Horoscop Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie


Horoscop
Berbec 

Relatiile sentimentale sunt tensionate si bine ar fi sa nu fortezi nota. Daca planuiesti actiuni comune cu persoana iubita sau copiii este posibil ca propunerile sa-ti fie zadarnicite. Lasa-i si pe ceilalti sa vina cu idei si respecta-le doleantele si deciziile. In a doua parte a zilei, rezerva-ti momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

Taur

Discutiile in familie sunt importante astazi, pentru ca este rost de a cadea la pace pe treburile comune. Fii intelegator cu ceilalti si accepta-le opiniile si propunerile. A participa impreuna la desfasurarea activitatilor gospodaresti ar fi eficient si amuzant pana la urma. Dupa-amiaza reunește-i pe cei dragi la o masă festivă. Vei fi apreciat mult si bine pentru asta!

Gemeni 

Se întrezăresc multe dialoguri si intalniri cu neamurile si prietenii apropiati. Chiar si in segmentul profesional ti se va cere parerea vizavi de sarcinile de lucru importante. Fii prudent, din cauza faptului ca mentalul este răscolit si foarte usor poti face confuzii. Calatoriile pe distante scurte reprezinta o alta preocupare a acestei zile. Seara ti-ar prinde bine o lectura usoara.

Rac 

Vor apărea informatii deosebite vizavi de banii castigati dintr-o activitate profesionala. Posibil sa primesti salariul, o prima, cadouri sau favoruri de la cine te astepti mai putin. Totusi, fereste-te de cheltuieli majore sau investitii pe termen lung. Deziluziile pandesc in segmentul banilor, astfel ca oricand se pot ivi. Sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de cumparaturi.

Leu 


Ziua iti scoate in evidenta aspectele personalitatii tale care necesita imbunatatiri. Tendinta de a te izola de ceilalti este accentuata si paguboasa. Relationarea cu ceilalti, implicarea in actiuni importante te ajuta sa gasesti mai usor solutii, variante optime pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Totul este sa accepti si alte pareri. O plimbare pe malul unei ape este binevenita.

Fecioara 

Contextul astral de astazi te predispune la discretie si visare cu ochii deschisi. Ocupa-te numai de treburi usoare si, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Sanatatea este vulnerabila, fiind posibil sa ai nevoie de ingrijiri de specialitate. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa depasesti ziua foarte bine. Odihneste-te si bucura-te de compania semenilor care sunt sincer alaturi de tine.

Balanta 

Tentatia de a fi alături de prieteni sau de persoanele din segmentul profesional este mare si in aparență fermecătoare. Acestia par ca vin dintr-o alta lume si vorbesc o limba necunoscuta tie. Ce ti se spune este spre folosul tau, chiar daca pe moment este posibil sa nu pricepi mare lucru. Ar fi bine sa-ti notezi aspectele discutate astazi si sfaturile primite.

Scorpion 

Astazi pare ca esti pus pe o scenă si toata lumea este atenta la vorbele si gesturile tale. Unii vor depune eforturi sa te destabilizeze emotional sau sa-ti creeze dificultati in relatiile profesionale. Fii prudent in toate si nu te lasa impresionat de prestatiile altora. Sefii te vor susține in demersurile tale. Seara, in familie iti vei regăsi echilibrul si buna dipozitie. 

Sagetator 

Este o zi in care ai putea fi atras de filozofiile de viața ale altora. Astfel, de aici va apărea dorinta de a studia, de a experimenta, de a te instrui mai mult. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi. Iluziile in acest sens pot fi mari si greu de remediat. Citeste carti bune si vizioneaza spectacole de teatru si muzica.

Capricorn 

Observa evenimentele si relatiile in care esti implicat. Sunt sanse de a intelege motivatiile ascunse dincolo de perdeaua materiala si de a gasi solutii viabile la toate situatiile cu care ai de-a face. Apar temeri privitoare la achitarea datoriilor, insa si asta face parte din jocul minunat al vietii. Vei descopri cai deosebite de a te descurca cu toate in mod onorabil.

Varsator 

Relatiile parteneriale iti pot oferi multe bătăi de cap astazi, de aceea fii prudent si evita-le pe cat posibil. Divergenta opiniilor este mare, dar este vorba mai mult de orgolii si scopuri ascunse ale unora care se prezinta drept sustinatorii tai. Provocările au rolul de a te desprinde tu mai repede de oameni si situații care nu ti se mai potrivesc.

Pesti 

Se pare ca ti-ai propus multe activitati astazi, fie acasa, pentru rezolvarea unor treburi gospodaresti, fie la serviciu. Ar fi bine sa ceri sprijinul celorlalti, din cauza faptului ca sanatatea este vulnerabila. Pe de alta parte iti sunt favorizate consultatiile si analizele medicale. Totusi foloseste si remedii naturiste pentru a-ti imbunatatit starea de spirit si ameliora afectiunile.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 458

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 494

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 545

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 494

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 619

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 606

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 941

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 582

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 598

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 612

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 598

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 652

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 608

Horoscop pentru vineri, 5 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor

05 Apr 2024 754

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 804