Horoscop Familia ocupă un loc important în sufletul unor nativi în zilele acestui sfârșit de săptămână.

Berbec

Zile interesante la finalul acestei săptămâni pentru demararea studiilor pe termen lung sau pentru planuri de călătorii in străinătate. Rafinarea sufletească ocupă și ea un loc de cinste. Poate ar fi nevoie să-ți planifici anumite cursuri de dezvoltare personală, de terapii complementare sau să-ți faci un obicei constant de a viziona piese de teatru sau concerte. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta! 

Taur

Recomandabil este să te ocupi, pe îndelete, de chestiunile financiare în acest weekend. Mai ales de taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau aspecte specifice moștenirilor. Este posibil ca activitățile cotidiene sau anumite lucruri legate de banii câștigați din munca proprie să-ți ridice probleme serioase. Cu atenție, răbdare și perseverență totul se poate soluționa cu bine.

Gemeni

Finalul acestei săptămâni revigorează mult și bine relatiile parteneriale. Vrei să te implici în tot și toate, dar elanul tău i-ar putea îndepărta pe cei din jur. Echilibrează relația dintre tine și ceilalți. Sunt posibile situații conflictuale în acest segment de viață, însă cu răbdare si prudență totul poate fi depășit cu bine. Răsturnări de situatie în diverse colaborări sau parteneriate personale.

Rac

Chiar dacă este weekend, tu continui să muncești cu elan. Fii atent la tot ce se petrece în sfera muncii, întrucât în umbră sunt capcane. Lucrează cu măsură, nu te implica în multe lucruri si selectează cu atenție prioritățile. Sănătatea este destul de încercată, astfel că sunt posibile stări neplăcute. Odihnește-te, stai de vorbă cu cei dragi și planifică analize și consultații medicale.

Leu

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj la finalul acestei săptămâni. Controversele sunt prezente, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul situațiilor ivite. Copiii îți vor atrage atenția in mod special, iar prietenii îți sunt aproape. Esti creativ si bine ar fi fi să-ți pui in practică ideile. Poate ar fi bine să-ți cultivi în mod conștient talentele artistice și chiar să te implici într-unul din domeniile artei.


Fecioara

Familia ocupă un loc important în sufletul tău în zilele acestui sfârșit de săptămână. Ai spor in treburile casnice si chiar dacă este nevoie să te ocupi și de îndatoririle profesionale, tot acasă îți este gândul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relații parentale. Sufletul tău are nevoie de liniște și detașare de cotidian.

Balanta

Călătoriile si studiile sunt subiectele principale ale finalului acestei săptămâni. Este nevoie să faci o mulțime de drumuri, de aceea fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situație pot fi prezente. În serile acestor zile, întâlnirile cu neamurile sau prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele și ineditul vor da un farmec aparte evenimentelor.

Scorpion

În acest weekend ești preocupat în mod special de veniturile și favorurile pe care le obții din munca proprie. Sunt favorizate câștigurile, astfel ca îți poți planifica tot ce ține de cheltuieli pe facturi și nevoi personale cotidiene. Pe de altă parte, moștenirile, banii si bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii trebuie sa le ai in vedere. Relaxează-te mai mult!

Sagetator

Ești într-o formă excepțională la sfârșitul acestei săptămâni. Reusesti să te bucuri de tot ce este în jurul tău. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe îndelete de relațiile parteneriale sau de ce tine de parteneriate si colaborări. Cu forta pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Răsturnări de situație benefice!

Capricorn

În zilele acestui weekend ai nevoie de o discuție serioasă și pe îndelete cu tine însuți. Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite și nu mai suportă amânare. Fii mai rezervat, nu te implica în multe actiuni și încearcă să-ți aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditatie într-un loc sfânt sau lecturarea cărților sfinte te-ar ajuta enorm. Odihnește-te conștient și mai mult!

Varsator

Ești înconjurat de prieteni, admiratori și susținători înfocați ai proiectelor tale personale și profesionale la sfârșitul acestei săptămâni. Ai nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri. Situațiile controversate sunt frecvente, având rolul de a-ți menține prudența la cote mari. Este posibil sa afli informații deosebite, utile ceva mai târziu. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Pesti

Domeniul profesional și imaginea ta în lume reprezintă subiectele principale ale acestui final de săptămână. Sunt posibile situații dinamice, dar vei reuși să te descurci foarte bine. Familia nu te susține în demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti dorești cu adevărat. Imboldul de a te orienta numai către sfera sociala este trecător. Succes neașteptat!

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 514

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 530

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 622

Horoscop pentru 18 - 24 septembrie 2023. O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională pentru una dintre zodii

18 Sep 2023 511

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 592

Horoscop pentru duminică, 17 septembrie 2023 Posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți la partenerul de viață

17 Sep 2023 539

Horoscop pentru sâmbătă, 16 septembrie 2023 Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar pentru una dintre zodii

16 Sep 2023 602

Horoscop pentru vineri, 15 septembrie 2023. Se anunță și azi multă muncă pentru una dintre zodii

15 Sep 2023 571

Horoscop pentru joi, 14 septembrie 2023 Vor apărea câștiguri substanțiale pentru una dintre zodii!

14 Sep 2023 616

Horoscop pentru miercuri, 13 septembrie 2023 Relațiile sentimentale sunt foarte active astăzi pentru una dintre zodii

13 Sep 2023 641

Horoscop pentru marti, 12 septembrie 2023. Zi memorabilă pentru relațiile parteneriale pentru una dintre zodii

12 Sep 2023 558

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 septembrie 2023 Se conturează schimbări la locul de muncă

11 Sep 2023 620

Horoscop pentru luni, 11 septembrie 2023 Mult de lucru la serviciu pentru una dintre zodii

11 Sep 2023 531

Horoscop pentru duminică, 10 septembrie 2023. Apar vești importante legate de capitolul financiar pentru una dintre zodii!

10 Sep 2023 592

Horoscop pentru sâmbătă, 09 septembrie 2023 Zile controversate la finalul acestei săpătmâni!

09 Sep 2023 515