Horoscop pentru joi, 02 februarie 2023. Ziua anunță multe călătorii pe distanțe scurte



Horoscop Berbec 

Dorul de atmosfera casnică din copilarie este accentuat, astfel ca ai putea sa-ti planifici vizite in locurile natale, discutii cu neamurile dragi sau sa răsfoiești un album cu fotografii. Aminteste-ti numai situatiile fericite, iar pe cele neplacute, deocamdata pune-le intr-un ungher al sufletului tau. Din fiecare moment al vietii ai sanse minunate pentru a invata cate ceva, indiferent ce stari de spirit sunt implicate.

Taur 

Ziua anunta multe calatorii pe distante scurte, dar si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, nu pleca urechea la tot ce auzi, intrucat sunt multe distorsiuni in mentalul fiecarui individ. Contextul astral predispune la activitati usoare, discutii banale si forfota. Divergența opiniilor este accentuata, mai ales in sfera profesionala, deci fii prudent si nu te hazarda in polemici inutile.

Gemeni 

Te poti bucura de cheltuieli facute in magazinele preferate, pe lucruri dragi sufletului tau. Însă, este bine sa-ti alcatuiesti o lista de prioritati si abia apoi sa incepi cumparaturile. Invita un prieten drag sa te insoteasca si astfel poti primi si sfaturi bune vizavi de ceea ce doresti sa achizitionezi. Dupa-amiaza este favorabila tratamentelor corporale, plimbarilor in aer liber si odihnei. Evita sa-ti divulgi secretele personale!

Rac 

Stările tale sunt amestecate, astfel ca poti întâmpina amânări sau întârzieri in activitatile tale personale. Indecizia sau, alteori, graba te poate duce spre demersuri total nepotrivite tie. Stabileste-ti prioritatile zilei si apoi apucă-te de lucru. La nevoie cere sprijinul persoanelor apropiate si de incredere. Chiar sunt sanse sa fii ajutat mult si bine. Totul este sa accepti si sa te bucuri de tot ce este in jurul tau.

Leu 


Dialogurile si situatiile in care esti implicat astazi au o nota de mister, greu de pătruns. Este posibil sa te simti incomod, indiferent unde te afli sau ce faci. Sunt momente pasagere, cu o energie astrală aparte, care te predispune la fluctuatii sufletesti si emotionale. Evita ingrijorarile si ai incredere ca vei depasi totul cu bine. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Plimba-te in aer liber si odihneste-te suficient.

Fecioara 

Tentatia de a te încrede mai mult in prieteni, decat in membrii familiei sau in persoana iubita este mare si nerecomandabilă astăzi. Vorbele unora te pot necăji profund, insa retine numai ce iti este de folos. Se vehiculeaza multe informatii banale in preajma ta, iar tu ar trebui sa faci o selectie drastica, fara a sta prea mult pe gânduri. Acum poti avea incredere numai in persoanele deja verificate in ultima vreme.

Balanta 

Priveste atent ce se petrece in segmentul profesional si mai ales depune eforturi sa înțelegi cum te privesc ceilalti. Intr-un moment de neatentie sau de sinceritate, cineva din anturajul socio-profesional iti va spune foarte clar cum esti perceput de catre ceilalti. Ia aminte la cele aflate astazi si gandeste-te cum ti-ai putea imbunatati acele aspecte neplacute. Seara iti vei gasi linistea alturi de membrii familei.

Scorpion 

Rezerva-ti aceasta zi numai pentru activitati usoare si pentru relaxare. Lectureaza carti bune, vizioneaza filme de top sau discuta cu cineva drag, pe teme banale. Procesele mentale sunt încetinite, astfel ca este posibil să-ți fie greu sa rezolvi chestiuni importante sau sa participi la activitati de anvergura. O veste din strainatate te poate pune pe ganduri. Nu da crezare oricarei informatii, inainte sa o verifici.

Sagetator 

Priveste dincolo de aparențele cotidiene si evita să-ți faci prea multe griji legate de neajunsurile materiale. Subiectivismul si emotivitatea sunt accentuate, astfel ca exista riscul să-ți subapreciezi situatia personala in care te afli. Daca esti sincer cu tine vei constata ca ai exact cât îți trebuie, atat din punct de vedere financiar, cat si relational. Partenerul de viata sau o ruda apropiata iti pot cere bani cu împrumut.

Capricorn 

Esti tentat sa privesti prea mult la ceea ce fac si spun ceilalti. Pe de o parte, este bine pentru ca poti gasi lucruri interesante de invatat. Insa, pe de alta parte, există riscul sa depui cam prea multe eforturi de a atrage privirile asupra ta. A iesi acum in evidență este pagubos, deoarece esti instabil emoțional si ai sanse mari să gafezi. Bucura-te de prezenta celorlalti si implicat-te in activitati comune cu acestia.

Varsator 

O zi cu multe activitati de rutină, atat la serviciu cat si acasa. Iti sunt favorizate demersurile secrete si planificarea programului personal si profesional pentru urmatoarele zile. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca ai fi tentat sa apelezi la un consult medical de specialitate. Evita analizele si consultatiile medicale, pe cat posibil, deoarece sunt momente pasagere si te poti obloji cu niscai ceaiuri, o alimentație ușoară și mult somn.

Pesti 

Cei dragi îți intră în voie ceva mai greu astazi. Modul in care-ti manifesti afectiunea fata de aceste persoane nu este pe placul lor, de aceea fii prudent. Esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si sa te implici in activitati comune cu acestia. Cu putin efort vei putea gasi o solutie de mijloc, in asa fel incat sa te ocupi serios de toata lumea. Sunt momente pasagere, cu tensiuni dificil de gestionat, dar nu imposibil.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 672

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 589

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 618

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 639

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 573

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 516

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 644

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 616

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 957

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 593

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 616

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 626

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 627