Astrocafe.ro Luna Nouă în Varsator, 4 Februarie 2019. Inspirație de zile mari!

In data de 4 Februarie, ora 23:03, Luna intalneste Soarele in Varsator, semn in care se afla acum si Mercur, formand aspectul de Luna noua. Cele doua luminarii activeaza casa a 4- a astrologica in harta momentului, Ascendentul fiind in Balanta. 

Putem vorbi de o etapa semnificativa, in care avem sansa si contextul astral ideal pentru a schimba fundamental directia, pentru a ne improspata mintea, viziunea si viata. Avem inspiratie cat cuprinde si, in mod repetat, ne vom uimi pe noi insine cu ideile, solutiile, abordarile noi descoperite si luate in considerare.

Este o energie a inceputului, a creativitatii, originalitatii si noutatii. Fanionul este ridicat si tot ce avem de facut este sa-l vedem si sa pornim la drum. Pentru ca acum se deschide o noua cale pentru noi, avem la dispozitie oportunitatea de a ne reconsidera o serie de alegeri, aspiratii si dorinte. Ca si cand suntem pe de o parte la momentul bilantului si la un final de drum, iar pe de alta parte, ne aflam in fata unei usi deschise, o usa care face trecerea catre un spatiu mult mai larg decat ce am cunoscut pana acum. Un spatiu plin de posibilitati pe care nu le-am vazut, nu le-am stiut, nici macar nu ni le-am imaginat.  

Incepem sa vedem posibilitati noi, incepem sa ne uitam in directii noi. Si sa credem ca e posibil cu adevarat sa schimbam tot ceea ce dorim in viata noastra si sa implinim ceea ce inima noastra cheama la experienta.

Energia Varsatorului ne ajuta sa privim cu mai multa detasare si seninatate la viata noastra, sa facem alegeri dincolo de emotii si, mai ales, sa inchidem niste capitole trecute, sa le intelegem altfel, sa ajungem la o anumite intelepciune pe care nu am avut-o inainte. Suntem sprijiniti sa vedem imaginea de ansamblu, sa privim unele experiente trecute prin alte lentile, sa extragem din acestea doar ceea ce ne foloseste pentru a merge mai departe si sa eliberam ceea ce nu mai serveste noii filozofii si viziuni de viata.

In urma atator transformari si constientizari pe care le-am avut, majoritatea dintre noi, cu precadere in ultimele luni, in urma atator experiente care au clatinat in noi convingeri si credinte, mesajul acestei Luni noi este: "acum esti gata pentru noua ta creatie, pentru noua ta viata". 

Acum, e necesar sa fim indrazneti, sa cerem ce vrem, sa privim dincolo de ce credeam ca e posibil pana acum. Si, mai ales, sa avem incredere in ce simtim, in intuitia noastra, in mesajele care ne vin chiar de la fiinta infinita care suntem. Sa ne intrebam ce vrem, ce nu (mai) vrem, ce altceva e posibil? Sa recunoastem adevarul interior si sa-l urmam.

Suntem intr-un punct de cotitura in viata si creatia noastra ca pamanteni. Si nu doar la nivel individual, ci mai ales la nivel colectiv. Acum incepem sa devenim constienti de ceea ce putem crea impreuna, de rolul pe care vrem sa-l jucam intr-o comunitate, in societate, in lume. Devenim constienti de ceea ce e posibil sa cream prin participarea noastra la ceva care ne inspira, ne misca, ne motiveaza sa ne exprimam intr-un mod nou. E un semnal sa strangem randurile, pe criteriul rezonantei si viziunii impartasite cu altii. Nu functioneaza vanitatea, aroganta si afirmarea eu-lui, ci a fi impreuna cu altii pentru cauze comune.

Articolul integral pe www.astrocafe.ro 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.