Astrocafe Horoscop pentru joi, 07 octombrie 2021

Berbec

Orienteaza-ti atentia spre relatiile parteneriale. Pot reaparea discutii vechi legate de activitati profesionale desfasurate in comun. Pe de alta parte, partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca iei decizii de unul singur si nu tii cont de sfaturile sau nevoile sale. Retine ce iti spun ceilalti, pentru ca pe undeva au dreptate. Cu putin efort ai putea multumi pe toata lumea.

Taur

Pui mult suflet astazi in tot ce intreprinzi. Totusi este posibil ca eforturile tale sa fie putin apreciate. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii. Evita consulatiile si analizele medicale, insa ingrijeste-te atent.

Gemeni

Relatiile sentimentale sunt importante, pentru ca iti pot oferi sprijin, liniste sufleteasca si chiar sfaturi bune in diverse probleme de viata. Totul este sa-ti deschizi sufletul, sa asculti rabdator ce ti se spune si sa fii sincer in aprecieri. Dupa-amiaza relaxeaza-te, alaturi de cei dragi la vizionarea unui film sau hoinarind prin locurile preferate.

Rac

Se pare ca astazi iti este dor sa petreci mai mult timp cu membrii familiei, cu neamurile sau prin locurile natale. Bucura-ti sufletul, conversand si intalnindu-te cu aceste persoane. Este o perioada in care foarte usor ti se pot schimba conceptiile vizavi de casa si ambientul familial. Orienteaza-ti eforturile si pentru a rezolva treburile gospodaresti curente.

Leu

Activitatile profesionale desfasurate alaturi de sefi si colegi sunt la ordinea zilei si destul de solicitante. Sunt favorizate discutiile pe teme diverse. Pe de alta parte, exista si posibilitatea sa faci mai multe calatorii scurte, pentru a rezolva, fie demersuri profesionale, fie pentru a ajuta o ruda sau un prieten. Fereste-te sa dai sfaturi si sa formulezi concluzii pripite.


Fecioara

Pe de o parte, iti vin bani de la serviciu, insa pe de alta parte, apar imediat si cheltuieli urgente. Totusi, tema importanta a zilei o constituie variantele noi de crestere a veniturilor dintr-o activitate desfasurata intr-un alt loc de munca. De aceea retine ce afli si informeaza-te corect in acest sens. Insa, deocamdata este bine sa economisesti bani.

Balanta

Ziua iti ofera multa energie si posibilitati de a schimba multe si marunte in viata ta. Ar fi bine sa te orientezi mai intai spre modelarea personalitatii tale si a felului in care relationezi cu ceilalti. Foarte usor poti vedea dincolo de perdeaua materiala a vietii cotidiene. Profita de aceste momente si gandeste-te pe indelete cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo.

Scorpion

Iti sunt favorizate discutiile discrete cu persoanele din anturajul profesional. Pe cai neobisnuite vei afla diverse, insa nu toate iti sunt de folos. De aceea selecteaza atat partenerii de dialog, cat si informatiile primite. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca intregul organsim este ceva mai sensibil astazi. Evita consultatiile si analizele medicale, pentru ca exista riscul unor erori.

Sagetator

Multi prieteni sunt in preajma ta. Cu unii s-ar putea sa te intalnesti pur si simplu din senin, cu altii vei lua legatura prin diverse mijloace de comunicare. Oricare ar fi varianta de contact, fii prudent si vorbeste strictul necesar. Asta pentru ca exista masti care te pot induce in eroare. Dupa-amiaza, odihneste-te si analizeaza cele petrecute pe parcursul zilei.

Capricorn

Este o zi cu multa forfota la serviciu. Sefii te solicita, colegii vor si ei o mana de ajutor din partea ta, iar tie iti zboara gandurile la distractii si la cei dragi. Concentreaza-te pe treburile profesionale, deoarece exista un risc crescut de alterare a imaginii publice si chiar a pozitiei tale in cadrul grupului de lucru din care faci parte. Dupa-amiaza, rasfata-te cu un film bun.

Varsator

Sunt momente bune pentru a te ocupa de calatorii. Fie ca este vorba de ceva profesional, fie personal, de agrement ti-ar prinde bine sfaturile cuiva cu experienta. Pe de alta parte, aminteste-ti de prietenii sau cunostintele plecate in tari straine, care ti-ar putea oferi informatii utile. In orele serii, relaxeaza-te la un spectacol de teatru sau la un taifas cu cineva drag.

Pesti

Segmentul financiar cere multa atentie astazi. Pe de o parte, este vorba despre achitarea facturilor curente sau altor tipuri de datorii. Insa pe de alta parte, te poti gandi la planuri de investii in bunuri materiale. Traversezi o perioada favorabila dialogului cu specialisti financiari si imobiliari. Se recomanda prudenta daca te angrenezi la cheltuieli comune cu partenerul de viata sau cei profesionali.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 597

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 879

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 857

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 755

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 699

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 641

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 662

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889