Horoscop Capricornii au nevoie de odihnă și singurătate astăzi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Ziua este potrivită dialogurilor cu persoane erudite sau participarii la seminarii si reuniuni pe teme filozofice. Pentru ca stările de spirit oscilează frecvent este posibil să judeci prea aspru remarcile sau povestile de viata ale celor din preajma ta. Controleaza-ti gandurile si reactiile! Ar fi minunat să-i accepți pe ceilalți așa cum sunt.

Taur

Este rost de castiguri dinspre locul de munca. Insă și persoanele din anturajul apropiat, rudele sau prietenii iti vor oferi cadouri sau favoruri. Accepta totul cu bratele deschise si, la randul tau ofera cate ceva, celor pe care îi știi în nevoie. Ingrijeste-ti in continuare sanatatea si evita excesele de orice fel! Există vulnerabilități serioase pe corpul fizic.

Gemeni

Este o zi bună de a te ocupa mai mult de dialogurile parteneriale și de acțiunile comune cu partenerii, cu ceilalți în general. Vei fi solicitat si pentru o colaborare profesionala care se desfasoara de ceva vreme, iar acum se poate finaliza. Datorita faptului ca esti pus pe distractii sau planuiesti aventuri, relatiile parteneriale îți pot răscoli cheful si programul.

Rac

Munca de rutină te poate obosi astăzi. Selectează prioritățile și evită eforturile mari. Pe de altă parte, unele sarcini de lucru de pot finaliza cu succes cu ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Noutăți profesionale și personale dinspre partenerul de viață.

Leu

Și astăzi te preocupă persoana iubită sau copiii. Sunt momente bune de finaliza planuri comune legate de hobby-uri comune sau de rezolvare a unor nevoi personale. Pe de altă parte, îndatoririle profesionale te pot solicita ceva mai mult decât de obicei și astfel să-ți rămână puțin timp și puțină energie vitală pentru cei dragi. Menține un echilibru în toate relațiile.


Fecioara

Și astăzi este o zi bună pentru a finaliza treburi gospodărești. De asemenea, dialogurile cu membrii familiei pot avea un final clar și benefic pentru toată lumea. Este important să ții cont de părerile sau sfaturile celorlalți, pentru că sunt viabile și de folos pe termen îndelungat. După-amiază sunt momente favorabile pentru un hobby.

Balanta

Energia zilei îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Schimbul de informații este util, pentru că poți afla detalii importante despre cineva drag de care nu mai știai nimic demult. Pe de altă parte, este posibil să faci mai multe călătorii pe distanța scurte pentru a rezolva diverse. Prudență în vorba și în fapte!

Scorpion

Și astăzi apar cheltuieli. Pe de o parte, primești bani sau cadouri, însă pe de altă parte, vei fi nevoit să cheltuiești pe cele necesare traiului cotidian. Selectează prioritățile, pentru că ar fi bine să te gândești la economii. După-amiază invită câțiva prieteni la o plimbare în aer liber. Dialogurile relaxate și mersul pe jos vor fi apreciate de toți invitații.

Sagetator

Iată o zi bună de a fi cât mai mult tu cu tine. Deschide un jurnal și lasă-ți gândurile să se aștearnă in voie. Sunt momente bune pentru a te gândi serios la viata ta si la felul in care dorești să se desfășoare ea de acum încolo. Pe de alta parte, te-ai putea inspira de la prieteni. Însă, evita sa-ti divulgi intențiile si slăbiciunile acumulate de-a lungul timpului.

Capricorn

Ai nevoie de odihna si singurătate astăzi. Evenimentele din sfera profesională plus aspectele financiare din ultima vreme îți dau de gândit. S-ar putea sa iei decizii majore legate de îndatoririle profesionale, de datorii sau alte cheltuieli cotidiene. Mai întâi aranjează-ți treburile prioritare si apoi orientează-ți eforturile si spre ceilalți.

Varsator

Ziua îți aduce aminte de prietenii vechi. Se pare că ești focalizat doar pe treburile tale și astfel, aceia care ți-au fost sprijin în momentele grele din trecut, au rămas în umbră. Rezervă momente numai pentru aceste persoane, surprindă-le în mod plăcut și te vei bucura și tu la rândul tău de reacții le lor favorabile. Noutăți deosebite legate de cei apropiați.

Pesti

Ești înconjurat de multa lume in acest weekend, astfel ca bine ar fi sa te prezinți cum se cuvine. Insă, este posibil sa te coste ceva sume de bani serioase orice apariție publică. Fii cat mai discret, evita sa devii dependent de spusele altora si nu lua lucrurile prea personal. Cheltuielile demarate acum se pot perpetua multa vreme de acum încolo.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop Se conturează discuții și deplasări multe pentru unii nativi

05 Jun 2023 453

Horoscop. Succes neașteptat pentru una dintre zodii

04 Jun 2023 614

Horoscop Familia ocupă un loc important în sufletul unor nativi în zilele acestui sfârșit de săptămână.

03 Jun 2023 773

Horoscop În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice pentru una dintre zodii

02 Jun 2023 533

Horoscop Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor pentru cei din zodia Scorpion

01 Jun 2023 665

Horoscop Vărsătorii vor fi vedeta anturajului profesional astăzi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

01 Jun 2023 545

Horoscop. Săgeţile amoroase vin din toate părţile!

31 May 2023 585

Horoscop Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale astăzi pentru una dintre zodii

30 May 2023 593

Horoscop săptămânal. Află cum vei sta cu banii în noua săptămână

29 May 2023 591

Horoscop. În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice pentru una dintre zodii

29 May 2023 681

Horoscop Apar pe neașteptate cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni pentru cei din zodia Leu

28 May 2023 3951

Horoscop. Sfârșitul acestei săptămâni anunță reconfigurări profesionale

27 May 2023 722

Horoscop. Este o zi în care cei din zodia Taur pot rezolva cu succes treburi domestice

26 May 2023 528

Horoscop. Nativii pentru care primează relațiile amoroase și distracția astăzi

25 May 2023 644

Horoscop Ziua este potrivită odihnei, detașării de cotidian și trasării unor planuri noi de viitor pentru cei din zodia Leu

24 May 2023 535