Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 20 - 26 mai 2019

Berbec
O săptămână cu multe revelații! În urma unor evenimente foarte interesante în care ai fost implicat alături de colegi, șefi de la serviciu sau prieteni vei lua hotărâri definitive privitor la cariera ta profesională și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Felul în care ești văzut de către ceilalți lasă de dorit însă sunt și unii care te susținut. Ai șanse de a cunoaște oameni noi și valororși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în tine vei reuși să-ți dizolvi emoțiile și temerile. De bun augur îți sunt sfaturile  unor prieteni. În a doua parte a săptămânii, oboseala își va spune cuvântul, deci fii prudent și îngrijește-te. În umbră se țes intrigi deosebite și periculoase. Fii prudent mai ales în sfera muncii, dar și în cea a sănătății.

Taur
Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii și îi poți antrena și pe ceilalți în discuții filozofice de anvergură. Multe informații interesante și utile vei primi în stări meditative, așa încât rezervă momente pentru acestea și retrage-te în locuri sfinte. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii și cercetări diverse. Foarte animate sunt dialogurile cu șefii și autoritățile, fiind nevoie de prudență și discreți. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții. Renunță la ce nu ție se mai potrivește. Vin spre tine alte contexte socio-profesionale care te vor pune în valoare la superlativ.

Gemeni
Este nevoie să te ocupi de achitarea unor facturi restante la începutul săptămânii. Pe de altă parte este posibil să primești susținere materială de la partenerul de viață sau de la un prieten drag. Prudență, deoarece există riscul să te aventurezi în investiții prea mari și să le duci cu greu la bun sfârșit. Evită în această săptămână să achiziționezi bunuri valoroase sau să te angrenezi într-un credit pe termen lung. Zilele de 24 și 25 Mai sunt favorabile călătoriilor, studiilor și relaționării cu persoanele aflate în străinătate. Chiar dacă acum lucrurile nu se desfășoară așa cum ți-ai dori, ai încredere și răbdare, pentru că se vor materializa la momentul potrivit. Schimbări profesionale de anvergură, resposabilități noi, imagine socială controversată. Este nevoie să-ți îndrepți atenția și eforturile spre segmentul relații cu șefi și autorități.

Rac
Relațiile parteneriale îți dau mult de furcă la începutul săptămânii. Mai ales pe 23 Mai în segmentul relațiilor parteneriale sunt posibile discuții aprinse, multe distorsiuni în gândire și în fapte. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Se vor reconfigura unele colaborări sau o relație de cuplu. Intervin cheltuieli diverse, dar și discuții referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Posibilități de câștig din colaborări, din moșteniri sau partaje personale și profesionale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, dar și filozofia ta de viață. Sistemul valorilor morale și spirituale după care te ghidezi acum necesită îmbunătățiri substanțiale. Sunt momente excelente de a te delecta cu cărți filozofice, cu filme de top sau cu planuri de călătorii.

Leu
Este multă forfotă la serviciu, în prima parte a săptămânii, astfel că vei avea de rezolvat diverse. Ambientul profesional este tensionat, deci fii prudent și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Unele relații de muncă se vor reconfigura sau chiar termina. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Prudență, dozarea eforturilor și la nevoie apelează la îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale se animă pe 24 și 25 Mai, existând posibilitatea dialogului constructiv pe teme comune. Totuși pot apărea niscai neplăceri legate fie de aspecte profesionale, fie intervine un șef sau o autoritate oficială și îți dă planurile peste cap. Financiar se deschide o variantă nouă de a obține venituri din colaborări, moșteniri sau partaje.

Fecioara

Cheful de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită și de copii este mare în primele zile ale săptămânii și ușor de îndeplinit. Totul este să nu exagerezi cu declarațiile amoroase sau cu atențiile oferită celor dragi. Acceptă-le refuzul sau ideile! Ei se vor bucura mai mult așa, decât dacă le impui tu gusturile tale. Este nevoie ca, din când în când, să-ți reevaluezi felul în care abordezi iubirea și relațiile sentimentale. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar sunt șanse să primești sprijinul colegilor. Se pot evidenția niscai probleme de sănătate legate de segmentele aparatului circulator. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult și conștient! În plan partenerial apar noutăți, fie prin dizolvarea unui parteneriat vechi, fie prin apariția unuia nou la orizont.

Balanta

Dacă la începutul săptămânii ești prins în activități domestice și relații familiale, spre finele ei intervin chestiuni socio-profesionale de anvergură. În primul rând este bine să-ți pui ordine în casă și familie, să trasezi planuri alături de cei dragi și abia apoi să te implici ceva mai mult în sarcinile de lucru de la locul de muncă. Șanse deosebite de a îmbunătăți ambientul familial, dar nu forța nota. Ziua de 23 Mai îți poate răsturna planurile domestice și îți poate strica relațiile familiale. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Relațiile amoroase intervin în forță pe 24 și 25 Mai, fiind momente bune pentru dialog eficient. Activități recreative, planuri de călătorie, hobby-uri. La serviciu se conturează o etapă nouă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin reconversia activității profesionale.

Scorpion
Este rost de multe întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la începutul săptămânii. Schimbul de informații este util pentru toată lumea, așa încât implică-te fără rezerve în a relaționa cu oricine îți iese în cale. Totuși evită să-ți divulgi intențiile sau slăbiciunile. Unii profită mult de pe urma altruismului tău nefondat în anumite situații. Acasă în familie îți sunt solicitate prezența și sprijinul. Fii alături de membrii familiei și implică-te serios în treburile domestice. Este posibil ca datorită unor îndatoriri profesionale să intervină neplăceri în  relațiile cu cei dragi. Relațiile amoroase sunt dinamice, conturându-se la orizont o nouă etapă. Discuții aprinse, răsturnări de situație spectaculoase, fiind posibile atât finalul, cât și debutul unei relații de acest fel.

Sagetator
Cheltuieli, dar și bonusuri financiare dinspre locul de muncă apar la începutul acestei săptămâni. Sunt șanse de a-ți crește veniturile din munca proprie, astfel că apare și tentația investițiilor de orice fel. Prudență, pentru că erorile pot fi frecvente. Ziua de 23 Mai te poate îndemna să cheltuiești ceva mai mult pe lucruri sau servicii inutile. În a doua parte a săptămânii se pare că vei avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări și comunicare intensă cu persoanele din anturajul apropiat. Unii vor dori discret să-ți afle secretele reușitelor tale. Fii prudent și evită să povestești despre tine. Planuri de excursii, întâlniri cu prietenii și cu neamurile. În plan domestic apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de locuit, fie printr-o altă abordare a familiei în general.

Capricorn
Săptămâna începe în forță, pentru că ești dornic de a schimba totul în viața ta. Energia astrală te susține mult și bine, astfel că ai șanse deosebite de progres. Totuși fii prudent la ziua de 23 Mai. Energia astrală este foarte răscolitoare și te poate obosi sau chiar se pot reactiva afecțiuni vechi. Finaciar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și cu neamurile apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante. Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii și de studii. Evită luarea deciziilor în zilele de 25 și 26 Mai!

Varsator
Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organsimul este obosit și chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu un prieten, te poate ajuta să-ți lămurești multe și mărunte aspecte delicate din viața ta. Totul este să accepți și alte fațete ale realității înconjurătoare. Vin informații pe căi mai puțin obișnuite. Reține și chiar notează cele aflate, deoarece sunt importante pe termen lung. Ar fi bine să reevaluezi relațiile cu prietenii și pe cele socio-profesionale. Există persoane în preaja ta, pe care ar fi bine să le îndepărtezi rapid. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine. Sunt momente potrivite pentru de a-ți revizui planurile personale și pe cele profesionale. Cheltuieli la finalul săptămânii.

Pesti
Ești înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte vei fi solocitat și de către persoanele din segmentul profesional, mai ales de către șefi. Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Unii te susțin sincer și chiar pe termen lung. Totul este să nu confunzi relațiile între ele, în mod special o relație de iubire cu una de prietenie și invers. Deocamdată în aceste zile este vorba numai despre relațiile de prietenie și cele de susținere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 23 Mai, deoarece energia sa te predispune la răsturnări de situație pe toate planurile. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.