Horoscop Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

Horoscop Berbec 

Esti hotarat sa-ti schimbi filozofia de viata si sa abordezi relatiile si evenimentele vietii de pe cu totul alte baze. In intampinarea acestora s-ar putea sa te orientezi spre a urma un program de instruire personala, profesionala sau diverse cursuri de formare cu oameni eruditi. Calatoriile pe distante lungi sau in strainatate sunt alte variante de imbogatire educativa. Seara sunt momente bune pentru lectură.

Taur 

Segmentul financiar comun cu altii este preocuparea majora a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relatiile cu institutiile financiare au sanse deosebite de dezvoltare. In functie de nevoi si de situatia in care te afli ia legatura cu specialistii financiari. Informeaza-te din surse verificate si alege variantele potrivite pentru a-ti asigura banii si bunurile.

Gemeni 

Relatiile cu ceilalti sunt animate si foarte usor poti ajunge la discutii aprinse. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat evita dialogurile importante. In special in plan profesional se contureaza situatii care necesita atentie, efort prelungit si decizii rapide. Ar fi bine sa-ti revizuiesti colaborarile in care esti implicat si sa renunti la cele care iti aduc prea putine beneficii.

Rac 

Esti foarte implicat in activitatile profesionale, existand riscul sa faci mai mult decat trebuie si sa gafezi serios. Fii prudent si rezuma-te numai la indatoririle tale. Colegii se pot necaji si chiar iti pot reprosa destul de zgomotos faptul ca iti depasesti atributiile. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti mai mult. Evita, pe cat posibil, consultatiile si analizele medicale.  

Leu 

Relațiile sentimentale capătă o nouă coloratură. Posibil sa te îndrăgostești si sa te apropii mai mult de copii. Dorinta de a-ti indeplini rolul de parinte este mare, iar perioada pe care o traversam iti va evidentia aceasta calitate. Ti se va răspunde pe măsura afecțiunii pe care o oferi. Oferi mult, primesti mult, oferi putin, primesti putin. Distractiile si aventurile sunt la ordinea zilei.


Fecioara 

Sufletul tau are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale si de fotografiile vechi. Printre activitatile prioritare ale zilei, rezerva-ti momente pentru cei dragi sau pentru a planui vizite la rude si in locuri de care te leaga amintiri placute. Gama de emotii parcursa astazi te oboseste si-ti sensibilizeaza mentalul, de aceea fii prudent si controleaza-ti stările. 

Balanta 

Emotiile sunt accentuate, astfel ca este dificil sa tii pasul intr-o conversatie sau sa fii realist vizavi de situatiile in care esti implicat. Gandurile iti sunt atrase de subiecte ezoterice, de insemnatatea lucrurilor dincolo de aparente. Unii cunoscuti vor dori sa le oferi sfaturi sau sa le povestesti noile tale intentii. Vorbeste strictul necesar si fereste-te de a te implica in treburile altora.

Scorpion 

Se pare ca te preocupa variante noi de castig din activitatea profesionala. Este o perioada in care s-ar putea sa primesti oferte de colaborare, de pe urma carora ai avea mult de castigat cel putin un ade zile de acum incolo. Totul este sa ai rabdare ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si sa nu te grabesti in luarea deciziilor. După-amiaza, răsfață-te cu un masaj sau o baie aromată.

Sagetator 

Este o zi in care ai multa energie si dorinta de a rezolva cat mai multe treburi. Alcatuieste un plan de prioritati si urmeaza-l intocmai. Multi se vor oferi sa te ajute si bine ar fi sa accepti cu inima deschisa. Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acestia vor ceva mai multa atentie din partea ta. Insa, deocamdata ai nevoie sa te ocupi de tine si de treburile tale personale.

Capricorn 

Sunt momente favorabile pentru a desfasura activitati departe de ochii celorlalti. Rezerva-ti momente de răgaz si gandeste-te pe indelete la planurile tale personale si profesionale. Exista puncte slabe, pe care le vei depista usor si pentru care ai sanse de a gasi solutii de imbunatatire. Cineva din anturajul profesional iti va oferi sfaturi si idei bune in acest sens. Fii cumpătat in vorbe si reacții!

Varsator 

Relatiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de iesiri in oras, de întâlniri-surpriză si de conversații de buna calitate. Chiar este posibil sa legi relatii noi sau sa reiei legatura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai stiai nimic in ultima vreme. Evita sa devii prea critic sau sa respingi autoritatea altora. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul, de aceea rezerva-ti clipe de odihna.

Pesti 

In plan profesional se pare ca esti bine sustinut de catre sefi si chiar de unii colegi. Unii te vor lauda, iti vor aprecia meritele si eforturile depuse in campul muncii, in schimb altii iti vor cauta nod în papură. Fii prudent cu toata lumea, pentru ca sunt multe masti si minciuni in preajma ta. Indeplineste-ti responsabilitatile cum stii tu mai bine si nu te lasă impresionat de spusele altora.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 628

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 581

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 615

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 634

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 570

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 514

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 641

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 612

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 954

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 592

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 613

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 622

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 620