Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 13 - 19 mai 2019

Berbec
Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului digestiv și ale picioarelor, de aceea fii prudent. Miercuri și Joi vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Bunul mers al relațiilor cu ceilalți depinde în exclusivitate de tine. Fii înțelegător, indiferent de persoană sau de situație. La finalul săptămânii apar chestiuni financiare comune cu alții. Se întrezărește un final de capitol, fiind vorba fie de câștigurile obținute din colaborări, fie despre moșteniri, partaje, datorii, împrumuturi.

Taur
Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile, find vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Frămânătările sufletești sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Socializarea și activitățile de tip hobby te liniștesc și pe deasupra îți aduc și sfaturi utile. La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre îndatoririle de rutină. Sănătatea îți poate juca feste, bine fiind să te îngijești pe îndelete. A doua partea săptămânii evidențiază un final de etapă în segmentul partenerial. Intră în discuție separarea, divorțul de un partener de viață, finalul unei colaborări sau refomulări drastice ale situațiilor din acest segment.

Gemeni
Este nevoie să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului locativ. Membrii familiei îți pot solicita ajutorul, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii în zilele de Miercuri și Joi. Discuții, activități comune, planuri comune de viitor. Datorită unor prieteni apropiați sau datorită unor vorbe pe care le-ai spus undeva, cândva, cei dragi îți pot reproșa diverse. A doua parte a săptămânii aduce forfotă la serviciu. Se finalizează o etapă de lucru. Relațiile colegiale sunt umbrite, astfel că unele se vor dizolva destul de zgomotos. Îngrijește-ți sănătatea!

Rac
În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate, de aceea fii purdent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Te poți ocupa cu succes de treburile gospodărești. Discuții și întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Și totuși tema principală a săptămânii rămân relațiile sentimentale. Se conturează modificări, finalul unei relații, schimb de idei controversate cu persoana iubită și copiii, după caz. Este vremea să te detașezi de relațiile toxice și să te ocupi mai mult și mai bine de nevoile tale reale.

Leu
Este rost să primești bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar și cineva drag îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, însă hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poți bizui cu succes pe ceea ce ai și pe simțurile tale extrasenzoriale care îți oferă suficientă informație sau hrană energetică pentru a-ți duce treburile la bun sfârșit. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, preocupări legate de acte și documente personale. Familia și casa vor deveni prioritare în a doua parte a săptămânii. Se conturează finalul unei etape domestice și familiale. Unii prieteni îți pot oferi sfaturi și idei deosebite referitoare la rezolvarea unor chestiuni familiale. Fii prudent, discerne atent totul și decide în consecință!

Fecioara

Cumva începi o nouă etapă în această săptămână. Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viața ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile, Privește atent la cei din preajma ta, remodelază-ți felul de a fi și apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire și acțiune. Miercuri și Joi apar cheltuieli, dar este posibil să primești salariul, un bonus sau favoruri importante. Controlează tendința de a cheltui pe te miri ce! A doua parte a săptămânii evidențiază dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil să mergi într-o excursie sau să faci planuri în acest sens. De unele persoane din anturajul apropiat te vei desprinde, fie în urma unor evenimente, fie în urma aflării unor secrete. Sunt relații ce trebuie încheiate fără echivoc.

Balanta

Ești concentrat mai mult pe tine și pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentele organismului. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câștiguri suplimentare, discuții privind salarizarea și condițiile de muncă, dar poate apărea un nou job, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Se recomandă prudență, în cazul în care apar noutăți profesionale, deoarece nu sunt ceea ce pare. Financiar se încheie o etapă de câștig din munca proprie. De asemenea va intra în discuție și modificarea condițiilor de muncă sau chiar activitatea profesională propriu-zisă.

Scorpion
Evenimentele săptmânii îți aduc în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi neobișnuite, mai ales cele referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoțional. Totuși, gândindu-te atent la situația în care te afli, la relațiile colegiale și la cele cu șefii există tensiuni și controverse. Poate părea dificil să-ți menții statutul socio-profesional, dar cu puțin efort, totul este posibil. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a face schimbări majore și definitive în ceea ce privește personalitatea ta. Sunt momente deosebite de a lua decizii clare, ferme privind relațiile și situațiile în care ești implicat.

Sagetator
Săptămâna debutează în forță, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală și chiar unele afecțiuni renale. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forța nota. Odihna și dieta te ajută mult. Stările tale de spirit sunt fluctuante. Este bine să fii atent la informațiile care vin spre tine pe căi mai puțin obișnuite.

Capricorn
Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții. Multe din cele discutate și petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înțelege foarte bine situația în care te afli și te va sfătui de bine. Însă este vremea să te desprinzi de unele persoane din anturajul prietenilor, deoarece te încurcă mult. Retrage-te din forfota cotidiană și meditează la situațiile și relațiile în care ești implicat.

Varsator
Săptămâna debutează cu aspecte financiare de tipul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent în jurul tău, deschide-ți mintea spre noi filozofii de viață și lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitație. Se conturează finalul unei etape profesionale, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. De asemenea, poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru se poate modifica. Este vremea schimbărilor definitive.

Pesti
Relaționezi cu multă lume în aceste zile, mai ales cu oamenii din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îți aduce o mare dorință de elevare sufletească și chef de studii și călătorii. Activități culturale și discuții interesante cu oameni erudiți. În urma evenimentelor din această săptămână îți vei remodela filozofia de viață. Este vremea să renunți la tiparele mentale învechite și să te adaptezi noilor situații în care te afli. Vei fi ajutat foarte mult în acest sens.

Sursa: astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.