Energiile lunii august – recalibrarea iubirii

 
Se simte bine. Sper ca se simte bine si pentru voi, deoarece in acest moment sunt atat de multe energii in aer, in fetele si in corpurile noastre, incat doar sa ne amintim sa ne oprim si sa respiram, de cate ori putem sau simtim nevoia intr-o zi, ne va ajuta sa aducem totul la punctul zero, la punctul de pornire. Pentru ca focurile sunt dezlantuite acum. Pur si simplu dezlantuite.
 
Daca ne uitam un pic in urma in anul acesta, putem vedea ca o multime de focuri au fost dezlantuite din noi si au venit inspre noi, la nivel colectiv. Iar una dintre observatiile pe care le-am facut in ultimele doua luni a fost ca acum se simte cum focul s-a dus intr-o faza si un proces mult mai interiorizate.
 
Asadar, aceasta vara este un timp al interiorizarii. Acest lucru a inceput in luna iulie si se va mentine si pe parcursul lunii august. Aceasta vara este un moment pentru a intelege, a intalni si a permite focul in viata noastra. Acest fapt se poate intampla intr-o multitudine de feluri – si nu toate placute. Insa, atunci cand va amintiti sa va opriti si sa respirati, puteti deveni constienti de acest incredibil foc interior care se aprinde in noi, vrand parca sa inunde fiecare particica care nu mai serveste sau care in trecut a provocat durere, limitare sau chiar traume profunde. Acesta este timpul in care totul iese la suprafata, nu numai pentru a examina acele parti si amintiri, dar si pentru a muta/schimba lucrurile, pentru a crea un viitor diferit.
 
Tu si puterea ta
 
Pe masura ce trecem prin viata, ne sunt oferite mai multe sanse de a condensa sau de a expansiona puterile noastre.
 
Daca cineva din viata ta te-a agresat atunci cand erai tanar, s-ar putea sa decizi ca acea persoana detine puterea asupra ta si astfel, sa te faci mai mic, in raspuns la agresiunea primita. De exemplu, ai putea avea un frate sau un alt membru al familiei care in mod constant de pune la punct si te face sa te simti mic. In general, exista doua moduri in care lumea raspunde atunci cand experimenteaza astfel de energii:
 
Persoana cu „da” in brate – fie vei deveni o persoana care il va tine pe da in brate, cineva care din cauza fricii de acea energie pe care agresorul o transmite se va inchide interior si va deveni umil. Iar problema este ca apoi continui sa mergi in lume carand acea energie cu tine, iar alti agresori (persoane care vor dori sa joace rolul de „alfa”in preajma ta) te vor gasi. Ei vor simti acea energie, o vor citi in tine si o vor alege ca tinta directa. Astfel ca, acea dinamica inconstienta de victima-agresor va rula constant.
 
Rebelul – la pol opus, poti deveni rebelul sau persoana defensiva. Poti raspunde agresorului si sa devii extrem de defensiv – blocandu-ti mainile, energiile si invatand sa reactionezi constant. Partea negativa la a deveni o persoana defensiva sau rebela este ca poti bloca deschiderea, vulnerabilitatea si adevarata intimitate din viata ta.
 
Dezechilibrul de putere: raportul victima - agresor
 
Asadar, v-am oferit exemple extreme ale ambelor capete ale scalei de dezechilibru al puterii. S-ar putea sa va regasiti la un moment dat, fie in postura de victima, fie in cea de agresor; si nu numai in viata in general, ci chiar de mai multe ori pe zi, in fiecare zi!
 
Gasirea punctului de echilibru – adevaratul sine interior
 
Adevarul este ca toti avem atat o personalitate, cat si un suflet pe care am venit in aceasta lume sa il exploram – si este o experienta individuala pentru fiecare dintre noi.
 
S-ar putea sa nu fii o victima in viata ta, in mod natural, insa in anumite circumstante, poti deveni una. De asemenea, in alte circumstante, poti deveni mai rebel decat de obicei. Astfel ca, punctul de echilibru pentru noi toti este de a gasi si de a avea o relatie reala cu adevaratul nostru sine interior.
 
De fiecare data cand ne impacteaza o relatie (cand cineva ne raneste sau ne coboara nivelul de energie), exista un impact asupra corpului. Energia acelor emotii se duce in corp si creeaza lipsa de viata sau densitate in acesta. Ceea ce inseamna ca exista o anumita forta de viata care se pierde acolo, un loc pe care nu il mai poti accesa.
 
Ascensiunea Kundalini – arderea densitatilor
 
Energia Kundalini nu tine cont de niciunul dintre lucrurile prezentate mai sus. Trezirea kundalini se intampla atunci cand chakra bazala, a radacinii isi aduce aminte de focul primar al vietii: acela cu care am venit pe aceasta lume, cand eram un bebelus. Iar acest foc incepe sa creasca si sa se extinda in tot corpul. Si ceea ce face este sa arda toate acele zone dense, astfel incat sa ne putem deschide intregul spirit din nou.
 
S-ar putea sa fiti extrem de inconstienti de faptul ca kundalini se ridica in voi. Insa s-ar putea sa fiti constienti ca brusc va aduceti aminte de un eveniment din trecut si ca ruleaza in memoria voastra, reamintindu-va sentimentele de atunci. Daca vreti, aceea este experienta focusata mental a modului in care energia kundalini misca lucrurile in voi.
 
Acest lucru se intampla in mod natural in viata, tot timpul. Daca spunem ca, in ultimii cinci ani, acest lucru s-a intamplat cu o viteza si o intensitate mult mai mari nu este o exagerare. Iar sa spunem ca s-a intamplat si mai intens in ultimele 6 luni este, de fapt, ceea ce se intampla la nivel colectiv.
 
Asa ca, acum ne aflam in miezul unei recalibrari complete a cine suntem si a cine suntem aici sa fim.
 
Iar acesta este un proces extrem de important. Si chiar daca ceea ce descriu poate suna foarte personal si mai mult despre voi si vietile voastre, de fapt, niciodata nu este doar despre acestea. Pana si o persoana extrem de egocentrista are un efect puternic asupra planetei, deoarece poarta cu sine propria energie, afectand pe oricine si orice in jurul sau.
 
Asa ca, intr-un fel, ideea de a fi concentrat pe sine sau egocentrist este un mit, atunci cand vine vorba despre ideea ca o persoana de genul nu are niciun efect asupra celorlalti. De fapt, acelea sunt persoanele care te pot activa in toate directiile. Aceste persoane pot avea un efect uluitor asupra ta, prin efectul inconstient al energiei lor asupra altora.
 
Sensibilitate, rezistenta, comprimare si alte semne pozitive
 
Cuvantul „declansator” este cel pe care multi il vor simti in aceste momente. O sensibilitate mai mare din noi ne va face sa fim mai usor de „declansat”. Orice lucru nerezolvat din trecutul vostru, oricare dintre aceaste zone dense din corp, oricare dintre aceste impacturi pur si simplu vor aparea si se vor deschide acum, ca sa devenim mai mari, mai expansivi, mai prezenti...mai aici.
 
La pol opus, unii dintre voi veti experimenta o enorma rezistenta si greutate in acest proces. S-ar putea sa va simtiti ca si cum ati avea plumb in picioare, s-ar putea sa experimentati crize de sanatate sau alte crize in viata voastra, care poarta cu sine o mare greutate si densitate. S-ar putea sa spuneti „Nu stiu despre ce vorbeste. Pur si simplu ma simt ca naiba”.
 
Este acelasi lucru, doar o diferita pozitionare pe scala energetica. In esenta, atunci cand ne simtim atat de „jos” si de comprimati si nu ne place ceea ce simtim, motivul este ca focul incearca sa impinga prin noi, incercand sa ne trezeasca. Incearca sa se ridice. Si tot ce este in interiorul nostru si opune rezistenta este ceea ce ne dezechilibreaza, ajungand sa spunem „sunt suparat(a) acum, ma simt deprimat(a). Sunt...nervos(oasa)”.
 
Recunoasterea darului care este in fata noastra – imbratisarea acestei vieti
 
Suna intens, nu? Ei bine, chiar este. Si va fi asa, in mod special pentru aceia dintre noi care sunt extrem de sensibili, constienti si evoluati. Insa frumusetea consta in faptul ca veti observa ca este un moment excelent pentru a aprinde si reconfigura cine suntem, ce facem si de ce suntem aici.
 
Este un mare dar pentru noi toti sa ne amintim ca oameni mor in fiecare zi, la varste fargede. Este un mare dar sa ne amintim ca in orice zi, orice se poate intampla cu oricare dintre persoanele dragi din viata noastra sau cu noi. Acestea sunt genul de reamintiri care ne ajuta sa traim!
 
"Am aceasta oportunitate, in acest corp fizic”.
 
Intr-adevar, pot exista multe vieti dupa, pot exista multe vieti paralele. Insa in acest corp fizic, in aceasta identitate in care te regasesti, ai o singura viata. Ai o singura oportunitate.
 
Si pe masura ce te simti inconfortabil cu privire la anumite lucruri reprimate care acum ies la suprafata (indiferent ca acestea sunt memorii sau parti din tine pe care le-ai abandonat in trecut), s-ar putea sa te trezesti spunand „Dumnezeule, nu pot sacred ca m-am comportat asa acum 10 ani”. S-ar putea sa descoperi ca fie esti nemultumit de modul in care te-ai purtat sau de comportamentul celorlalti pe care l-ai acceptat.
 
Cand aceste lucruri vin la tine, respira.
 
Acestea nu vin ca sa ne faca sa ne ducem la acea persoana si sa incepem un razboi. Nu vin ca sa ne faca sa ne uitam la noi insine cu rusine sau judecandu-ne. Ele vin pentru a fi eliberate.
 
Pregatirea pentru perioada Septembrie - Decembrie
 
Am vorbit in iulie despre perioada septembrie – decembrie ca fiind o perioada pe Pamant in care puterea va veni in vietile noastre intr-un mod extraordinar.
 
Acest lucru ar putea fi greu de crezut de aceia dintre voi care in momentul de fata sunt deprimati sau la capatul unei crize. Insa depresia sau criza in care va aflati se va „muta”. Iar septembrie – decembrie este o perioada in care puteti sa va stabilizati mai mult.
 
Acum, pentru aceia dintre voi care deja zboara sau sunt pe o pozitiva forta de viata, va fi o energie radianta pe care veti putea sa o aduceti in viata voastra in perioada urmatoare.
 
De asemenea, asa cum am mentionat in iulie, v-am incurajat sa nu treceti la fapte in lumea exterioara, decat daca simtiti ca este bine sa faceti asta. Incercati sa va odihniti in acesta vara, fiind un moment bun pentru interiorizare. Exista o puternica reconfigurare in interiorul oamenilor in acest moment, ce poate aduce schimbari miraculoase. Insa acest lucru necesita timp si trebuie sa aveti rabdare.
 
Din ce in ce mai multi dintre voi va aflati chiar in inima acestui proces. Si veti vedea cum alte persoane din viata voastra, care nu sunt constiente de acest proces, vor intra in haos, reactie si proiectii. Veti fi tentati sa va alaturati lor uneori, mai ales daca acestia vor veni la voi cu haos, reactii si proiectii. Si veti observa ca daca faceti acest lucru (de exemplu, daca cineva tipa la voi, iar voi tipati inapoi), va veti simti ciudat. S-ar putea sa o faceti, insa apoi s-ar putea sa spuneti ceva de genul „ce ciudat!”. Nu veti simti acest gen de reactie ca fiind autentica, deloc. Acela e momentul in care veti sti ca ati iesit temporar din centrare si v-ati lasat prinsi in vortexul energetic al altcuiva.
 
De la furie si foc... la pace si calm
 
Insa pentru majoritatea dintre voi, in ciuda acestei energii de foc ce se desfasoara la un nivel cu adevarat inalt, frumusetea focului este pacea pe care o reveleaza. Este ironic cum adesea, un capat opus al scalei de energie il sprijina pe celalalt. Astfel, focul si furia pot duce la pace si calm. Ele sunt puternic conectate, chiar daca avem tendinta sa ne gandim la acestea ca fiind entitati separate (am trait cu obiceiul de a ne gandi la tot ca fiind separat). Insa atunci cand intelegem ca totul este energie si prin urmare, conectat, atunci vom intelege ca si noi suntem tot energie si, implicit, conectati. Iar aceasta energie este una mare, focul vietii, ce vine prin noi acum si ne cheama.
 
Eliberarea de „ce cred ceilalti”
 
In termeni concreti, practici...cum apar energiile lunii august? Ei bine, pentru voi va fi despre redefinirea modului in care vreti sa traiti. Acest lucru poate fi vazut la scala globala chiar acum, in locul in care suntem la nivel colectiv, incercand sa ne prindem si sa intelegem ce si cum se intampla in jurul nostru si ce putem face in aceasta privinta. Aceasta este lumea mare, la nivel macro.
 
Insa la nivel micro, in lumea mare, pentru multi dintre noi va fi vorba despre o schimbare radicala in modul in care ne vom raporta si vom relationa cu ceilalti, munca pe care o facem, unde mergem, modul in care vrem sa traim.
 
S-ar putea sa descoperiti ca simtiti nevoia brusca de a schimba relatiile din vietile voastre care nu mai au sens pentru unii dintre prietenii vostri sau persoanele iubite, insa de fapt, acestea nu mai au sens pentru voi. Credeti asta!
 
Daca observati ca unele persoane va opun rezistenta sau ca voi faceti acest lucru, spunand lucruri de genul „Nu pot sa fac asta pentru ca il/o va soca”, va promit acest lucru: in 2/3 luni, aceste persoane se vor afla in exact aceeasi dinamica, deoarece chiar daca nu sunt in aceeasi stare de spirit in care sunteti voi acum, cu totii vom fi afectati de aceasta energie catalizatoare a focului, care pur si simplu incinge tot, de la interior. Aceasta energie topeste o multime de energii metalice si dense care exista in interiorul nostru, la nivel individual, precum si in intreaga lume.
 
Asa ca nu va ingrijorati prea tare cu privire la ce vor gandi ceilalti despre ce faceti voi. Aceasta este eliberarea. Nu vreti acum sa va preocupati prea mult cu ce gandesc ceilalti: vreti sa fiti mai constienti despre locul vostru in fluxul de energie a lucrurilor.
 
Aveti incredere ca daca va simtiti constransi de asteptarile sau cerintele cuiva, exista o dinamica de putere intre voi, care in final, nu este buna pentru niciuna dintre partile implicate. Deoarece daca cineva va cere ceva ce voi percepeti ca fiind constrangator, acea persoana va simti si ea energia acelei constrangeri – altfel, nu ati simti-o nici voi!
 
Recunoasteti barometrul din propriul vostru corp si incepeti sa aveti incredere in el. Pe masura ce continuam sa simtim din ce in ce mai mult, in acest moment pe Pamant, ajungem sa devenim din ce in ce mai buni in a ne citi semnele date de propriul corp.
 
Partea delicata este punerea in practica. Una este sa fii inspirat de un clip sau o carte sau un moment petrecut cu un prietem si alta e sa iei acea inspiratie, sa o intelegi si sa o pui in practica. Este un pic inspaimantator pentru noi, un pic mai necunoscut. Insa putem sa o facem!
 
Treci la actiune in aceasta luna:
 
- Respira. Respira de fiecare data cand emotiile sau senzatille se simt un pic prea intens.
 
- Alege placerea, cresterea si spatiul. Fa niste alegeri diferite cu privire la ceea ce iti va aduce fie mai multa placere, fie mai multa crestere sau spatiu in viata ta. Observa activ cum poti aduce o parte dintre acele aspecte in viata ta, deoarece toate acestea te cresc, ceea ce va hrani si cresterea pe care o poti oferi si celorlalti.
 
- Iarta. Iarta-te pe tine si iarta pe toti ceilalti pentru tot. Este o practica bine-cunoscuta, in multe si diferite religii si credinte, in variate moduri. Cu totii facem ce putem noi mai bine intr-un moment, lucru pe care il auziti destul de des. Asa ca, daca „cel mai bun”-ul cuiva nu va serveste in mod repetat si nu puteti discuta acest lucru cu acea persoana, indepartati-va. Aveti incredere in disonanta si faceti schimbarea, decat sa stati in acea situatie si sa acumulati mai multe resentimente sau tristete.
 
- Eliberati judecatile. Iertarea este foarte importanta pentru a elibera judecata de sine si de a elimina si judecatile celorlalti. Acestea sunt energii extrem de distructive, pe care le simtim cu totii, deoarece am crescut intr-o lume plina de ele. Diferenta este ca le poti simti si le poti expira, intrebandu-te: „Ce se afla in spatele acestei judecati? Ce anume o declanseaza? De ce ma atac singur(a)? De ce vreau sa atac pe altcineva?”. Poti alege sa iesi din matricea care exista pe planeta noastra si sa lupti cu ea, pentru ca acest lucru este destul de tentant acum. Asta si vrea – sa atraga oameni in lupta, fiind modul in care focul a fost utilizat adesea in aceasta lume a noastra.
 
Focul folosit pentru Iubire este Extraordinar
 
Focul folosit pentru Iubire este tipul de energie pe care il vedem in acei oameni care, in mod altruist, ofera iubire si pace in lume. Aceia sunt marii maestri de pe planeta noastra. Unii dintre ei pot fi soferi de taxi, o doamna care lucreaza intr-o florarie, vecinul de vis-a-vis – maestrii apar in diferite roluri.
 
De verificat: cum iti maiestresti focul din tine in aceasta luna?
 
Daca iti este frica de focul din tine, ai incredere in el. Iti va oferi o viata diferita de toate celelalte pe care le-ai avut.
 
Daca te bucuri de focul din tine, mergi cu el mai departe, bucura-te de el in continuare, insa fii atent – s-ar putea sa fie prea mult pentru unii oameni din jurul tau. Asa ca, fii constient unde iti manifesti focul interior, astfel incat ceilalti oameni sa nu aiba o reactie opusa, negativa.
 
Rebelul din tine ar putea spune „Nu imi pasa. Vreau sa dezlantuiesc focul din mine”. Insa credeti-ma, daca eliberati acest foc asupra cuiva care nu il doreste, apasarea lor va afecta fluxul vostru de energie. De aceea, sa fii un rebel defensiv este o situatie de pierdere pentru toate partile implicate.
 
Sa ascultam, sa fim si sa iubim
 
Exista un punct de mijloc ce implica sa ascultam si sa fim. Si daca ajungem in acel echilibru, daca putem fi noi insine si sa ascultam, ajungem sa crestem, sa fim mai mari si mai impliniti. Iar rezultatul este mai multa iubire pentru viata si pentru ceilalti. Acesta este paradigma energiei de care avem cel mai mult nevoie acum, pe masura ce trecem prin acest proces de transformare.
 
Asa ca va doresc toata iubirea si norocul in aceasta luna!

Sursa: Astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.