Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 08 - 14 martie 2021


Berbec
În urma evenimentelor în care ai fost și mai ești încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, pentru că se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor în preajma zilei de 13 Martie. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și spațiile zgomotoase. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Taur
Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imagina ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. În preajma datei de 13 Martie se va construi aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, marcând un început de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian.  

Gemeni
Debutul săptămânii te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate. Aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, pe 13 August îți aduce în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritățile. se deschide un nou capitol socio-profeisonal, astfel că este bine să-ți trasezi alte planuri de viitor. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită le povestești multe și mărunte despre tine.

Rac
Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, ajutându-te să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Este un început de etapă legată de relațiile cu străinătatea, de studii și de călătorii. De asemenea, se vor evidenția și dialogurile cu oameni erudiți. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Leu
În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilște-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. În preajma datei de 13 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, oferindu-ți noutăți financiare. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut. Pot intra în discuție și moștenirile și partajele personale și profesionale. Se deschide o perioadă fructuoasă în provința câștigurilor obține de la și prin alții. În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale.   

Fecioara
Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Pe 13 Martie se va construi aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, amintindu-ți că ai de revizuit fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Se conturează o nouă și binevenită etapă în plan partenerial. Sunt posibile oferte noi de colaborare sau chiar o cerere în căsătorie. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare și cheltuielilor comune cu alții.

Balanta
Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. În preajma datei de 13 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, marcând începutul unei etape în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Este posibil să te orientezi și spre un alt loc de muncă, însă nu forța nota. Sănătatea este foarte vulnerabilă. Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale, dialoguri lămuritoare și activități comune cu alții.

Scorpion
Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu neamurile. Treburi gospodărești de mare anvergură și cu efecte pe termen lung. În preajma zilei de 13 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, marcând schimbări în plan sentimental. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația amoroasă. Este vorba despre un nou capitol amoros. Pe de altă parte, vor intra în sfera ta de interes și hobby-urile. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină. 

Sagetator
Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. În preajma datei de 13 Martie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, ajutându-te să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ. Se deschide un nou capitol domestic, astfel că poți stabili planuri domestice care vor avea șanse bune de reușită pe termen lung. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Capricorn
Cheltuielile de la începutul săptămânii îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. În preajma datei de 13 Martie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, influențându-ți relațiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict. Sunt momente bune pentru a-ți reînoi mentalitatea și pentru a stabili relații noi cu oameni de bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte și implicare în diverse forme de instruire personale sau profesională. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de rude.

Varsator
În primele zile ale săptămânii ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. În preajma zilei de 13 Martie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal al Peștilor, ajutându-te să iei decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva deschide o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. Este rost de posibilități noi de câștig la locul de muncă sau un nou loc de muncă, deci un salariu nou. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Pesti
Ești tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății, pentru că în preajma zilei de 13 Martie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul tău zodiacal și îți poate evidenția neplăcerile sufletești în mod exacerbat. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber. Este vremea să-ți trasezi noi plnauri de viață, să te orientezi spre alte relații și să adopți o altă conduită morală. Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari.

Horoscopul integral poate fi citit pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.