Horoscop Apar pe neașteptate cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni pentru cei din zodia Leu

Berbec

Sfârșitul acestei săptămâni anunță reconfigurări profesionale. Energia astrală din aceste zile te predispune fie la schimbări majore la locul de muncă, aspect care poate să însemne și renunțarea sau pierderea locului de muncă, fie pur și simplu tu decizi să te raportezi cu totul altfel la muncă, îndatoriri profesionale și implicațiile lor. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că întregul organism este vulnerabil.

Taur

La acest final de săptămână, contextul astral dinamizează relațiile sentimentale. Este rost de răsturnări de situație în relația cu persoana iubită, dar pot intra în discuție și copiii. Fii înțelegător cu toată lumea și folosește-ți atitudinea prietenoasă! Astfel se vor detensiona lucrurile și vei găsi împreună cu cei dragi, soluții constructive pentru toate problemele existente. Relaxează-te cu un hobby.

Gemeni

În acest weekend se petrec evenimente interesante în plan domestic. Energia acestor zile favorizează relațiile cu membrii familiei și desfășurarea treburile gospodărești. Spiritele sunt încinse, de aceea ar fi bine să ai răbdare cu toată lumea, să vorbești puțin și să nu te lași copleșit de emoții. Este un bun prilej de a lămuri chestiuni patrimoniale și de a afla adevăratele intenții ale celor dragi.

Rac

În acest weekend, mentalul este bulversat, obosit, astfel că în consecință este dificil să te concentrezi pe o temă anume sau pe dialoguri importante. Contextul astral evidențiază predispoziția la a discuta cu cei apropiați sau de a hoinări prin locurile preferate. Bine ar fi să discuți banalități și să eviți să-ți expui slăbiciunile sau intențiile. Relaxează-te, fii îngăduitor cu toată lumea!  

Leu

Apar pe neașteptate cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile pentru a revizui bugetului disponibil și a analizarea modul în care obții venituri dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată, concluziile pot fi nemulțumitoare. Provocarea momentului constă în a-ți remodela tu atitudinea față de bani, bunuri și implicațiile lor. Se încheie o etapă importantă în ceea ce privește câștigurile.


Fecioara

Foarte importante zile sunt la finalul acestei săptămâni, pentru că în energia astrală te impulsionează să finalizezi multe capitole de viață și activitate. Sunt momente bune pentru a renunța la obiceiuri, concepții, situații și relații stagnante sau care te împiedică să mergi în direcția dorită de tine. Ascultă-ți vocea interioară și ai încredere în ce îți spune! Intuiția este accentuată, iar revelațiile obținute sunt memorabile.

Balanta

Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților ușoare, dar în primul rând odihnei. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Evită discuțiile aprinse și stresul. Relaxarea și liniștea sufletească vin, fie prin dialogul cu persoanele dragi, fie ocupându-te de activități elevate, de tipul meditații interioare, lecturarea unor cărți sfinte sau visarea cu ochii deschiși la o lume idilică.

Scorpion

În relațiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzătoare în zilele acestui weekend. Pentru că energia astrală este puternică, bulversantă vei primi influențe astrale deosebite care te vor ajuta să înțelegi adevăratele intenții ale unora, care în fața ta folosesc, măști binevoitoare. Privește cu atenție în preajma ta și fii atent la vorbele și gesturile tuturor. Revelații surprinzătoare, final de relații și revizuirea proiectelor socio-profesionale.

Sagetator

Sfârșitul acestei săptămâni anunță un final de etapă socio-profesională. În ceea ce privește relațiile cu șefii, autoritățile, colegii, mai ales cu femeile vei decide clar să le reconfigurezi și pe unele chiar să le dizolvi. Vor ieși la iveală neregulile și nemulțumirile existente la locul de muncă și în relațiile colegiale. Imaginea ta în ochii celorlalți și poziția în cadrul unui grup de lucru vor avea de suferit, dacă le lași la voia întâmplării.

Capricorn

În aceste zile de weekend, forfota mentală este accentuată, rezultând un stres psihic greu de stăpânit. Te ajută mult desfășurarea activităților intelectuale și dialogurile cu persoane erudite. Sunt posibile răsturnări de situație în relațiile cu persoanele aflate în străinătate sau în planurile de călătorie întocmite mai demult. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât nervozitatea și graba pot produce pagube de tot felul.

Varsator

Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă în zilele acestui sfârșit de săptămână. Sunt momente foarte importante, care marchează finalul unei etape de câștig de la și prin alții, însă pot intra în discuție și lămurirea unor cheltuieli comune sau datoriile de orice fel. Alege-ți prioritățile și nu te lăsa dus de valul emoțiilor sau nervozității accentuate din această perioadă. Posibile erori în documentele financiare.

Pesti

Relația cu partenerul de viață, dar și cea cu asociații, colaboratorii profesionali va ajunge la un final în acest weekend, situație prefigurată de tumultul energetic astral. Datorită relațiilor cu membrii familiei sau datorită nevoilor familiei și gospodăriei ești nevoit să-ți revizuiești relațiile parteneriale și activitățile comune cu aceste persoane. Atenția ta este focalizată pe activități domestice, aspect deranjant pentru ceilalți.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 262

Horoscop pentru joi, 28 septembrie 2023. Se conturează forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

28 Sep 2023 568

Horoscop pentru miercuri, 27 septembrie 2023. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante pentru una dinter zodii

27 Sep 2023 544

Horoscop pentru marți, 26 septembrie 2023 Dispute profesionale cu oameni de rang înalt, pentru una din zodii!

26 Sep 2023 535

Horoscop pentru luni, 25 septembrie 2023. La serviciu se anunță zarvă mare pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 667

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 658

Horoscop pentru duminica, 24 septembrie 2023. Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente pentru una dintre zodii

24 Sep 2023 551

Horoscop pentru sâmbătă, 23 septembrie 2023 Relațiile parteneriale sunt tensionate pentru una din zodii

23 Sep 2023 664

Horoscop pentru vineri, 22 septembrie 2023 Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

22 Sep 2023 727

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 630

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 637

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 653

Horoscop pentru 18 - 24 septembrie 2023. O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională pentru una dintre zodii

18 Sep 2023 637

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 628

Horoscop pentru duminică, 17 septembrie 2023 Posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți la partenerul de viață

17 Sep 2023 563