Astrocafe.ro Venus in Fecioara, 21 august- 14 septembrie. Doar ce e sanatos poate fi frumos

Venus aflată în Fecioara, începând cu 21 august (si pana pe 14 septembrie) pare să anuleze orice dor steril, iubire conceptuală, gest nebunesc din dragoste, romantism de film etc... 
Venus in Fecioara face casa buna cu Saturn si Pluto in Capricorn. De asemenea, se intelege din priviri cu Uranus din Taur. Iar Neptun, aflat peste drum (Peşti) e provocarea de a intui şi a şti până unde să mergem cu reperele şi până unde să deplasăm limitele astfel încât să fim suficient de înţelepţi, creativi şi generoşi, dar în acelaşi timp îndeajuns de pragmatici şi morali.
Venus in Fecioara aseaza lupa deasupra relatiilor. Cine e atent, va şti care relaţii sunt de cursa lungă, cu cine merită să rămână alături şi să construiască, afectiv sau profesional, unde e de lucru spre a creşte funcţionalitatea etc... Va şti ce şi cât îi este util într-o relaţie. Iar moralitatea va juca un rol important. 
Cine iubeşte, acum va găsi cele mai practice cai de a-şi arată iubirea.
 
 
Cine are nemulţumiri, şi toţi avem, acum nu mai poate să tacă.
Dar... Venus se intalneste cu Marte in Fecioara, in scurt timp si cu Soarele si Mercur, asadar atenţie la exagerări pentru că:
Prea multă critică, judecăţile prost orientate sau formulate pot să strice relaţii la care ţinem.
Gura, mintea şi emoţia ne pot lua pe dinaintea inimii şi ne pot conduce pe un teren arid al dezamăgirii, mâhnirii, izolării...
Prea mult pragmatism ne poate ţine departe de cei dragi şi ne poate arunca într-o poziţie de pseudo-moralitate şi pseudo-dreptate. Sau, în orice caz, într-un context toxic pe termen lung.
Tot ce e adevăr pentru noi nu trebuie să constituie adevăr şi pentru alţii, iar a-i forţă pe alţii să gândească exact că noi nu e o soluţie ci un impediment.
Cine e într-o relaţie care a rezistat şi a trecut deja multe teste, sau care abia stă să înceapă,  își va pune probabil întrebarea: "care e următorul pas, ce putem crea împreună, cum putem face relaţia asta să fie și mai utilă pentru amândoi?"


Sursa:  astrocafe.ro
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.