Horoscop Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

Horoscop Berbec 

Este rost de discutii aprinse in familie. Pentru ca tu esti preocupat mai mult de tine si nevoile tale personale, cei dragi iti pot face tot soiul de reposuri, destul de fondate. Orienteaza-ti eforturile si atentia spre indatoririle gospodaresti, spre nevoile si doleantele membrilor familiei. Te vei simti minunat la finalul zilei, cand toti iti vor multumi sincer pentru sprijinul acordat.

Taur 

Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la dezbateri pe teme diverse. Totusi, pentru tine este posibil sa fie de folos subiectele profesionale si cele care te-ar ajuta sa-ti remodelezi filozofia de viata. Comunicarea este viciata, de aceea fii cumpatat in vorbe si gesturi. Unii pot interpreta gresit intentiile tale bune. Spre seara, relaxează-te cu o lectură bună.

Gemeni 

Se pare ca primesti bani sau cadouri neasteptate de la rude sau de la colaboratori. Pe de o parte, in urma eforturilor depuse in ultimele aproximativ patru saptamani, acum culegi roadele, atat financiar, cat si prin aprecieri verbale din partea celor din preajma. Totusi, fii prudent! In spatele vorbelor sau gesturilor de multumire ale unora exista interese meschine.

Rac 

O zi minunata pentru tine, deoarece ai sanse sa te ocupi numai de interesele tale personale. Rezerva-ti momente pentru a sta la o ceasca calda de ceai tu cu tine si a face un bilant al ultimelor patru saptamani. Vei descoperi usor punctele tari, punctele slabe, aspectele care trebuie imbunatatite, dar si pe cele la care ar fi bine sa renunti, cat mai repede posibil.

Leu 

Detaseaza-te de cotidian, fii cat mai putin observabil in anturaj si orienteaza-ti atentia spre planurile tale personale. Sufletul tau are nevoie de liniste, vorbe bune si sfaturi. Posibil sa te necajeasca afectiuni vechi, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. O discutie de taină cu cineva din mediul profesional iti va lămuri multe aspecte de la locul de muncă.


Fecioara 

Putin probabil sa te intelegi astazi cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Si totusi vei fi atras catre aceste persoane intr-un mod greu de explicat in cuvinte. Pare sa te incante felul lor de a fi si actiunile întreprinse de aceste persoane. Fii prudent si nu lua de buna chiar tot ce observi sau ce iti place pe moment la alții. Seara, retrage-te acasă, lângă cei dragi.

Balanta 

Vei fi bine văzut astazi in anturajul socio-profesional, fiind posibil chiar sa primesti, pe langa felicitarile aferente muncii depuse si responsabilitati noi sau o functie importanta intr-un grup de lucru. Totusi, undeva in fundalul acestui segment de viata, deziluziile pandesc si oricand pot iesi la iveala in vazul tuturor. Fii modest, realist și evită himerele!

 Scorpion 

Esti animat de gânduri nobile, idealuri înalte si ai dori sa schimbi lumea in totalitate. Contextul astral de astazi iti deschide noi orizonturi mentale si foarte usor vei observa ca, de fapt, lumea este bine asa cum este, doar perceptiile si nevoile tale se schimba. Esti inspirat, vizionar, intuitiv si vorbesti frumos si cu folos. Spre seara, rememorează evenimentele zilei.

Sagetator 

Sunt posibile temeri legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu alții. Exista predispozitii la frământări legate de planul material si de câștigurile tale personale. Ai încredere ca se lucrează de undeva din Univers la bunăstarea ta. In a doua parte a zilei sunt momente favorabile pentru a intelege sensurile ascunse ale evenimentelor in care esti implicat.

Capricorn

Relatiile pateneriale sunt disonante, fiind posibil chiar sa renunti la o colaborare veche sau sa-ti expui punctele de vedere intr-un mod transant. Pentru ca subiectivismul si emotivitatea sunt accentuate ar fi bine sa vorbesti numai dupa ce te-ai gandit bine si mai ales strictul necesar. Numai de tine depinde gestionarea corecta a tuturor relatiilor tale.

Varsator 

Ziua iti aduce preocupări legate de îmbunătățirea sănătății. Este nevoie sa urmezi sfaturile unui specialist, sa te odihnesti si sa lasi grijile cotidiene deoparte. Exista riscul sa te afunzi in activitatea profesionala si sa iti neglijezi nevoile personale. Cei dragi iti sunt alaturi si te sustin neconditionat. Foloseste ajutorul altora si ai incredere ca totul va fi bine.

Pesti 

In reatiile cu persoana iubita sau copiii apar contradictii fie de opinie, fie de actiune. Posibil sa-ti displaca total propunerile sau deciziile lor vizavi de programul vostru comun sau vizavi de cheltuielile comune. Exista un soi de nebuloasa in segmentul sentimental si in relatiile cu generatiile mai tinere decat tine, astfel ca bine ar fii foarte prudent.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 513

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 569

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 563

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 701

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 606

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 630

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 608

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 771

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 652

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 674

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 687

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 601

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 547

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 679

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 651