Horoscop. Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

Berbec 

Weekend-ul îți accentuează dorința de interiorizare. Esti preocupat doar de propria persoană si asta este foarte bine. Sufletul tau semnalează anumite chestiuni de care ar fi bine să ții cont. Dozeaza-ti eforturile, întrucât organismul tau este destul de încercat. La serviciu sunt aspecte destul de tensionate, dar reușești să le depasesti cu bine. Cele mai plăcute momente sunt cele petrecute cu cei dragi și de încredere.

Taur 

Foarte importante sunt relațiile cu prietenii la sfârșitul acestei săptămâni. Revizuiește-ți aceste relații și orientează-te spre a-ți lărgi cercul de prieteni. Sunt posibile diverse informatii legate de cunoscuți, astfel că recomandat este să fii atent la tot. Razele Soarelui se vor oglindi splendid în oamenii pe care îi întâlnești. Controversele apărute te pot mobiliza să iei decizii ferme si sa vezi lucrurile așa cum sunt în realitate.

Gemeni 

Îți sunt recomandate preocupările legate de cariera profesională și de relația ta cu mediul social în care trăiești și îți desfășori activitatea. Sunt posibile situatii conflictuale, interesante in care factorul neprevăzut își va spune cuvântul. Situatia familiala se imbunatateste, astfel ca ascensiunea socială o poti realiza ușor. Se conturează sfaturi și îndemnuri utile din partea unor prieteni. De reținut ce idei apar în jurul tău!

Rac 

Ecoul discuțiilor cu cei dragi îți îndreaptă gândurile spre activități culturale în acest weekend. Planifică diverse cursuri, studii, lecturi utile elevării sufletului tău. Sunt posibile situatii legate de călătoriile in strainatate sau studiile pe termen lung. Chiar daca apar răsturnări de situatie, ai încredere ca se aranjează lucrurile pe un făgaș mai bun. Detașează-te de cotidian și discută pe îndelete cu propria ta ființă, deoarece vei afla lucruri interesante. 

Leu 

Capitolul financiar te preocupă la finalul acestei săptămâni. Ai succes în rezolvarea chestiunile legate de banii altora: taxe, impozite, credite, moșteniri sau relatii cu instituții bancare. Primești multă sustinere astrală în acest domeniu, astfel că recomandabil este să fii foarte atent la tot ce se petrece. Chiar daca observi noile direcții în acest sens, răbdarea și discernamantul trebuie să le folosești cu prisosință. Rafinează-ți sufletul cu activități culturale.


Fecioara

Ai mult spor în tot ce întreprinzi în zilele acestui weekend, devenind o mică vedetă pentru cei din jur. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și interesante. Totuși este bine să-ți dozezi combativitatea vizavi de ceilalti, altfel riști să pierzi relatii sau colaborări importante, ce nu se mai pot reface. Este posibil să inițiezi proiecte la care te gândești demult. Rezervă câteva momente de liniște, pentru a studia evenimentele actuale, dar și pentru o lectură plăcută. 

Balanta 

Chiar dacă este weekend, munca este deviza ta și nici vorbă să renunți. Se pare că ești solicitat destul de mult în câmpul muncii, dar te poti descurca cu puțin efort. Pe de altă parte, datorită elanului tău de a munci, organismul îți poate da semnale de oboseală sau afecțiunile vechi pot recidiva. Alcătuiește un plan de analize și consultații medicale. Rezervă-ți momente pentru plimbări in aer liber, odihnă și discuții amicale cu cei dragi.

Scorpion 

Stările tale emoționale sunt fluctuante în zilele acestui final de săptămână. Orientează-ți atenția și eforturile spre artă și personajele ei. Cei dragi, copiii, prietenii sunt alaturi de tine, astfel ca ai avea cu cine să-ți împărtășești ideile și cheful de aventuri. Răsturnările de situatie dau târcoale, mai ales în relațiile sentimentale. Fii deschis la nevoile celorlalți și oferă-le o mână de ajutor. Recompensele vor fi pe măsură!

Sagetator 

La sfârșitul acestei săptămâni, casa, familia, patrimoniul și relatiile parentale sunt aspectele importante pentru tine. Activitățile gospodărești îți cer aportul. Sunt momente excelente pentru o curățenie generală, pentru reamenajări interioare sau chiar pentru schimbări de domiciliu. Pe de alta parte, îndatoririle sociale te atrag ca un magnet, însă tot acasă îți este gândul. Agapele organizate în secret pentru membrii familiei bucură pe toată lumea.

Capricorn 

Călătoriile pe distanțe scurte și discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante în acest weekend. Comunici frumos, cu note emoționale, astfel că cei din jur vor fi încântați să discute cu tine. Chiar ai putea învăța ceva nou sau te poți gândi la un plan de studiu și documentare personală și profesională. Răsturnările de situație pot fi frecvente, dar vor aduce schimbări benefice. Odihnește-te și evită activitățile solicitante!

Varsator 

Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. Iti va face o placere deosebita sa te ocupi de aceste chestiuni. Cadourile sau recompensele vin spre tine în chip salutar. Vei observa că din umbră un înger păzitor îți șoptește fiecare pas, astfel că planurile financiare pot fi alcătuite pe termen lung și cu rezultate bune. Ocupă-te doar de ideile cinstite, chiar daca par greu de realizat. Nu este loc pentru speculații financiare.

Pesti 

Te vei face remarcat în anturaj prin energia si cheful de viata pe care le împrăștii la finalul acestei săptămâni. Faptul că și zona relatiilor parteneriale primeste raze astrale benefice, te face combativ și plin de idei. Atentie la ce se petrece deoarece este un moment bun pentru a afla anumite lucruri legate de bunul mers al parteneriatelor sau colaborarilor în care ești implicat. Bine ar fi să-ți planifici cursuri de autocunoaștere sau de relaționare cu ceilalți.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscopul săptămânal. Săptămâna 02-08 octombrie, pentru fiecare zodie în parte

02 Oct 2023 593

Horoscop pentru luna Octombrie, anul 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

01 Oct 2023 725

Horoscop pentru duminică, 1 octombrie 2023 Distracția si veselia este la cote mari la finalul acestei săptămâni pentru una dintre zodii

01 Oct 2023 571

Horoscop pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Ce îți rezervă astrele azi

30 Sep 2023 557

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 728

Horoscop pentru joi, 28 septembrie 2023. Se conturează forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

28 Sep 2023 614

Horoscop pentru miercuri, 27 septembrie 2023. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante pentru una dinter zodii

27 Sep 2023 593

Horoscop pentru marți, 26 septembrie 2023 Dispute profesionale cu oameni de rang înalt, pentru una din zodii!

26 Sep 2023 563

Horoscop pentru luni, 25 septembrie 2023. La serviciu se anunță zarvă mare pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 691

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 691

Horoscop pentru duminica, 24 septembrie 2023. Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente pentru una dintre zodii

24 Sep 2023 575

Horoscop pentru sâmbătă, 23 septembrie 2023 Relațiile parteneriale sunt tensionate pentru una din zodii

23 Sep 2023 763

Horoscop pentru vineri, 22 septembrie 2023 Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

22 Sep 2023 755

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 656

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 655