Horoscop. Bani, dragoste, sănătate, carieră, în funcție de zodie

Berbec 

Weekend-ul îți accentuează dorința de interiorizare. Esti preocupat doar de propria persoană si asta este foarte bine. Sufletul tau semnalează anumite chestiuni de care ar fi bine să ții cont. Dozeaza-ti eforturile, întrucât organismul tau este destul de încercat. La serviciu sunt aspecte destul de tensionate, dar reușești să le depasesti cu bine. Cele mai plăcute momente sunt cele petrecute cu cei dragi și de încredere.

Taur 

Foarte importante sunt relațiile cu prietenii la sfârșitul acestei săptămâni. Revizuiește-ți aceste relații și orientează-te spre a-ți lărgi cercul de prieteni. Sunt posibile diverse informatii legate de cunoscuți, astfel că recomandat este să fii atent la tot. Razele Soarelui se vor oglindi splendid în oamenii pe care îi întâlnești. Controversele apărute te pot mobiliza să iei decizii ferme si sa vezi lucrurile așa cum sunt în realitate.

Gemeni 

Îți sunt recomandate preocupările legate de cariera profesională și de relația ta cu mediul social în care trăiești și îți desfășori activitatea. Sunt posibile situatii conflictuale, interesante in care factorul neprevăzut își va spune cuvântul. Situatia familiala se imbunatateste, astfel ca ascensiunea socială o poti realiza ușor. Se conturează sfaturi și îndemnuri utile din partea unor prieteni. De reținut ce idei apar în jurul tău!

Rac 

Ecoul discuțiilor cu cei dragi îți îndreaptă gândurile spre activități culturale în acest weekend. Planifică diverse cursuri, studii, lecturi utile elevării sufletului tău. Sunt posibile situatii legate de călătoriile in strainatate sau studiile pe termen lung. Chiar daca apar răsturnări de situatie, ai încredere ca se aranjează lucrurile pe un făgaș mai bun. Detașează-te de cotidian și discută pe îndelete cu propria ta ființă, deoarece vei afla lucruri interesante. 

Leu 

Capitolul financiar te preocupă la finalul acestei săptămâni. Ai succes în rezolvarea chestiunile legate de banii altora: taxe, impozite, credite, moșteniri sau relatii cu instituții bancare. Primești multă sustinere astrală în acest domeniu, astfel că recomandabil este să fii foarte atent la tot ce se petrece. Chiar daca observi noile direcții în acest sens, răbdarea și discernamantul trebuie să le folosești cu prisosință. Rafinează-ți sufletul cu activități culturale.


Fecioara

Ai mult spor în tot ce întreprinzi în zilele acestui weekend, devenind o mică vedetă pentru cei din jur. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice și interesante. Totuși este bine să-ți dozezi combativitatea vizavi de ceilalti, altfel riști să pierzi relatii sau colaborări importante, ce nu se mai pot reface. Este posibil să inițiezi proiecte la care te gândești demult. Rezervă câteva momente de liniște, pentru a studia evenimentele actuale, dar și pentru o lectură plăcută. 

Balanta 

Chiar dacă este weekend, munca este deviza ta și nici vorbă să renunți. Se pare că ești solicitat destul de mult în câmpul muncii, dar te poti descurca cu puțin efort. Pe de altă parte, datorită elanului tău de a munci, organismul îți poate da semnale de oboseală sau afecțiunile vechi pot recidiva. Alcătuiește un plan de analize și consultații medicale. Rezervă-ți momente pentru plimbări in aer liber, odihnă și discuții amicale cu cei dragi.

Scorpion 

Stările tale emoționale sunt fluctuante în zilele acestui final de săptămână. Orientează-ți atenția și eforturile spre artă și personajele ei. Cei dragi, copiii, prietenii sunt alaturi de tine, astfel ca ai avea cu cine să-ți împărtășești ideile și cheful de aventuri. Răsturnările de situatie dau târcoale, mai ales în relațiile sentimentale. Fii deschis la nevoile celorlalți și oferă-le o mână de ajutor. Recompensele vor fi pe măsură!

Sagetator 

La sfârșitul acestei săptămâni, casa, familia, patrimoniul și relatiile parentale sunt aspectele importante pentru tine. Activitățile gospodărești îți cer aportul. Sunt momente excelente pentru o curățenie generală, pentru reamenajări interioare sau chiar pentru schimbări de domiciliu. Pe de alta parte, îndatoririle sociale te atrag ca un magnet, însă tot acasă îți este gândul. Agapele organizate în secret pentru membrii familiei bucură pe toată lumea.

Capricorn 

Călătoriile pe distanțe scurte și discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt importante în acest weekend. Comunici frumos, cu note emoționale, astfel că cei din jur vor fi încântați să discute cu tine. Chiar ai putea învăța ceva nou sau te poți gândi la un plan de studiu și documentare personală și profesională. Răsturnările de situație pot fi frecvente, dar vor aduce schimbări benefice. Odihnește-te și evită activitățile solicitante!

Varsator 

Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. Iti va face o placere deosebita sa te ocupi de aceste chestiuni. Cadourile sau recompensele vin spre tine în chip salutar. Vei observa că din umbră un înger păzitor îți șoptește fiecare pas, astfel că planurile financiare pot fi alcătuite pe termen lung și cu rezultate bune. Ocupă-te doar de ideile cinstite, chiar daca par greu de realizat. Nu este loc pentru speculații financiare.

Pesti 

Te vei face remarcat în anturaj prin energia si cheful de viata pe care le împrăștii la finalul acestei săptămâni. Faptul că și zona relatiilor parteneriale primeste raze astrale benefice, te face combativ și plin de idei. Atentie la ce se petrece deoarece este un moment bun pentru a afla anumite lucruri legate de bunul mers al parteneriatelor sau colaborarilor în care ești implicat. Bine ar fi să-ți planifici cursuri de autocunoaștere sau de relaționare cu ceilalți.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 04 mai 2024. Finalul acestei săptămâni aduce cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

04 May 2024 538

Horoscop pentru vineri, 3 mai 2024. Se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic pentru una dintre zodii

03 May 2024 478

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 498

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 411

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 499

Horoscop pentru marți, 30 aprilie 2024. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte

30 Apr 2024 555

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 564

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 722

Horoscop pentru duminică, 28 aprilie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Apr 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 565

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 759

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 681

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 621

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 645

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 688