Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018


Berbec: Debutul săptămânii este legat de relaţiile profesionale și de cele parteneriale. Este posibil să te fi hotărât să renunţi la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de conflictuală, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se poate rupe foarte uşor şi definitiv orice tip de relaţie. Zilele de 13 şi 14 Septembrie sunt bune pentru a-ţi plăti facturile, ratele la bancă sau pentru a-ţi verifica atent situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Bine ar fi să-ţi reconfigurezi sistemul propriu al valorilor morale, găsind totodată un echilibru între partea materială şi cea spirituală a vieţii. Studiile și călătoriile îndepărtate vor intra în sfera ta de interese în partea a doua săptămânii. Dar ar fi bine să selectezi prioritățile și să nu te lași influențat de ideile altora.

Taur: Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt temele principale ale săptămânii. Există tendinţa de a te desprinde de trecut şi de a aborda cu totul altfel relaţiile cu cei dragi. Totuşi, bine ar fi să ai în vedere că ce se strică acum, va rămâne bun stricat. Zilele de 11 şi 12 Septembrie aduc forfotă la serviciu, ba chiar şi acasă. Relaţiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forţele tale. Teoretic ai foarte multe de făcut, dar practic nu toate sunt de folos. Reorganizează-ți priorităţile şi fii mai realist. Provocarea momentului constă în a munci doar de dragul muncii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului renal. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Pe 13 şi pe 14 Septembrie se animă zona relaţiilor parteneriale. Partenerii, de viaţă sau de afaceri, îţi pot reproşa faptul că eşti foarte implicat în activităţile de la serviciu în detrimentul celor de acasă. Cheltuieli comune cu alții.

Gemeni: Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte pentru tine. Persoana iubită sau copiii nu prea sunt de acord cu stările tale, de aceea fii prudent şi temperează-ți efervescenţa. De reţinut că pe zona relaţiilor sentimentale domneşte discordia în umbră şi se pot rupe definitiv aceste relaţii. Pe 13 şi 14 Septembrie se anunţă multe treburi la serviciu. Ocupă-te pe îndelete doar de îndatoririle tale, fără a te baza pe colegi sau şefi. S-ar putea să primeşti reproşuri legate de modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de lucru, însă vei reuşi să depăşeşti momentele delicate fără probleme. Să sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și sistemului uro-genital. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult. Astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de sănătatea trupului şi sufletului tău şi mai puţin de ceilalţi. Discuții și acțiuni parteneriale.

Rac: Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru a le petrece acasă în compania celor dragi. Eşti destul de emotiv, tensionat, dar cu puţin efort îţi poţi gestiona energiile foarte bine. Gândurile tale zboară către copilărie şi farmecul ei, dar mai bine concetrează-te pe momentul prezent, deoarece acum ai multe lucruri minunate în jurul tău. În zilele de 13 şi 14 Septembrie te vei simţi mai bine, remarcându-se cheful de aventuri şi distracţii. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită, dar vei depăşi situaţia fără probleme. Alţi vor avea de-a face cu copiii şi năzbâtiile lor. Este o perioadă excelentă pentru a analiza pe îndelete evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Alcătuieşte-ţi planuri noi de acţiune, alături de oameni deosebiţi şi care chiar vor să-ţi fie alături. De reţinut că sănătatea este vulnerabilă pe segementele aparatului respirator şi digestiv. În ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă detaşarea de cotidian, dar mai ales desprinderea de problemele de la serviciu.

Leu: În primele zile ale săptămânii ar trebui să te simţi bine şi cu chef de toate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent, evită implicarea în activităţi care cer mult efort şi odihneşte-te mai des. Pe 10 şi 11 Septembrie vor apărea gânduri îngrijorătoare legate de banii obţinuţi de la un loc de muncă. Gustul dulce-amar predomină în acest segment de viaţă, de aceea încearcă să fii foarte precaut în privinţa cheltuielilor. La serviciu se menţin activitatea intensă şi relaţiile colegiale conflictuale. Astrele îţi recomandă să te ocupi doar de îndatoririle tale. Sănătatea sistemului osos este destul de afectată. A doua parte a săptămânii este caracterizată de întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt zile bune de a-ţi alcătui planuri legate de instruirea profesioală sau pur şi simplu pentru îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe. Activitățile gospodărești și dialogurile familiale sunt frecvente la finalul săptămânii.  

Fecioara: Începutul săptămânii te găseşte destul de emotiv şi preocupat mai mult de propria-ţi persoană. Bine ar fi să-ţi alcătuieşti planuri noi de viaţă şi să abordezi relaţiile cu mai mult curaj. Evită stările neplăcute sau problemele celorlalţi. Energia vitală fluctuează destul de mult. Zilele de 11 şi 12 Septembrie se asociază cu aspecte legate de bani. Poţi primi cadouri, recompense sau tu la rândul tău va trebui să oferi ceva cuiva drag. La finalul intervalului analizat se întrezăresc întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. O veste legată de cineva drag te poate pune pe gânduri, însă nu este cazul să te îngrijorezi. Procesul învăţării şi asimilării cunoştinţelor este un alt subiect vizat de astre în această perioadă. S-ar putea să fii nevoit să susţii examene, probe, interviuri care vor fi încununate de succes. Multe dialoguri și treburi gospodărești.   

Balanta: Eşti destul de retras la începutul săptămânii. Oboseala acumulată îşi va spune cuvântul, de aceea fii foarte atent la semnalele organismului. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Dorinţa de retragere în sine va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru o analiză detaliată a ceea ce s-a petrecut în ultima vreme, dar şi pentru trasarea unor noi planuri de viitor. Pe de altă parte poţi descoperi intrigi ţesute în taină de prieteni sau colegi de servici. Mantia divină te protejează discret, dar sigur, însă de tine depinde cum îţi gestionezi gândurile, vorbele şi faptele. În zilele de 12 şi 13 Septembrie te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu şarmul tău caracteristic. Îţi sunt favorizate dietele, tratamentele cosmetice, exerciţiile fizice uşoare, dar şi dialogurile cu specialiştii în dezvoltare personală. Apar noutăți la capitolul financiar, secțiunea bani obținuți din munca proprie. Cheltuieli cotidiene și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Scorpion: Primele zile ale săptămânii te găsesc alături de prieteni. De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Totuşi fii cu mare băgare de seamă vizavi de aceste relaţii, pentru că se pot strecura în anturajul tău persoane nepotrivite, care să-ţi pună beţe în roate. Din când în când este bine să faci o triere a oamenilor din jurul tău şi nu în ultimul rând să taci mai mult. Există varianta să te desparţi definitiv de vechii prieteni sau să renunţi la un protector care te-a dezamăgit. În zilele de 11 şi 12 Septembrie, bine ar fi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Sunt momente potrivite plimbărilor în aer liber, meditaţiilor în locuri sfinte şi odihnei. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită tratamentele alopate şi orienteză-te către remediile bunicii. Joi și Vineri te vei simți mai bine, însă evită exagerările. Schimbări majore pe toate planurile vieții.


Sagetator: Domeniul profesional şi relaţiile cu şefii sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi unele probleme de servici restante, urgente sau măcar să dai explicaţii legate de modul în care ţi-ai îndeplinit sarcinile şi ce planuri profesionale ai pe viitor. Cântăreşte bine vorbele şi corelează-le cu faptele. Pe de altă parte în zona profesională ţi se oferă mult, dar şi preţul pe care va trebui să-l plăteşti va fi destul de mare. Comunicarea la locul de muncă este la cote înalte, existând şanse să te pui în valoare. Relaţiile colegiale vor fi fructuoase, se va lucra mai bine în echipă, chiar dacă vor fi şi momente mai delicate. Se întrezăresc multe activităţi, însă plata aferentă muncii depuse se va lăsa aşteptată. Marți și Miercuri pot fi frecvente întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile discuţii aprinse, controverse, dar totul se va sfârşi cu bine.. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să te odiheşti mai mult şi să fii prudent la sănătate.

Capricorn: Se remarcă dorinţa de a acţiona şi de a fi în mjlocul evenimentelor. Rezumă-te doar la treburile tale, evită critica excesivă şi tendinţa de a te implica prea mult în treburile celorlalţi. Zilele de 10 şi 11 Septembrie îţi pot aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea sau demersurile legate de o călătorie în afara graniţelor ţării. Recomandabil este să pleci doar după verificarea atentă a tuturor detaliilor. Intră în discuție și aspectele privitoare la studii pe termen lung. Se pot planifica examene, probe, interviuri profesionale sau parcurgerea unor cursuri de perfecţionare. Pe 12 şi 13 Septembrie eşti în vizorul lumii, fie printr-un dialog aprins cu un şef, fie printr-un eveniment social la care va trebui să participi. În orice caz, imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit, dar cu prudenţă şi discernământ te vei descurca excelent. Întâlniri și dialoguri importante cu prietenii. Ai nevie de odihnă la finalul săptămânii.

Varsator: Capitolul financiar îţi deschide săptămâna. Se pare că este nevoie să achiţi cât mai repede taxe, facturi sau să te ocupi de documente financiare ce vizează bani şi bunuri în comun cu ceilalţi. Recomandabil este să fii prudent şi să eviţi speculaţiile de orice fel. S-ar putea să fii tentat de investiţii şi afaceri. Pe11 şi pe 12 Septembrie se întrezăresc veşti legate de străinătate. Pe de altă parte îţi sunt susţinute demersurile pentru o călătorie îndepărtată în scopuri turistice sau la studii. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare vor primi veşti legate de examene sau probe specifice. Pentru a doua partge a săptămânii, săptămânii astrele te sfătuiesc să fii atent la relaţiile cu şefii. Sunt posibile dialoguri aprinse şi neînţelegeri. Domeniul profesional îţi poate da bătăi de cap, dar sunt momente pasagere pe care le vei trece cu succes. Întâlniri și acțiuni comune cu prietenii.

Pesti: Debutul săptămânii aduce în atenție de relaţiile de orice fel. Este posibil să reconfigurezi vechile colaborări și proiecte profesionale. Relaţia cu partenerul de viaţă este fructuoasă, fapt pentru care ar fi bine să apelezi la sprijnul său în orice situație, dar și să te implici în diverse activități comune. Zilele de 11 şi 12 Septembrie sunt bune pentru plata facturilor, datoriilor restante sau pentru a-ţi verifica bugetul de venituri şi cheltuieli. Privește dincolo de vălul lumii fizice și depune eforturi pentru a înțelege de ce unele lucruri se petrec în viața ta într-un numit fel. Sunt șanse bune de a-ți remodela filozofia de viață și de a adopta un nou sistem de valori morale și spirituale. De asemenea îți sunt favorizate studiile, documentarea, participarea la activități culturale. Se conturează evenimente sociale și familiale cu multă zarvă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 487

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 541

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 680

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 618

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 604

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 641

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 667

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 544

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 676

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 975

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 650

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 642

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 616

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 647

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 836