Horoscop Capricornii sunt foarte solicitați la muncă. Ce se întâmplă cu berbecii

Horoscop

Berbec

Ziua predispune la activitati intelectuale, schimb de informatii, dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Totusi, aspectele care vizeaza domeniul profesional sunt accentuate, astfel ca tot ce afli iti este util la serviciu. Spre seara, rezerva momente de odihna si pentru lecturi usoare si amuzante. Fii prudent, daca esti nevoit sa calatoresti.

Taur

Cheltuielile si veniturile obtinute din activitatea profesionala sunt aspectele care te preocupa și astăzi. Posibil ca din cauza partenerului de viata sa fii nevoit sa treci printr-o perioada destul de austera. Fii vigilent si sustine-ti punctele de vedere intr-o discutie cu acesta. Nevoile tale personale si eforturile depuse in câmpul muncii trebuie rezolvate. 

Gemeni

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este greu sa-ti intre cineva in voie. Controleaza-ti impulsurile si reactiile. Este doar o perioada mai putin inzestrata energetic, iar tu receptionezi aceasta energie in mod defectuos. Ocupa-te numai de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Colegii de lucru te pot sustine foarte bine daca accepti.

Rac

Ziua predispune la introspectie si meditatii interioare. Temerile tale principale sunt legate de segmentul amoros si de aici si starile tale de spirit oscileaza mult. Detaseaza-te de toate si bucura-te de toate. Este un moment in care ti-ar prinde bine sa accepti oamenii si situatiile din preajma ta asa cum sunt, fara sa ai alte asteptari.

Leu


Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt active, dar dinspre familie iti vin informatii interesante despre persoanele care alcatuiesc acest anturaj. Ar fi bine sa asculti ce iti spun membrii familiei sau rudele. Apoi analizeaza singur informatiile primite si decide in consecinta. Seara este potrivita odihnei si meditatiilor interioare.

Fecioara

Se pare ca vei avea de-a face cu sefi, cu reprezentanti ai institutiilor oficiale sau cu figurile autoritare din cadrul familiei. Este posibil sa fii provocat sa-ti expui parerile vizavi de mersul lucrurilor la locul de munca sau din mediul domestic. Fii prudent si alege-ti cuvintele cu grija. Unii doresc numai sa profite de pe urma planurilor si ideilor tale. 

Balanta

Este o zi a schimbului de idei, de informatii, de a dialoga cu persoane erudite sau de planuri specifice calatoriilor. Posibil sa intampini neplaceri in demersurile propuse pentru astazi, de aceea fii prudent si adapteaza-te la situatiile ivite. Chiar daca unele evenimente vor lua turnuri neasteptate priveste partea plina a paharului si bucura-te de tot ce te înconjoară.

Scorpion 

Ziua favorizează achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Rudele, partenerul de viata sau colaboratorii te pot provoca la o dezbatere pe teme materiale, mosteniri sau bunuri si bani folositi si administrati in comun. Depinde numai de tine sa echilibrezi discutiile si sa multumesti pe toata lumea. Evita promisiunile si cheltuielile nefondate!

Sagetator 

Te oglindesti in relatiile cu ceilalti si astfel poti afla ceea ce gândesc acestia despre tine sau ce intentii au fata de tine. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta sa depistezi persoanele care-ti sunt loiale, care te respecta, care doresc sincer sa te sprijine si pe cele care doar mimeaza aceste atribute. Spre seara, gandeste-te la cele aflate astăzi si plănuiește remodelări personale. 

Capricorn 

Segmentul muncii te solicita mult și astazi, fiind mai greu sa faci fata porvocarilor. Pe de o parte, este vorba despre faptul ca sanatatea este vulnerabila si organismul obosit. Insă, pe de alta parte, se pare ca transformările tale interioare sunt din ce in ce mai profunde si astfel nu mai poti accepta orice nici la locul de munca, nici in plan personal.

Varsator 

Sunt multe provocări in plan amoros, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor sa se bucure mai mult de prezenta si eforturile tale, insa tu esti retras si cufundat in gandurile tale. Lasa deoparte preocuparile personale si apropie-te de ceilalti. Astfel ai sanse sa te bucuri de activitati distractive si recreative.

Pesti 

Familia si casa reprezintă, din nou, subiectele principale ale acestei zile. Pot aprea discutii aprinse cu membrii familiei, pentru ca ori esti plecat departe de ei, ori esti atat de ocupat cu treburile tale incat pare ca ai uitat de segmentul familial. Orientează-ți eforturile si atentia spre cei dragi si participă activ la viața familiei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 652

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 584

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 617

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 636

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 570

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 514

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 643

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 612

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 956

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 592

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 614

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 623

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 626