Horoscop În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice pentru una dintre zodii


Berbec 


In plan financiar se intrezaresc schimbari benefice, in sensul ca pot apărea castiguri de pe urma unei colaborari, din partea rudelor sau a partenerului de viata. Totusi, responsabilitatile pe care le ai de indeplinit si care-ti aduc bani sunt mari si pe termen lung. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe activitatea in sine si mai putin pe castiguri. Dincolo de aparențele materiale exista cu totul alte sensuri de care ar fi bine sa tii cont.

Taur 

Se conturează noutăți in segmentul partenerial. Insa chiar daca exista armonie si amuzament, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale este nevoie de multa atentie, eforturi sustinute si asumarea unor responsabilitati pe termen lung. Posibil sa-ti displaca faptul ca unii au asteptari mari de la tine. Concentreaza-ti gandurile si implica-te corespunzator in activitatile comune cu ceilalti.  

Gemeni 

Ai multe treburi de rutină de rezolvat astazi, lucru care te solicita mult. Se deschide o noua etapa profesionala, astfel ca ar fi bine sa-ti planifici sarcinile de lucru si treburile personale, pentru cel putin patru saptamani de acum incolo. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. De evitat consultatiile si analizele medicale, deoarece riscul erorilor este mare.

Rac

Relatiile sentimentale sunt vulnerabile, deoarece sunt în pline transformări. Poate ca ar fi bine sa te gandesti pe indelete la relatia actuala daca o mai continui si in ce conditii. O noua relatie este posibila, dar nu va dura prea mult. Trebuie sa-ti remodelezi conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Controleaza-ti nevoia de afectivitate si nu te hazarda in relatii noi, pentru ca aparentele sunt înșelătoare.


Leu 

Noutăți domestice la orizont. Există momente armonioase, altele mai putin, insa toate au rolul de a reorganiza ambientul familial. Relatiile cu membrii familiei presupun eforturi sustinute si intelegere. Acceptarea altor fatete ale celor dragi sau a parerilor lor este o tema importanta in aceasta perioada. Ai incredere ca totul va fi bine si, pana la urma, in casa si familie se va instala pacea.

Fecioara 

Tensiunile mentale sunt mari, astfel ca ar fi bine sa-ti alegi cuvintele cu grija si mai ales interlocutorii. Probabil ca din cauza unor probleme medicale esti irascibil sau chiar speriat de-a binelea. De aici apare tendinta de fi critic in relatiile cu ceilalti si de a le respinge sugestiile si ajutorul. Linisteste-te si ai incredere ca sunt oameni in preajma ta care-ti vor binele. Spre seara, rasfata-te cu o lectură amuzantă.

Balanta 

Dorința de a cheltui pe mofturile tale personale este mare si paguboasa astazi. Cel mai bine ar fi sa te orientezi numai spre prioritati si la nevoie sa ajuti pe cineva care iti solicita un ajutor material. Pe de alta parte este posibil sa primesti bani din munca desfasurata la un serviciu. Cineva din anturajul profesional iti poate propune o colaborare deosebită, cu mari responsabilități.

Scorpion 

Esti in vervă și astăzi, lucru observat de toata lumea din jur. Controleaza-ti reactiile si fii intelegator cu ceilalti! Dorinta de innoire pe toate planurile vietii este mare si ai putea sa-i dai curs. Rezerva-ti momente linistite, deschide un jurnal si asterne-ti impresiile si doleantele pe hartie. Scrie cu atentie ce anume vrei sa traiesti in viitor, asumandu-ti totodata si responsabilitatile care decurg implicit de aici.

Sagetator 

Esti predispus la izolare si eforturi reduse. Oboseala si unele afectiuni ale sistemului circulator te pot necaji serios, de aceea fii prudent. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor de diagnostic si tratament este mare. O discutie de taina cu cineva aflat departe de granitele tarii sau cu o persoana experimentata in ale vietii iti va oferi sfaturi utile.

Capricorn 

De astazi se conturează reconfigurare a relatiilor de prietenie si a planurilor comune ce aceste persoane. Posibil sa te apropii de persoane mai in varsta decat tine, pe considerentul ca acestea sunt serioase, mature, experimentate in ale vietii. Evita sa te increzi prea mult in vorbele altora. Unii te vor provoca la discutii aparent banale, dar scopul real este acela de a-ti afla opiniile si intențiile.

Varsator

Apar solicitări din partea șefilor sau autorităților de la serviciu. Este posibil sa fii convocat la reuniuni urgente, in care trebuie sa-ti expui ideile profesionale sau modul in care iti desfasori activitatea la locul de munca. Se pare ca ai multe responsabilitati, iar acum bilantul dorit de catre autoritati te pune pe ganduri. Fii prudent si organizeaza-ti expunerea astfel incat sa fii cat mai concis si pe intelesul tuturor.

Pesti 

Esti animat de gânduri frumoase si ai dori sa schimbi totul in preajma ta, atat la nivel personal cat si la nivel global. Controleaza-ti gandurile, pentru ca suprasolicitarea nervoasa este mare si dificil de gestionat. Sunt momente favorabile pentru studiu, invatare, schimb de informatii cu persoane erudite si abordarea unor teme filozofice. Detaseaza-te de mărunțișurile cotidiene si rafineaza-ti mentalul cu activitati culturale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 379

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 623

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 902

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 705

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 697

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 546