Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna iunie 2018

Atmosfera generala

In luna iunie vom avea de invatat lectia respectului de sine. Va fi nevoie sa spunem: „Pana aici! Asta este important pentru mine! Asta este ceea ce vreau! Astea sunt valorile mele! Astea sunt credintele mele!” Va fi nevoie sa ne gandim cat de multa energie consumam in anumite contexte si daca se merita sa consumam acele energii pentru ca ni se spune asa: „Alege-ti bataliile cu intelepciune!” Asadar, nu orice batalie merita castigata. Vom vedea clar in ce anume investim foarte multa energie si de fapt nu ne duce nicaieri. Ne punem intrebari: Merita sa investesc energia in acea relatie, in acel proiect sau nu? Merita sa ma zbat in acea situatie sau nu? Daca merita si este in dreptul nostru divin atunci trebuie sa mergem pana la capat. Ni se aduc confirmari si ni se dau exact acele experiente de care avem nevoie pentru a fi pe drumul cel bun.

Arhanghelul Mihail ne spune: „Ai toate resursele de care ai nevoie!”. Asadar nu mai tin scuzele. Nu mai merge sa stam in zona de confort si sa spunem de exemplu: “Nu imi schimb jobul pentru ca oricum nu o sa gasesc ceva care sa imi placa.” Sa nu uitam ca in natura gasim absolut tot ceea ce avem nevoie si natura nu se plange de nimic. Noi trebuie sa intelegem ca in momentul in care noi decidem ceva la nivelul sufletului, acel lucru se poate intampla si ni se dau toate informatiile de care noi avem nevoie.

Deci luna iunie vine si cu asumare de riscuri si cu dorinta de a face altceva sau a face lucrurile diferit decat le-am facut pana acum. Asadar, ca imagine generala, suntem gata de actiune, dar dintr-o alta energie: in sensul in care ne aparam drepturile, spunem NU, s-ar putea sa plecam de la un loc de munca, s-ar putea sa incheiem o colaborare in iunie, s-ar putea sa incheiem o relatie, etc. Orice va incalca pe autenticitate si pe dreptul nostru divin se poate incheia in luna iunie.

Este de asemenea sansa noastra sa depasim fricile acelea – de genul ca nu ne descurcam, ca nu o sa avem cu ce sa ne intretinem, etc. pentru ca avem totul sa facem schimbarile necesare. Asadar, luna iunie pare a fi punctul culminant dupa primele 5 luni de pregatire ale anului 2018. O luna decisiva pentru destinul nostru de aici inainte. Asadar sa fim cu mare bagare de seama.

Simtim cum oricata rezistenta mai opunem, oricat de mult ne-am stradui, unele lucruri nu mai functioneaza. Este o perioada in care vom simti ca ceva moare in noi, dar moare tocmai pentru a face loc pentru ceva nou, iar in contextul lunii iunie, vom renaste precum pasarea Phoenix. Asadar, sa imbratisam ceea ce vine spre noi pentru ca intotdeauna ni se vrea binele, iar daca primim semnale ca nu suntem in locul potrivit, ca depunem mult prea mult efort si nu suntem apreciati, suntem inconjurati de oameni care ne apasa pe butoane si scot ce e mai „rau” din noi si nu ceea ce este mai frumos, este clar ca este timpul de a merge mai departe.

Arhanghelul Azrael ne mai vine in ajutor pentru ca vom simti puternic pierderea si cu siguranta vom avea nevoie de o perioada de doliu si mai ales sa fim blanzi cu noi. Tot Arhanghelul Azrael ne aduce persoane dragi de dincolo care sa ne sustina, sa ne ajute sa trecem mai usor peste aceasta perioada. Cei dragi de dincolo ne sustin si ne transmit sa nu facem aceleasi greseli pe care le-au facut ei.

Un accent deosebit in aceasta luna este pus pe relatii, pe oamenii care ne inconjoara. Un proverb cunoscut spune: „Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti.” Mai exact oamenii din jurul tau ne ridica sau ne coboara, ne incurajeaza visele sau ni le distrug, ne pun in valoare sau din contra ne tin in umbra… iata cateva intrebari pe care ar fi bine sa ni le punem. Este esential sa avem relatii de calitate pentru ca ele ne vor conduce catre o viata implinita si cu sens, iar acest lucru il putem face doar daca invatam sa ne respectam pe noi si sa impunem limite.

Este o luna in care daca ne abandonam Vointei lui Dumnezeu ne va aduce miracole.

Imaginea pe care o vad pentru luna aceasta este cam asa: Ne dorim ceva foarte tare, poate visam la acel lucru de mult timp: spre exemplu, sa sarim cu parasuta. Nu am putut inca spune la nimeni despre dorinta noastra ca ar fi zis ca suntem nebuni, ca poate este scump, ca este o prostie, etc. Dar undeva in adancuri acea dorinta a ramas. Intr-o zi decidem ca aceasta este ziua mare, ca nu mai avem scuze, ca meritam sa facem asta si sa ne simtim impliniti. Vorbim cu cineva care ne intelege si ne sustine. Indraznim, ne apuca frica, dar simtim o chemare, este acolo. Ajungem acolo si poate ne vine sa ne razgandim, dar avem sustinere si cineva ne face galerie, stim ca asta vrem si stim ca se poate. Ne urcam in avion, ne tremura picioarele, ne vine sa renuntam, dar o voce din noi ne spune: hai ca poti si meriti asta, suntem langa tine. Vine momentul si ne aruncam: senzatia este de nedescris iar bucuria ne umple sufletul si ne simtim in al 9-lea cer. Stim ca de multe ori tot ceea ce avem nevoie este sa indraznim, sa lasam in urma tot ceea ce ne tine pe loc si sa ne aruncam in necunoscut. Dupa aceea, da se vor arata „sustinatori” insa sa nu uitam care sunt persoanele care ne sustin atunci cand ne este greu si care se bucura pentru noi si care sunt persoanele care ne trag in jos tocmai pentru ca nu au vise, tocmai pentru ca ei nu indraznesc sa isi asume o viata fericita.


In prima parte a lunii

Pana pe 10 iunie o sa avem senzatia ca cineva ne trage in jos, parca nu ies lucrurile cum le vrem, parca suntem pusi pe “pauza” si ni se cere rabdare. Daca vrei sa mergi intr-o directie ar fi bine sa stii care este aceasta. Spre exemplu daca vrei sa mergi la Cluj nu te pornesti catre Constanta. Asadar ni se da timp sa meditam, sa stam cu noi, sa ne punem intrebari existentiale, sa ne decidem ce vrem, incotro vrem sa mergem, cu cine vrem sa mergem si cum vrem sa arate viata noastra.

Cumva simtim nevoia sa privim lucrurile cu intelepciune si avem puterea de a scoate la suprafata acele lucruri care necesita vindecare. Cu siguranta vom zgandari rani, vom crea tot felul de contexte care nu vor fi placute insa vom afla adevarul despre noi, despre altii si vom stii unde stam, ce avem de facut si care ar fi pasii necesari sa ii facem pe mai departe. Din nou ingerii ne subliniaza importanta acestei perioade si ne transmit ca sunt alaturi de noi.

Arhanghelul Raziel ne mai vine in ajutor pentru a vedea lucrurile dincolo de aparente.

In a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 21 iunie lucram la rezistente, se intampla multe, avem senzatia ca toate ni se sparg in cap. Insa pur si simplu acum “vedem” lucrurile cu claritate si avem puterea sa renuntam la orgolii, la nevoia de a avea dreptate si sa ne deschidem spre a primi ajutor si sustinere. Vor fi situatii in care ne vom simti umiliti dar nu noi suntem umiliti, ego-ul nostru este. Daca am facut anumite greseli, daca am luat anumite decizii si acestea erau din energia „lasa ca iti arat eu”, acum acestea se intorc si o sa aflam pe pielea noastra cum este sa fii „agresat” de o astfel de atitudine. Insa cu aceste situatii ni se ofera ocazia de a creste si de a intelege viata dintr-o cu totul si cu totul alta perspectiva. Ne vom deschide inima si vom privi fiecare situatie prin ochii iubirii si intelepciunii. Nu ne va fi jena sa spunem: imi pare rau, am gresit, atata am stiut eu atunci, multumesc ca mi-ai atras atentia, etc. Este important sa fim atat sinceri cu noi cat si blanzi cu noi. Aceste experiente nu vin sa ne dea in cap ci sa ne arate cum ar fi mai bine pentru noi sa ne traim viata. In aceasta perioada sa nu uitam sa ne impamantam, sa stam in natura, sa lucram cu cristalele, uleiurile esentiale pentru ca ne vor sustine in integrarea cu usurinta a constientizarilor care vor veni peste noi. De asemenea este recomandat sa iesim din mediul de zi cu zi, sa facem o excursie, etc., ca sa putem apoi privi viata noastra cu mai multa detasare si acceptare.

In ultima parte a lunii

Din 21 iunie pana la finalul lunii vindecam, integram si facem noi alegeri pentru viata noastra. Stim care este drumul, stim acum ce ar fi bine sa lasam in urma si pornim intr-o noua directie, cu energie noua, cu intelepciune si iubire.

Va fi o perioada in care vom accepta rolul nostru pe acest Pamant, poate vom afla mai multe despre misiunea noastra aici, vom intelege ca nu intamplator ne-am ales sa venim in aceste timpuri, nu intamplator ne-am ales acesti parinti, nu intamplator ne-am ales acest corp, etc.

Vom lucra pe iertarea si vindecarea unor rani din trecut dar va fi si o perioada plina de creativitate si idei marete. Sa avem mereu cu noi un carnetel si un pix si sa ne notam tot ce ne trece prin cap. De asemenea vom putea primi informatii prin intermediul viselor asa ca este important sa fim receptivi.

In aceasta perioada Arhanghelul Chamuel ne mai ajuta sa zburam spre implinirea viselor noastre, sa gasim ceea ce cautam si sa ne deschidem spre iubire.

Persoanele pe care le vom intalni in aceasta perioada ne vor putea marca pozitiv viata de aici inainte.

Asadar o luna iunie, precum un zbor si cu deschidere spre miracole cu conditia sa ne abandonam si sa le facem loc in viata noastra.

Cu drag,

Delia 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.