Horoscop În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante pentru cei din zodia Leu

Berbec

Relatiile cu prietenii si sustinatorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este sa asculti, eventual sa-ti notezi ce simti tu ca rezoneaza cu sufletul tau, dar sa nu emiti pareri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag si de incredere pentru un dialog pe îndelete.

Taur

Multă lume este atenta la vorbele si gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Totuși emani un farmec irezistibil astazi, astfel ca admiratorii apar imediat. Unii insa vor doar sa te provoace pe teme diverse. Evita-le reprezentatiile si ocupa-te numai de treburile tale! Spre seara, compania membrilor familiei si ambianta domestica te linistesc si te bucura pe deplin.

Gemeni

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, largirea orizontului cunoasterii si relatiile cu oameni eruditi. Ai spor si succes in tot ce tine de intocmirea documentelor oficiale si in dialogurile colegiale. Insa nu iti divulga vasta experienta acumulata sau intentiile pe care le ai provitor la planurile tale profesionale. Spre seara, relaxeaza-te cu un film bun.

Rac

Se pare ca trebuie sa onorezi niste plati restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de alta parte, rudele, partenerul de viata sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tau material. Ordoneaza-ti prioritatile si ajuta si pe altii atat cat poti. La momentul potrivit, cand te astepti mai putin, generozitatea iti va fi răsplătiăa din plin.

Leu

In relatiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gandeste-te, pe îndelete cum ai dori sa se desfasoare atat relatia cu partenerul de viata, cat si parteneriatele profesionale. Insa nu este momentul sa-ti expui ideile si doleantele. Deocamdata priveste atent la ceilalti si cauta sa inveti cate ceva din vorbele sau faptele lor. Intotdeauna ceilalti sunt oglinda noastra.


Fecioara

Neplăcerile privitoare la sanatate sunt accentuate. Dialogurile cu diversi specialisti in sanatate iti vor aduce informatii utile. Fii prudent, tine cont de cele aflate si adopta o atitudine pozitiva. Numai de tine depinde insanatosirea ta si imbunatatirea relatilor cu ceilalti. Traversam o perioada in care ai nevoie de odihna, somn si dieta potrivita. Evita activitatile solicitante!

Balanta

Delicate momente astazi in relatiile cu persoana iubită și copiii. Provocările sunt majore si ar fi bine sa nu le dai curs. Observa atent ce se petrece in sectorul amoros, dar lasa deciziile si concluziile pentru zilele urmatoare. Senzatia ca in umbra se petrec diverse lucruri este pregnanta. Rezerva-ti momente pentru o activitate distractiva sau un hobby.

Scorpion

In sânul familiei este forfotă mare. Ai dori sa te implici in activitati gospodaresti, insa membrii familiei se pare ca nu te lasă. Unii pot avea nevoie de tine pentru a le rezolva chestiuni personale. Altii, insa doresc sa desfășori treburile numai cum vor ei. Tu asculta-i pe toti, dar decide in consecință si conform dorințelor sau principiilor tale. Seara aduce împăcare si veselie. 

Sagetator

Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfasura pe tonuri inalte, iar divergenta opiniilor va fi evidenta. Fii prudent si vorbeste strictul necesar! Exista riscul sa-ti prezinti slabiciunile sufletesti, lucru total neindicat. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta a zilei. Relaxeaza-te cu o plimbare usoara.

Capricorn

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul ca pe de alta parte este rost sa primesti la loc sumele cheltuite. Totusi fii prudent si evita extravagantele sau investitiile pe termen lung. Fluctuatiile financiare sunt frecvente, astfel ca nu te poti baza pe ceva concret sau stabil. Rasfata-ti simturile cu o sedinta de masaj, sauna sau cu un tratament de ingrijire corporala.

Varsator

Foarte ușor poti da frâu liber reactiilor zgomotoase, lucru pagubos astazi. Canalizeaza-ti eforturile spre a-ti imbunatati viata si relatiile cu ceilalti. Este necesar sa renunti la tipare mentale si comportamentale vechi, care iti obstructioneaza progresul. Detaseaza-te de cotidian si gandeste-te, pe indelete, cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte.

Pesti

Energia vitală este la cote joase, astfel ca ar fi bine sa te ocupi de treburi ușoare. Confuzia mentală este accentuata. Evita discutiile importante, deciziile majore si spatiile aglomerate. Ocupa-te de sufletul si trupul tau! Consultatiile si anlizele medicale pot intra in discutie. O baie aromata, o discutie cu cineva drag si de încredere te ajuta sa iti imbunatatesti starea de spirit.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

HoroscopPrimele zile ale săptămânii anunţă câștiguri surprinzătoare pentru una dintre zodii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 31

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 535

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 547

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 682

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 596

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 622

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 605

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 762

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 643

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 669

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 684

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 599

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 677

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 646