Horoscop Este rost de distracții și peripeții zilele acestea


Berbec 

Dorinta de socializare este la cote mari. Astfel, ti se pot ivi contexte in care sa interpretezi rolul principal, fie in anturajul profesional, fie in cel familial. Fii prudent, intrucat ai tendinta de a respinge tot ce vine din partea celorlalti si mai ales de a intra in conflict cu sefii si autoritatile. Este dificil să suporți comenzile altora și să te lași condus de oricine.

Taur 

Se intrezaresc discutii filozofice, intr-un anturaj deschis spre abordarea vietii din perspective noi. Iti sunt favorizate intalnirile cu persoane erudite, schimbul de informatii si acumularea unor cunostinte noi. Este posibil sa te gandesti si chiar sa demarezi parcurgerea unui program de dezvoltare personala sau profesională.

Gemeni 

Iată o zi bună pentru a privi oamenii si evenimentele in care esti implicat, dincolo de aparențe. In primul rând, se pare ca esti îngrijorat de situatia financiara, respectiv de cheltuielile pe care esti nevoit sa le împarți cu alții. Abordarea analitică te poate ajuta sa gasesti solutii viabile la toate asa-zisele probleme materiale cu care te confrunți.

Rac 

Provocările celorlalti te vor face să te gândești serios la a te desprinde de unele relatii, de colaborari vechi sau chiar de partenerul de viata. Tumultul din segmentul partenerial poate răsturna situatii vechi, care si-au epuizat potențialul evolutiv pentru toti cei care au fost implicati in acele situatii. Asculta atent ce au de spus ceilalți.


Leu 

Ziua îți aduce treburi de rutină, fie acasă, alaturi de cei dragi, fie la serviciu. Se pare ca ai o mare dorinta de a rezolva acum, tot ce a ramas restant de patru saptamani incoace. Fereste-te de eforuri prelungite, deoarece sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna. Se recomanda dieta corespunzătoare constituției tale, plimbări în aer liber și somn.

Fecioara 

Este rost de distractii si peripeții zilele acestea. Persoana iubita, dar si copiii te solicita mult. Iti sunt favorizate activitatile comune cu cei dragi, cele care aduc relaxare si voie buna tuturor. Fii prudent si evita excesele de orice fel. Riscul de a intra in conflict cu ceilalti este mare si numai tu poti gestiona bine orice situatie ivita. Este bine să ai in vedere si un hobby.

Balanta 

Acasa, in familie se anunta forfota. Pe de o parte, ai spor sa desfasori activitati domestice, insa pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de odihna si relaxare alaturi de cei dragi. Antreneaza-i si pe ceilalti in treburile casei, dar cere-le sfaturi si tine cont de parerile lor. Sunt momente bune de a lamuri chestiuni patrimoniale. Izul conflictului este prezent.

Scorpion 

Cheful de discutii si de intalniri cu persoanele din anturajul apropiat este la cote mari. Tempereaza-ti puterea de a vorbi prea mult si mai ales de a aborda teme care te privesc doar pe tine pesonal. Posibil sa intampini oprobriul celorlalti, pentru ca si acestia vor dori sa-ti dea replica sau sa-si expuna propriile idei si experiențe.

Sagetator 

Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu oficial sunt tema principală de astăzi. Sunt posibile cresteri substantiale, dar si cheltuieli pe masura. Situatia ta financiara este incerta, de aceea este bine sa-ti chibzuiesti atent bugetul. Pe de alta parte, s-ar putea sa apara cheltuieli neprevazute, atat pentru a rezolva nevoile cuiva drag, cat si pentru a-ti satisface niscai mofturi.

Capricorn 

Esti foarte energic si cu greu iti poti stăpâni reactiile si emotiile. Elanul de a te implica in treburi diverse iti poate fi obstructionat de oboseala fizica, dar si de cea psihica. De aceea, orienteaza-ti eforturile spre treburi usoare si placute. Evita discutiile contradictorii si spatiile aglomerate. O discutie cu un prieten drag si de incredere iti poate oferi liniște și veselie.

Varsator 

Este o zi bună pentru odihna si detasare de forfota cotidiana. Se pot accentua neplaceri ale sănătății. De evitat, pe cat posibil consulatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul unor erori. De mare folos iti sunt și o dietă potrivita, și compania celor dragi. Meditatiile in locuri sfinte ti-ar aduce liniste, dar si revelarea unor informatii prețioase. 

Pesti 

Ziua iti aduce in prejmă prietenii. Sunt posibile discutii fructuoase pe teme profesionale. Sfaturile sau ideile primite îți vor oferi o viziune noua asupra unui parcurs profesional si de viitor pentru tine. Chiar daca, unele chestiuni discutate îți vor displăcea, totusi retine-le, pentru ca in spatele animozităților se afla informatii bune si de mare folos in viitorul apropiat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 605

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 882

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 642

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 858

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889