Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

Calauzire intuitiva pentru luna AUGUST cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 5 seturi: Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Arhanghelul Rafael – Doreen Virtue, Angel Prayers – Kyle Gray, Labyrinth Wisdom Cards – Tony Christie si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala


In luna august avem din nou o energie curgatoare, va fi o luna de crestere emotionala si spirituala. O luna in care va trebui sa ne regasim prin tot ceea ce facem si vom avea tendinta sa cautam sa facem ceva semnificativ, ceva pe care trebuie sa ne punem amprenta personala. Simtim nevoia sa contribuim, sa facem ceva in folosul comunitatii, sa ne implinim prin tot ceea ce ne reprezinta. “Eu am adus lucrul asta sau eu am reusit sa fac ceva.” Vom cauta si va fi o cautare interioara de a face ceva care sa ne implineasca.

Sunt incurajate actiunile de voluntariat (nu doar acum dar in special in aceasta luna) care ne vor ajuta sa vedem viata cu totul altfel. Putem merge la casele de batrani, la casele de copii, in spitale si atunci vom intelege ca unele probleme de care ne-am plans sunt prea marunte si mai intelegem ca este nevoie de noi. Va fi nevoie sa fim mai generosi cu timpul, banii si actiunile pe care le intreprindem. Vom fi provocati in aceasta luna pe partea materiala dar este o altfel de provocare, fiind o energie curgatoare, ne vor scapa banii printre degete. Si nu doar banii ci si unele lucruri parca ne scapa printre degete.

Asadar sa fim mai atenti la investitii si la buzunar in general in aceasta luna. Chiar as spune ca tot anul nu este bun pentru investitii, insa mai ales in august ar fi bine sa fim precauti.

Un alt mesaj important pentru aceasta luna este sa curgem mai mult din mai multe puncte de vedere, sa abandonam luptele. In august sa spunem des: “Faca-se voia Ta!” Dam mai departe situatia in care suntem, constient facem asta, nu ne lasam afectati de o anumita situatie si lasam abia apoi sa vina calauzirea. Vom primi de asemenea multe raspunsuri prin vise in aceasta luna.

Arhanghelul Mihail spune sa ne umplem cu mai multa putere, curaj si incredere. Schimbarile pe care le facem ne vor da un sentiment de implinire si acestea vor veni mai usor daca facem gesturi de generozitate, actiuni umanitare, asa cum am spus mai sus. Sa dam din putinul pe care il avem, indiferent daca acest putin inseamna timp, bani, resurse, etc. Este o lectie importanta in aceasta luna pentru fiecare dintre noi.

Avem sustinerea de a aduce lumina acolo unde suntem, de a ne aprinde lumina din noi si de a straluci. Este de asemenea o perioada in care tot ceea ce nu este iubire iese la suprafata pentru curatare. Iar noi ar fi bine sa facem cat mai multe lucruri care ne cresc vibratia care ne ajuta sa avem incredere si credinta. Inlocuim frica, confuzia, neputinta, dezamagirile cu emotii pozitive care vor fi ca un combustibil si ne vor sustine in schimbarile pe care urmeaza sa le facem. Sa nu uitam sa ne conectam la natura pentru ca ea ne sustine si ne da lectiile de care avem nevoie.

Este o chemare sa ne sustinem unii pe altii si sa ii promovam pe toti cei care aduc lumina pentru ca este loc pentru toata lumea.

In prima parte a lunii

Pana pe 12 august ne „pierdem” ca sa ne regasim. Este un proces in care ar fi bine sa avem incredere si chiar daca uneori o sa ni se para ca totul este pierdut abia atunci incepe sa lucreze Dumnezeu. Suntem impinsi de la spate sa ne luam puterea inapoi si sa nu ne mai lasam calcati in picioare pentru ca noi contam si avem nevoie de energie si lumina sa stralucim. Nimeni nu ne poate lua stralucirea data de Dumnezeu. Este o perioada de curgere, de introspectie, de constientizari si revelatii. Ar fi bine sa stam mai mult cu noi, sa facem meditatii, sa ne regasim prin metode blande, prin rugaciune. Daca ar fi o reteta pe care ingerii sa ne-o prescrie zilele astea ar fi sa stam cu noi, sa ne rugam, sa meditam si sa invatam sa ne iubim pe noi asa cum ne iubeste Dumnezeu. Nu sunt zile in care sa luam decizii importante, in care sa facem achizitii, sa promitem marea cu sarea. Este o perioada perfecta de detasare si de imbratisare a noastra atat cu lumina cat si cu umbra. Sa ai mereu cu tine un caiet sa iti notezi revelatiile si constientizarile pentru ca te vor ajuta mult. Cei care au un mesaj de transmis, in special prin scris, sunt incurajati acum. Sa nu uitam sa ne ascultam intuitia si sa nu ii lasam pe altii sa ne afecteze acest proces de regasire.

In a doua parte a lunii


Din 12 pana pe 23 august primim calauzire pentru a face niste schimbari necesare in viata noastra. Pentru asta ar fi bine sa facem cat mai multe actiuni de voluntariat, sa ne interesam legat de ceea ce vrem noi sa facem, poti face un internship, sa arati Universului clar intentiile tale si ceea ce vrei. Una este sa ai o viziune si alta este sa vezi lucrurile in practica. Asadar daca vrei sa faci orice fel de schimbare documenteaza-te, du-te si incearca sa vezi cum e, intreaba pe cineva, fa-ti temele. Da, in tot procesul asta vor iesi la iveala fricile tale, nesiguranta, lipsa de incredere si curaj insa va fi nevoie sa mergi inainte si sa arzi tot ce sta in calea implinirii tale. Va fi greu sa iesi din zona de confort insa va fi nevoie sa ceri ajutorul pentru a stii cat mai bine ce presupun schimbarile care urmeaza in viata ta. Gandeste-te ca acum faci antrenamentul si acesta este esential pentru a avea succes.

In ultima parte a lunii


Din 23 august pana la sfarsitul lunii vom avea diverse provocari pe bani, ar fi bine sa nu facem investitii mari, iar daca cumva pierdem o suma de bani sa binecuvantam acea pierdere pentru ca sigur inseamna o plata pe care poate e mai bine sa o facem in bani. Este o perioada in care nimic nu este ceea ce pare, asa ca sa avem mai multa incredere in ceea ce simtim si nu in ceea ce ni se spune. Este propice acum sa ne punem energia in a crea ceva nou, inovator, sa facem schitele pentru a ne crea noi perspective. Energia copiilor ne ajuta si ne sustine, asa ca sa stam in preajma copiilor care ne vor ajuta sa vedem viata prin ochii inocentei si puritatii.

Asadar o luna august in care primim multe daruri prin revelatiile si constientizarile pe care le avem. Putem avea ocazia sa gustam din schimbarile pe care urmeaza sa le facem si suntem sustinuti sa lucram la a crea ceva nou, ceva care sa ne implineasca sufletul. O luna in curgere in care ar fi bine sa stam cuminti si sa lucram la noile perspective prin care ne putem implini sufletului si menirea.

Delia Muresan


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.