Astrocafe.ro Previziuni numelorologice 2019. Nici vorbă de plictis!

Vibrația numerologică a anului 2019 este 3. Astfel, fundalul energetic al anului ne va predispune la evenimente sociale, cu multă lume, situații deosebite, evidențiindu-se totodată și tendința la distracții și frivol. Este un an al creativității, al comunicării prin orice mijloace, un an al regenerării și al expansiunii.

Vom fi mult mai deschiși către ceilalți și către lume în general. Interesul pentru problemele celorlalți, pentru problemele comune la nivel general va crește semnificativ și foarte vizibil, mai ales începând cu luna Martie (lună de vibrație numerologică 3 și cunoscând un final în Septembrie).

Trăsăturile caracteristice ale anului, trăsături pe care le vom observa foarte ușor, indiferent de vibrația personală a fiecăruia dintre noi sunt: veselia, distracțiile, învățarea, schimbul de informații, curiozitatea, imaginația, creativitatea, sociabilitatea, optimismul, flexibilitatea, ingeniozitatea, vioiciunea, seducția, strălucirea.

Nici vorbă de plictis, de activități banale sau monotone. Ne vom trezi implicați, cu sau fără voia noastră, în acțiuni diverse, unele chiar zgomotoase sau în relații la care nu ne-am fi gândit vreodată. Însă, pe de altă parte vom demonstra și neastâmpăr, dispersie în prea multe activități deodată, implicare nepermisă în viețile altora, folosirea frecventă a replicilor tăioase.

Se vor anima foarte mult relațiile interumane. Fie vom relaționa mai mult cu persoanele deja cunoscute, fie apar altele în preajma noastră. Oricum în permanență vom fi cooptați în diverse relații mai mult sau mai puțin utile. Poate părea dificilă selecția acestora, însă cu puțin efort și bunăvoință am reuși să ne focalizăm doar asupra celor care chiar ne merită atenția, încrederea și eforturile.

Talentele native și creativitatea vor fi accentuate, astfel că este foarte bine să le valorificăm, chiar dacă pare ceva banal în aparență. Ceea ce este aparență pe parcusul acestui an va deveni realitate în următorii, deci să profităm din plin de susținerea energetică și să ne afișăm ideile, dorințele, planurile. Mai ales cele profesionale și cu tentă socială vor avea succes.

Foarte important este ca de-a lungul acestui an, indiferent ce facem, să facem totul cu plăcere, cu dedicație, cu responsabilitate și asumare. Este mai ușor să ne orientăm spre partea luminoasă, senină a vieții, datorită vibrației lui 3, astfel că în tot și toate putem descoperi acel dram de plăcere și satisfacția lucrului bine făcut.

Articol integral pe : www.astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.