Horoscop Capricornii au nevoie de odihnă și singurătate astăzi. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Ziua este potrivită dialogurilor cu persoane erudite sau participarii la seminarii si reuniuni pe teme filozofice. Pentru ca stările de spirit oscilează frecvent este posibil să judeci prea aspru remarcile sau povestile de viata ale celor din preajma ta. Controleaza-ti gandurile si reactiile! Ar fi minunat să-i accepți pe ceilalți așa cum sunt.

Taur

Este rost de castiguri dinspre locul de munca. Insă și persoanele din anturajul apropiat, rudele sau prietenii iti vor oferi cadouri sau favoruri. Accepta totul cu bratele deschise si, la randul tau ofera cate ceva, celor pe care îi știi în nevoie. Ingrijeste-ti in continuare sanatatea si evita excesele de orice fel! Există vulnerabilități serioase pe corpul fizic.

Gemeni

Este o zi bună de a te ocupa mai mult de dialogurile parteneriale și de acțiunile comune cu partenerii, cu ceilalți în general. Vei fi solicitat si pentru o colaborare profesionala care se desfasoara de ceva vreme, iar acum se poate finaliza. Datorita faptului ca esti pus pe distractii sau planuiesti aventuri, relatiile parteneriale îți pot răscoli cheful si programul.

Rac

Munca de rutină te poate obosi astăzi. Selectează prioritățile și evită eforturile mari. Pe de altă parte, unele sarcini de lucru de pot finaliza cu succes cu ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Noutăți profesionale și personale dinspre partenerul de viață.

Leu

Și astăzi te preocupă persoana iubită sau copiii. Sunt momente bune de finaliza planuri comune legate de hobby-uri comune sau de rezolvare a unor nevoi personale. Pe de altă parte, îndatoririle profesionale te pot solicita ceva mai mult decât de obicei și astfel să-ți rămână puțin timp și puțină energie vitală pentru cei dragi. Menține un echilibru în toate relațiile.


Fecioara

Și astăzi este o zi bună pentru a finaliza treburi gospodărești. De asemenea, dialogurile cu membrii familiei pot avea un final clar și benefic pentru toată lumea. Este important să ții cont de părerile sau sfaturile celorlalți, pentru că sunt viabile și de folos pe termen îndelungat. După-amiază sunt momente favorabile pentru un hobby.

Balanta

Energia zilei îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Schimbul de informații este util, pentru că poți afla detalii importante despre cineva drag de care nu mai știai nimic demult. Pe de altă parte, este posibil să faci mai multe călătorii pe distanța scurte pentru a rezolva diverse. Prudență în vorba și în fapte!

Scorpion

Și astăzi apar cheltuieli. Pe de o parte, primești bani sau cadouri, însă pe de altă parte, vei fi nevoit să cheltuiești pe cele necesare traiului cotidian. Selectează prioritățile, pentru că ar fi bine să te gândești la economii. După-amiază invită câțiva prieteni la o plimbare în aer liber. Dialogurile relaxate și mersul pe jos vor fi apreciate de toți invitații.

Sagetator

Iată o zi bună de a fi cât mai mult tu cu tine. Deschide un jurnal și lasă-ți gândurile să se aștearnă in voie. Sunt momente bune pentru a te gândi serios la viata ta si la felul in care dorești să se desfășoare ea de acum încolo. Pe de alta parte, te-ai putea inspira de la prieteni. Însă, evita sa-ti divulgi intențiile si slăbiciunile acumulate de-a lungul timpului.

Capricorn

Ai nevoie de odihna si singurătate astăzi. Evenimentele din sfera profesională plus aspectele financiare din ultima vreme îți dau de gândit. S-ar putea sa iei decizii majore legate de îndatoririle profesionale, de datorii sau alte cheltuieli cotidiene. Mai întâi aranjează-ți treburile prioritare si apoi orientează-ți eforturile si spre ceilalți.

Varsator

Ziua îți aduce aminte de prietenii vechi. Se pare că ești focalizat doar pe treburile tale și astfel, aceia care ți-au fost sprijin în momentele grele din trecut, au rămas în umbră. Rezervă momente numai pentru aceste persoane, surprindă-le în mod plăcut și te vei bucura și tu la rândul tău de reacții le lor favorabile. Noutăți deosebite legate de cei apropiați.

Pesti

Ești înconjurat de multa lume in acest weekend, astfel ca bine ar fi sa te prezinți cum se cuvine. Insă, este posibil sa te coste ceva sume de bani serioase orice apariție publică. Fii cat mai discret, evita sa devii dependent de spusele altora si nu lua lucrurile prea personal. Cheltuielile demarate acum se pot perpetua multa vreme de acum încolo.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru săptămâna 17 - 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

17 Jun 2024 407

Horoscop pentru luni, 17 iunie 2024. Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt prioritare astăzi

17 Jun 2024 582

Influența Lunii pline din iunie din punct de vedere astrologic

16 Jun 2024 392

Horoscop pentru duminică, 16 iunie 2024. Zile favorabile curățeniilor generale pentru una din zodii

16 Jun 2024 620

Horoscop pentru sâmbătă, 15 iunie 2024. Atenție la treburile de rutină și sănătate!

15 Jun 2024 588

Horoscop pentru vineri, 14 iunie 2024. Iată ce vă rezervă astrele

14 Jun 2024 663

Horoscop pentru joi, 13 iunie 2024. Este o tendință de a vorbi prea mult pentru unii nativi ai zodiacului

13 Jun 2024 717

Horoscop pentru miercuri, 12 iunie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

12 Jun 2024 624

Horoscop pentru marți, 11 iunie 2024. Chestiunile financiare cotidiene sunt tema zilei pentru una din zodii

11 Jun 2024 654

Horoscop pentru săptămâna 10 - 16 iunie 2024. Financiar se anunță momente bune pentru una din zodii

10 Jun 2024 821

Horoscop pentru luni, 10 iunie 2024. Tensiunile mentale sunt mari pentru unii nativi

10 Jun 2024 770

Horoscop pentru duminică, 09 iunie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

09 Jun 2024 740

Horoscop pentru sâmbătă, 08 iunie 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

08 Jun 2024 878

Horoscop pentru vineri, 07 iunie 2024! Ziua aduce multă forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

07 Jun 2024 787

Se deschide o ușă - Luna nouă în Gemeni (6 Iunie 2024)

06 Jun 2024 684