Horoscop Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi pentru una dintre zodii

HoroscopBerbec

Interesantă zi pentru tine la capitolul relații parteneriale. Se pare că în ultimul timp eforturile tale au fost îndreptate către alte segmente ale vietii cotidiene, neglijând rolul tau într-o colaborare sau, în functie de caz, în relatia de cuplu. Reproșurile primite de la ceilalți sunt reale si ar trebui să iei aminte. Bogația ofertelor de colaborare este destul de mare, insa selectează-le cu prudență. 

Taur

Activitatile de la serviciu îți ocupă întreaga zi. Ai multe de facut, avand senzația că ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reuși să te descurci foarte bine. Sigur că se poate ca ceilalți să nu vadă cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor. Pe de altă parte, sănătatea este destul de încercată. Recomandabil este sa faci doar treburile ușoare, care nu implica prea mult efort. 

Gemeni

Relatiile sentimentale si cele cu copiii reprezintă în continuare o temă de gândire. Exista anumite lucruri care iti displac, însă s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac năzbâtii, iar tu ai dori să-i pui la punct pe toți. Incerca să te detasezi de problemele celorlalți si lasă emotivitatea deoparte. Canalizează-ți atenția spre un hobby.

Rac

Este o zi bună de a te ocupa pe îndelete de casă, patrimoniu sau, în funcție de caz, de relațiile cu părinții. S-ar putea ca un membru al familiei să-ți solicite ajutorul, dar ai toate resursele necesare sa te descurci foarte bine. Indicat este să fii prudent si să-ți rezolvi toate treburile legate de aceste segmente ale vieții, deoarece exista neplăceri ascunse greu de estimat și controlat.

Leu

Cuvântul de ordine al zilei ar fi drumurile. Întâlnirile cu neamurile sau prietenii apropiați pot fi frecvente. S-ar putea să afli multe informații, insa nu asculta chiar tot ce ți se spune. Pentru altii pot interveni probleme legate de formele de școlarizare pe termen scurt. Există o carență din punctul de vedere al pregătirii, astfel că este posibil să iei în calcul diverse forme de instruire.


Fecioara

Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi. Este un moment propice de a face o analiză atenta a ceea ce ai și ce vrei să faci cu ce ai. Desigur că te nemulțumește situația materială, dar încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. In segmentul banilor câștigați din munca proprie sau in ceea ce îți poți permite să cheltuiești, predomină gustul dulce-amar.

Balanta

Minunată zi de a te ocupa de propria ființă. Astrele îți luminează chipul și sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care îl emani. Indicat ar fi să-ți faci programări la saloanele de îngrijire corporala, planuri de vacanță sau să te gandesti la cursuri de instuire personală. Totuși, s-ar putea ca, din când în când, să vrei să te distrezi, făcând remarci nu prea placute celorlalți.

Scorpion

Este o zi propice unei autoanalize. S-ar putea să nu ai chef de nimeni si nimc, astfel ca recomandabil este sa faci doar treburile de rutină și să nu ieși prea mult in evidență. Sanatatea este destul de încercata, insa evita pe cat posibil, consultațiile sau dialogurile medicale. O plimbare in aer liber sau o muzică de relaxarea te-ar ajuta enorm. Bazează-te doar pe tine însuți!

Sagetator

Energia zilei îți aduce în atentie prietenii și proiectele socio-profesionale în care ești implicat sau vrei să te implici. Există unele aspecte neplăcute legate de aceste subiecte, ce ies la iveală din când în când. Unii prieteni sunt falși sau un proiect la care lucrezi demult nu merge așa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi să te bucuri de partea frumoasa si utilă a situațiilor. 

Capricorn

Este bine să lămurești anumite aspecte legate de cariera profesională și de imagine publică. Se pare ca la un moment dat ai neglijat aceste capitole, șefii și colegii au observat si îți cer socoteală. Cu toate că ai realizat si lucruri bune este loc pentru altele și mai bune. Sustinere divină ai din belșug, astfel că spune ferm ce ai de spus și asumă-ți responsabilitatea consecințelor. 

Varsator

Dorința de rafinare sufletească te însoțește întreaga zi. Călătoriile sau studiile în străinatate sunt alte domenii de interes. Se recomandă prudenta in tot ce tine de relatia cu străinătatea, deoarece sunt pericole ascunse greu de estimat. Pe de alta parte, este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditații în locuri sfinte sau ascultarea unui concert de muzică. O discuție cu cineva drag îți va aduce informații prețioase.

Pesti

Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora sunt temele de astăzi. Dorința de a câștiga mai mult te poate duce cu gandul la investiții sau afaceri riscante. Atentie că la locul de munca ai foarte multa responsabilitate, iar banii proveniți din activitatea desfășurată aici sunt insuficienți. O mână nevăzută te ajută discret, astfel că sunt posibile câștiguri sau recompense. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 526

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 531

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 622

Horoscop pentru 18 - 24 septembrie 2023. O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională pentru una dintre zodii

18 Sep 2023 511

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 592

Horoscop pentru duminică, 17 septembrie 2023 Posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți la partenerul de viață

17 Sep 2023 539

Horoscop pentru sâmbătă, 16 septembrie 2023 Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar pentru una dintre zodii

16 Sep 2023 603

Horoscop pentru vineri, 15 septembrie 2023. Se anunță și azi multă muncă pentru una dintre zodii

15 Sep 2023 571

Horoscop pentru joi, 14 septembrie 2023 Vor apărea câștiguri substanțiale pentru una dintre zodii!

14 Sep 2023 617

Horoscop pentru miercuri, 13 septembrie 2023 Relațiile sentimentale sunt foarte active astăzi pentru una dintre zodii

13 Sep 2023 641

Horoscop pentru marti, 12 septembrie 2023. Zi memorabilă pentru relațiile parteneriale pentru una dintre zodii

12 Sep 2023 558

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 septembrie 2023 Se conturează schimbări la locul de muncă

11 Sep 2023 620

Horoscop pentru luni, 11 septembrie 2023 Mult de lucru la serviciu pentru una dintre zodii

11 Sep 2023 531

Horoscop pentru duminică, 10 septembrie 2023. Apar vești importante legate de capitolul financiar pentru una dintre zodii!

10 Sep 2023 592

Horoscop pentru sâmbătă, 09 septembrie 2023 Zile controversate la finalul acestei săpătmâni!

09 Sep 2023 515