Feng Shui pentru portofel - cum atragem abundența

  • Se pare ca atunci cand alegi sa iti organizezi portofelul dupa principiile Feng-Shui, acest lucru te poate ajuta sa iti sporesti abundenta financiara.
  • Portofelul este "casa" banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati prost si cu neglijenta.


Banii vin catre oamenii care ii trateaza cu respect, apreciere si recunostinta.



Iata cateva aspecte de care am putea sa tinem cont:

Alegerea portofelului

Portofelul tau trebuie sa fie destul de mare si incapator, compartimentat astfel incat sa exista loc atat pentru bancnote, cat si pentru maruntis, iar aceste doua spatii trebuie musai sa fie separate - banii iubesc oridinea si disciplina. Alege un model destul de incapator pentru bancnote - exista anumite modele concepute pentru alte tipuri de bancnote mult mai mici decat cele pe care le folosim in Romania. Banii nu se simt apreciati atunci cand sunt impaturiti sau indoiti pe la colturi.

Alege un portofel mai maricel, astfel incat dupa ce ai pus banii in el sa ramana tot timpul loc pentru a adauga si mai multi. Spatiul liber va atrage si mai multi bani.

Atunci cand alegi un portofel, acesta nu trebuie sa fie neaprat scump, insa trebuie sa fie pe placul tau, sa te atraga si sa te faca sa te simti bine. Acesta trebuie sa te faca sa te simti bine de fiecare data cand il scoti din geanta sau din buzunar, nu trebuie sa iti fie rusine cu portofelul tau.

De cele mai multe ori oamenii gasesc un portofel pe placul lor si il folosesc pana acesta incepe sa arate urat. Daca ai un portofel foarte uzat, e timpul pentru unul nou, unul care sa exprime cine esti, care sunt scopurile tale si ce experiente frumoase vrei sa atragi si sa creezi in viata ta.
 
Ce punem in portofel?


Asa cum (dupa principiile Feng-Shui) pozele de familie nu au ce cauta in dormitor, acelasi lucru se poate spune si despre portofel. Portofelul tau trebuie sa fie cu si despre bani.

Nu pastra chitante in portofel, acestea reprezinta banii cheltuiti si vor atrage si mai multe cheltuieli. Asa ca fa-ti timp sa golesti portofelul de bonuri si chitante in fiecare seara sau macar la sfarsitul saptamanii. Aceeasi regula si pentru cartile de vizita sau alte lucruri nefolositoare pe care le aduni de-a lungul zilei.

Multa lume crede ca atunci cand ai mai multe carduri in portofel acestea pot reprezenta datorii, insa pe de alta parte ele reprezinta si abundenta financiara, asa ca pastreaza in portofel cate carduri vrei, insa mai ales pe cele pe care le folosesti in mod regulat.

Cand faci curat intr-un loc (se aplica si in acest caz) si arunci tot ce nu iti este de folos, creezi spatiul pentru ca o noua energie sa poata intra, eliberezi energia stagnanta si faci loc sa intre una noua si proaspata.

​Sursa foto: Pexels 
 
Continuarea articolului pe AstroCafe.ro
 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Feng Shui Energy SRL, firmă nouă în Constanța!

03 Apr 2024 537

Ce presupune Feng Shui-ul în dormitor

01 Jul 2022 1281

GENIUS TRAVEL Cererea de insolvență se judecă pe 13 septembrie 2016; agenția administrează un hotel în Delta Dunării

28 Aug 2016 2570

De la Venus la Buddha – o licitație între artă clasică și feng shui

13 May 2015 1260