Horoscop pentru joi, 12 mai. Relaționarea berbecilor cu ceilalți este tensionată

Horoscopul de astăzi, 11 mai 2022

Berbec

Relationarea cu ceilalti este tensionata. Datorita mentalităților diferite, foarte usor se pot isca conflicte pe termen lung. Ferește-te de discuții ample si lasă-i pe ceilalți să vorbească mai mult. Exista si varianta ca un parteneriat vechi sa se destrame. Lasa lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Ai incredere, ca Universul îți va trimite in loc, alte relatii si posibilitati de asociere in afaceri mult mai potrivite tie in aceasta etapa de viata.

Taur

Se conturează multe treburi de făcut, indiferent ca stai acasa sau te afli la serviciu. Insa, minunat este ca s-ar putea sa căștigi bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse. Totul este să-ți dozezi eforturile și să te ocupi de priorități. Sanatatea este vunerabila. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Odihna, alimentatia potrivita si o plimbare in aer liber te ajuta mult.

Gemeni

Datorită unor discuții nefinalizate sau unor acțiuni reprobabile, foarte usor pot apărea discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Este bine să asculti ce au de spus cei dragi vizavi de nemultumirile lor. Insa, fereste-te de a te grabi sa le îndeplinești rapid orice moft. Există deocamdată, vulnerabilitate sufletească, astfel îți poți permite numai dialogurile sau acțiunile ușoare. Farmecul si stralucirea ta native, foloseste-le din plin pentru a rezolva orice diferend.

Rac

Casa si familia sunt preocuparile tale de astazi. Organizeaza activitati gopodaresti, antrenandu-i si pe cei dragi in ceea ce doresti sa faci. Chiar daca, unii se vor opune ideilor tale, pana la urma te vor urma intocmai. Totusi este bine sa te sfatuiesti cu membrii familiei si sa tii cont si de nevoile sau doleantele lor. In a doua parte a zilei, planuieste reuniuni familiale si bucura-te de o șuetă cu cei dragi.

Leu


Ești foarte serios, atât în gânduri, vorbe, cât și în si fapte. Poate fi dificil pentru ceilalti să-ți urmărească logica ideilor și să dialogheze cu tine. De aceea ar fi bine să-ți modelezi comunicarea, in functie de interlocutor si de situatie. Prietenii si persoanele care te sustin in planurile tale profesionale iti pot oferi sfaturi bune. Asculta-i cu răbdare si, pe cat posibil reține sau noteaza informatiile primite astazi. Iti vor fi de mare folos!

Fecioara

Se pare ca vei cheltui sume importante de bani. Pe de o parte, datorita nevoilor din planul profesional in care activezi, insa pe de alta parte, și pe trebuintele cotidiene. Verifica-ti atent bugetul, intrucat se anunta o perioada de restrictii financiare si austeritate. De fapt, totul face parte din transformarea ta personala, tranformare care include si o relationare diferita cu planul material al existentei. Vei avea tot ce ai nevoie.

Balanta

Ziua îți aduce în atenție planurile tale de viata, gândite mai demult. Ar fi bine să le reevaluezi, sa vezi care sunt punctele tari si pe cele slabe, astfel incat sa imbunatatesti ce trebuie. Minunat este ca ai idei bune, mentalul fiindu-ti animat de gânduri mărețe. In a doua parte a zile este posibil sa fii prea sensibil la remarcile celorlalti. Programează o plimbare in aer liber sau o șuetă cu cineva drag.  

Scorpion

Sunt momente bune pentru odihnă, relaxare, dialog interior. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent in relatiile cu ceilalti. Cu siguranta, energia astrala pe care o primesti astazi te va ajuta sa ai o alta perspectiva asupra evenimentelor in care esti implicat. Ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Spre seara pot interveni chestiuni financiare comune cu alti, cum ar fi plata facturilor sau investitiile pe termen lung.

Sagetator

Se contuează proiecte bune alaturi de prieteni. Fie ca este vorba despre un plan de vacanță, fie de unul profesional, implică-te serios. Colegii de muncă îți poate oferi sprijin neconditionat. Unii prieteni vechi sau unele persoane care te-au sustinut pana nu demult in demersurile tale profesionale isi pot retrage sustinerea sau te pot critica vehement vizavi de ideile tale. Asculta ce ți se spune și valorifică ceea ce îți este de folos.

Capricorn

Relatiile profesionale sunt la ordinea zilei. Mai ales dialogurile si întâlnirile cu șefii te vor solicita mult. S-ar putea sa primesti sarcini de lucru noi sau chiar o funcție de conducere. Se conturează multă muncă, responsabilități mari, dar si satisfacțiile personale si profesionale vor fi pe măsură. Totul este sa fii prudent la ceea ce ti se propune si sa eviti suprasolicitarea mentală. Dupa-amiaza, relaxeaza-te acasa, alaturi de cei dragi.

Varsator

Este rost de dialoguri fructuoase cu oameni erudiți. Reține informațiile aflate astazi, pentru că te vor ajuta să-ți remodelezi planurile personale si profesionale. Posibil sa primesti sfaturi utile, pe care din grabă, le-ai putea refuza. Membrii familiei te pot spriji in tot ceea ce doresti sa intreprinzi. A doua parte a zilei este favorabila alcătuirii planurilor de călătorii sau pentru a te gândi serios la abordarea unor cursuri de pregătire.

Pesti

Este bine sa acorzi atentie sporită cheltuielilor de orice fel. S-ar putea sa fii nevoit să acoperi o mare parte din cheltuielile gospodăriei. De asemenea, un membru al familei va avea nevoie de ajutorul tau moral, dar si material. Selectează prioritățile, observa atent ce nevoi si doleanțe au cei dragi si abia apoi oferă-ți sprijinul. Insa, in ceea ce priveste trebuințele casei, sfătuiește-te cu membrii familiei.

Articol preluat de pe astrocafe.ro 





 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 320

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 697

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 525

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 635

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 586

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 614

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 628