Horoscop pentru duminică, 28 august 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Activitatile de rutină, atât cele casnice, cât si cele de la serviciu te vor solicita mai ales sâmbătă. Dozează-ți eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirugicale, pentru ca exista riscul unor erori greu de remediat. Pe de alta parte sunt posibile altercații colegiale la serviciu. Îndeplinește-ți conștiincios sarcinile de lucru si lasa-i in pace pe ceilalti. Duminica, indreapta-ti atentia catre partenerul de viata.

Taur

Minunat ar fi sambata sa te ocupi doar de persoana iubita sau de copii. Cu toate ca acestia iti pot oferi momente mai putin placute, treci peste, asculta-le doleantele si gaseste solutii viabile de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Pana la urma, lucrurile se vor aranja frumos si toata lumea va fi multumita. Duminică, îngrijește-ți sănătatea prin terapii naturiste, somn suficient si plimbari in aer liber.

Gemeni

Weekend-ul acesta este potrivit treburilor casnice si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa desfasori activitati de anvergura in ceea ce priveste amenajarea casei, imbunatatirea conditiilor de locuit, pentru ca vor avea efecte pe termen lung. Membrii familiei se pot opune dorintelor si ideilor tale privind patrimoniul familial, insa foloseste-ti șarmul si răbdarea în a le explica pe indelete despre ce este vorba. Duminică ți-ar prinde bine o ieșire în lume.

Rac

Sunt posibile mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și apropiați, fie în scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea ține-ți firea. Daca ai de invatat pentru o forma de scolarizare sau daca ai de lucrat documente oficiale si de transmis informatii, verifica de doua ori inainte de a le considera finalizate. Duminica, linistea si caldura familiei iti sunt cele mai potrivite. Sfătuiește-te cu cei dragi privitor la planurile tale.

Leu

Sâmbată se întrezăresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ti-ai planificat mai demult  sedinte de ingrijire corporala sau pentru studii dragi sufletului tau. Ferește-te de extravaganțe și fii mai econom. Iti cheltuiesti prea mult, atat resursele energetice vitale, cat si resursele materiale, riscand sa ramai fara ambele. Duminica, cineva din anturajul apropiat te invita in vizita sau undeva in oras. Relaxează-te la o conversație plăcută.


Fecioara

Sâmbătă esti plin de energie si dornic de a te ocupa de mai multe treburi deodată. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca esti foarte emotiv si risti sa intri in conflicte gratuite cu ceilalti. Este nevoie să-ți supraveghezi mai mult sănătatea. Duminica te vei simti mai bine, fiind momente potrivite pentru cumparaturi, alaturi de cei dragi. Totuși, uită-te și peste situația bugetului disponibil, pentru că se conturează o perioadă austeră.

Balanta

Ți-ar prinde bine, dacă la finalul acestei săptămâni te-ai odihni departe de iureșul cotidian. Gândește-te pe îndelete la situațiile în care esti implicat si alcătuiește-ți alte planuri. O discuție de taină cu un prieten de încredere îți poate oferi informatii pretioase, dar si linistea sufleteasca mult visata. Duminică îți aduce momente placute, un aport de energie vitală pe care o poți folosi mergând într-o vizită sau pur si simplu la o plimbare in aer liber.

Scorpion

Foarte importante sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii zilele acestea. Este adevarat ca subiectele abordate si mai ales felul in care îți sunt comunicate s-ar putea să-ți displacă, însă se pare ca tocmai in acest fel vei reuși sa asimilezi corect informatiile primite si sa actionezi in consecinta. Duminica, sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele ficatului. O hrană ușoară, un somn bun și compania celor dragi îți sunt suficiente.

Sagetator

Sfârșitul acestei săptămâni anunță întâlniri cu multă lume. Pozitia sociala, imaginea ta in ochii altora se poate modifica foarte ușor, datorită unor simple gesturi sau unei banale conversații frivole. Se recomanda prudență, deoarece se pot strica relații bune. Duminica este o zi mai relaxata, în care te poti sfătui pe indelete cu prietenii. Planurile tale de viitor, parerile personale legate de alții sau de situațiile in care esti implicat alături de ceilalți, ține-le doar pentru tine.

Capricorn

Zilele acestea sunt potrivite rafinării mentalului și liniștirii sufletului tau. In acest sens ar fi bine să mergi la un spectacol de teatru, de muzica sau sa participi la cursuri și seminarii pe teme diverse. Segmentul învățării este activ si poti asimila informatii care îți sunt necesare in domeniul profesional. Însă, relațiile colegiale la nivel de cursant, student, elev, relațiile cu profesorii, instructorii sunt distorsionate, de aceea fii prudent.

Varsator

Sunt posibile discuții aprinse pe tema banilor și bunurilor administrate împreună cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii profesionali. Daca este vorba despre facturi si datorii restante, ai grija si achita-le la timp. Se pare că traversezi o perioadă în care esti nevoit sa cheltuiesti din bugetul personal pe chestiuni profesionale, de genul aprovizionarea locului de munca sau plata unor servicii folosite în cadrul locului de munca. Duminică vin vești de peste mări și țări.

Pesti

Relatiile parteneriale sunt tensionate zilele acestea. Se pot destrama definitiv contracte de colaborare mai vechi sau se pot reconfigura total altele care vor mai continua o perioada. Segmentul profesional este vizat si mai putin relatia cu partenerul de viata, desi si aceasta este supusă răsturnărilor de situatie. Stai putin deoparte, controleaza-ti reactiile si sustine-ti cu fermitate parerile. Duminică ar fi bine să verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 504

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 833

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 637

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 844

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 714

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 639

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 658

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888