Horoscop. În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice pentru una dintre zodii

Berbec 

Ai multe treburi de rutină de rezolvat astazi, lucru care te solicită din plin. Se deschide o noua etapa profesionala, astfel ca ar fi bine sa-ti planifici sarcinile de lucru si treburile personale, pentru cel putin patru saptamani de acum incolo. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. De evitat consultatiile si analizele medicale, deoarece riscul erorilor este mare.

Taur 

Relatiile sentimentale sunt vulnerabile, deoarece vor incepe un nou proces de transformare. Poate ca ar fi bine sa te gandesti pe indelete la relația actuală daca o mai continui si in ce conditii. O noua relatie este posibila, dar nu va dura prea mult. Trebuie sa-ti remodelezi conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Controleaza-ti nevoia de afectivitate si nu te hazarda în relații noi, pentru că aparențele sunt înșelătoare.

Gemeni 

O noua etapa domestica se contureaza la orizont. Există momente armonioase, altele mai putin, însă, toate au rolul de a reorganiza ambientul familial. Relatiile cu membrii familiei presupun eforturi susținute și înțelegere. Acceptarea altor fațete ale celor dragi sau a parerilor lor este o temă importantă in această perioada. Ai incredere ca totul va fi bine si, pana la urma, în casă și în familie se va instala pacea.

Rac 

Tensiunile mentale sunt mari, astfel ca ar fi bine să-ți alegi cuvintele cu grija si mai ales interlocutorii. Probabil că din cauza unor probleme medicale esti irascibil sau chiar speriat de-a binelea. De aici apare tendința de fi critic in relatiile cu ceilalti si de a le respinge sugestiile si ajutorul. Liniștește-te și ai încredere ca sunt oameni in preajma ta care-ți vor binele. Spre seara, răsfață-te cu o lectura amuzantă.

Leu 

Dorința de a cheltui pe mofturile tale personale este mare si paguboasă astăzi. Cel mai bine ar fi să te orientezi numai spre priorități si la nevoie sa ajuti pe cineva care îți solicita un ajutor material. Pe de alta parte, este posibil sa primești bani din munca desfășurată la un serviciu. Cineva din anturajul profesional îți poate propune o colaborare deosebita, cu mari responsabilități.


Fecioara 

Ești în vervă astazi, lucru observat de toata lumea din jur. Controlează-ți reacțiile și fii intelegator cu ceilalti! Dorinta de înnoire pe toate planurile vietii este mare și ai putea să-i dai curs. Rezerva-ti momente linistite, deschide un jurnal, așterne-ți impresiile si doleanțele pe hârtie. Scrie cu atentie ce anume vrei să traiești in viitor, asumându-ți totodata si responsabilitatile care decurg implicit de aici.

Balanta 

Esti predispus la izolare si eforturi reduse. Oboseala si unele afectiuni mai vechi sau mai noi, te pot necaji serios, de aceea fii prudent. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor de diagnostic si tratament este mare. O discutie de taina cu cineva aflat departe de granitele tarii sau cu o persoana experimentata in ale vietii îți va oferi sfaturi utile.

Scorpion 

De astazi se contureaza un proces nou de reconfigurare a relatiilor de prietenie si a planurilor comune ce aceste persoane. Posibil sa te apropii de persoane mai in vârstă decât tine, pe considerentul ca acestea sunt serioase, mature, experimentate în ale vieții. Evită să te încrezi prea mult în vorbele altora. Unii te vor provoca la discutii aparent banale, dar scopul real este acela de a-ți afla opiniile și intențiile.

Sagetator 

Esti foarte solicitat in plan profesional, mai ales in relatiile cu șefii. Este posibil sa fii convocat la reuniuni urgente, in care trebuie să-ți expui ideile profesionale sau modul in care îți desfășori activitatea la locul de munca. Se pare ca ai multe responsabilitati, iar acum bilanțul dorit de către autoritati te pune pe gânduri. Fii prudent si organizeaza-ti expunerea astfel incat sa fii cat mai concis și pe înțelesul tuturor.

Capricorn 

Esti animat de ganduri marete si ai dori sa schimbi totul in preajma ta, atat la nivel personal cat si la nivel global. Controleaza-ti gandurile, pentru ca suprasolicitarea nervoasa este mare si dificil de gestionat. Sunt momente favorabile pentru studiu, invatare, schimb de informatii cu persoane erudite si abordarea unor teme filozofice. Detaseaza-te de mărunțișurile cotidiene si rafinează-ți mentalul cu activități culturale.

Varsator 

In plan financiar se intrezaresc schimbari benefice, în sensul ca pot apărea câștiguri de pe urma unei colaborari, din partea rudelor sau a partenerului de viata. Totusi, responsabilitatile pe care le ai de indeplinit si care-ti aduc bani sunt mari si pe termen lung. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe activitatea in sine si mai putin pe câștiguri. Dincolo de aparențele materiale există cu totul alte sensuri de care ar fi bine să ții cont.

Pesti 

Se contureaza o noua etapă in segmentul partenerial. Insă, chiar daca exista armonie si amuzament, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale este nevoie de multa atentie, eforturi sustinute si asumarea unor responsabilitati pe termen lung. Posibil sa-ti displaca faptul ca unii au asteptari mari de la tine. Concentreaza-ti gandurile si implica-te corespunzator in activitatile comune cu ceilalti.  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 670

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 587

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 618

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 639

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 571

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 516

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 644

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 614

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 957

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 593

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 616

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 626

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 626