei reveni la proiecte vechi care erau în așteptare. Totuși, există hibe ascunse în aceste relații și în buna desfășurarea aactivității socio-profesionale, de aceea fii prudent. Weekend-ul aduce nevoia de odihnă.

Fecioara
O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare! În segmentul profesionale se declanșează o nouă etapă, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile, dar și în ceea ce privește statutul tău socio-profesional. Este posibil să obții o funcție de conducere sau sarcini de lucru noi. Discerne atent ce îți asumi de acum încolo, întrucât unele sarcini pot fi prea dificil de dus la bun sfârșit. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii și posibilitatea de a lucra la proiectele tale profesionale.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 374

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 534

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 663

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 587

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 613

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 595

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 753

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 632

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 662

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 683

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 596

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 542

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 674

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 642

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 971