Horoscop Este rost de întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat pentru cei din zodia Fecioară

horoscopBerbec

Poti lamuri chestiuni financiare comune cu partenerul de viata sau cu persoanele din segmentul profesional. Este bine sa-ti achiti datoriile personale si sa te rezumi la cheltuieli strict necesare. Ceilalti pot avea pretentii mari de la tine in sensul sa le preiei tu cheltuielile. Stabileste limite clare vizavi de bugetul tau personal si vizavi de partea financiara pe care trebuie sa o pui in comun cu altii.

Taur

In relatiile cu ceilalti pot interveni rasturnari de situatie interesante. La prima vedere par neplacute, insa daca privesti dincolo de aparente vei constata ca persoanele care acum se indeparteaza de tine sau cei care te provoaca mult procedeaza asa din teama de a nu deveni vulnerabili in fata ta. Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si fii cat mai discret. Nu e cazul sa te bazezi pe cele petrecute astazi.

Gemeni

Se pare ca vei avea mult de lucru la serviciu, dar este vorba despre activitati si proceduri de rutina. Pentru ca gandurile tale sunt indreptate spre segmentul domestic exista riscul sa gafezi la serviciu, de aceea concentreaza-ti eforturile spre ceea ce ai de facut. Evita suprasolicitarile, deoarece organismul este obosit. Ai nevoie de odihna, plimbari in aer liber si de cateva sfaturi medicale de specialitate.

Rac

Pari îndrăgostit astăzi si pus pe distractii. Activitatile recreative, cele cu copii iti aduc relaxare si buna dispozitie. Neplăceri pot apărea numai de la mentalitati diferite si de faptul ca refuzi sa accepti si opiniile sau doleantele celorlalti. Pentru ca atat dispozitia ta, cat si a celorlalti este foarte schimbatoare fii prudent si evita discutiile contradictorii. Bucura-te de tot ce te inconjoara! 

Leu

Ar fi bine sa-ti rezervi momente pentru a povesti cu membrii familiei, cu neamurile sau chiar pentru a te intalni cu unele persoane pe care nu le-ai vazut demult. Chiar daca vor aparea disensiuni in discutii, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea. Aspectele materiale comune cu cei dragi le poti lamuri acum cu usurinta. Insa evita achizitiile importante pentru casa deoarece sunt posibile neplaceri ulterioare.


Fecioara

Este rost de intalniri cu persoanele din anturajul apropiat, dar si cu persoane din mediul profesional. Vei afla informatii interesante din varii domenii de activitate, asa incat fii deschis si asculta atent. Ar fi bine sa-ti notezi unele aspecte, chiar si observatiile tale personale vizavi de evenimentele si discutiile de peste zi. Spre seara, odihneste-te si dezbate cu cei dragi cele aflate.

Balanta

Latura financiara a vietii cotidiene se pare ca te preocupa in mod special astazi. Primesti ajutor in acest sens, pe cai neconventionale, de la persoanele de la care te asteptai cel mai putin. Chiar poti descoperi bani in locuri ascunse in casa sau in buzunarul unei haine uitate intr-un ungher. Cheltuielile majore lasa-le pentru zilele urmatoare deoarece acum exista riscul sa achizitionezi ceva de slabă calitate.

Scorpion

O zi cu stari de spirit contradictorii, de aceea ar fi bine sa-ti propui putine activitati si acelea usoare, de rutina. Sprijin important iti vine din partea prietenilor si a colegilor de munca. Insa, provocarile acestora te-ar putea suprasolicita. Fii prudent si asculta-ti sufletul si trupul. Ele iti vor spune exact tot ce ai nevoie in aceasta perioada. Spre seara te vei simti mai bine, insa nu forta nota.

Sagetator

Ziua este favorabila planificarii consultatiilor medicale de specialitate si terapiilor neconventionale. Colegii de munca, sefii iti pot oferi informatii deosebite, atat in ceea ce priveste ingrijirea sanatatii tale, cat si legate de activitatile profesionale de la serviciu. Insa, tu vorbeste putin si nu respinge ceea ce vine din partea celorlalti. A doua parte a zilei iti aduce un plus important de energie.

Capricorn

Dialogurile cu prietenii iti aduc informatii utile legate de segmentul profeisonal, dar si despre calatorii sau studii de care ai avea nevoie pentru a avansa in cariera. Fiind o zi destul de incarcata energetic, ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa nu te bazezi numai pe altii si sfaturile lor. Foloseste-ti discernamantul, ceea ce iti spune sufletul si apoi decide in consecinta.

Varsator

Se pare ca vei fi foarte solicitat la serviciu, mai ales de catre sefi. Neplaceri apar de la banii si bunurile folosite si adminsitrate impreuna cu persoanele din segmentul profesional. Fii prudent si justifica fiecare cheltuiala facuta in interes de serviciu. Evita sa analizezi ceea ce fac sau cheltuiesc colegii si sefii tai, pentru ca este loc de mult subiectivism. Ocupa-te numai de treburile tale.

Pesti

Discutiile cu persoanele aflate in strainatate iti vor activa dorinta de a calatori fie in scop turisitc, fie pentru studii sau pentru a munci undeva departe de casa. Deocamdata esti influentat de altii vizavi de mirajul strainatatii, asa incat nu te vei putea baza in viitor pe cele aflate sau concluzionate astazi. Relaxeaza-te in a doua parte a zilei, vizionand un spectacol de teatru, de film sau lecturând o carte buna.

 
Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 549

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 847

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 638

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 849

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 725

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888