Horoscop pentru joi, 22 septembrie 2022. Zodia pentru care se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite

Horoscopul de azi

Berbec 

Sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita sau copiii. Traversezi o perioada in care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putința celor dragi de a-ți oferi iubire este diminuată. Orienteaza-ti eforturile si afectiunea spre tine insuti si lasa-i pe ceilalti deoparte. Activitatile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag si de incredere te pot linisti si bucura foarte mult.

Taur 

Ambianța familială poate fi perturbată astazi de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei sa doreasca mai multi bani de la tine sau macar sa le faci cadouri si favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifica-ti bugetul, in primul rand cum ai tu nevoie si apoi orienteaza-te si spre nevoile celorlalti. Treburile gospodaresti se desfasoara anevoios, de aceea fii prudent.

Gemeni 

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele diferite mult de tine, ca varsta. Poti afla multe lucruri interesante despre cum sa-ti dezvolti personalitatea si cum sa-ti imbunatatesti viata. Unele aspecte dezbatute ti-ar putea crea disconfort, pentru ca recunosti in sinea ta ca sunt adevarate si ca ar cam trebui sa iei masuri. Fii răbdător cu tine însuți si asuma-ti responsabilitatile care-ti revin.

Rac 

Se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment poți fi destabilizat, existand riscul să iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuieste fiecare situatie si apoi actionează cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini in toate demersurile tale de astazi. Totul este sa ceri ajutor si sa-l si accepti din toata inima. Spre seara, bucura-te de odihna si de cei dragi.

Leu 


Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca iti este dificil sa te concentrezi pe activitati solicitante si pe dialogurile cu ceilalti. Posibil sa te necajesti datorita principiilor de viata ale celor apropiati. Ar fi bine sa te detasezi de tumultul cotidian si sa te gandesti la tine si la planurile tale de viata. Sunt momente bune de-ti revizi atitudinea, stilul de viata si relatiile cu ceilalti. Odihneste-te mai mult!

Fecioara 

Senzația ca se petrec multe in culisele vietii tale este accentuata. In special in segmentul profesional se pare ca exista framantari, se fac si se desfac tot soiul de situatii de care tu afli abia dupa ce s-au desfasurat. Fii prudent si ocupa-te serios de indatoririle tale! A te lasa pe baza altora este o idee total contraindicata in perioada pe care o traversam. Rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber. 

Balanta 

Datorită prietenilor este posibil sa te necăjești mult astazi. Unii vor dori sa iti dea sfaturi, fara sa le ceri, dar pe undeva au drepatate. Fii deschis la ceilalti si alege ce consideri ca este bun si de folos tie. Cu siguranta printre banalitati, acuze sau simple dialoguri vei gasi informatii deosebite si interesante. Spre seara, ti-ar prinde bine o plimbare in aer liber sau un tratament de îngrijre a corpului.

Scorpion 

In plan profesional se întrezăresc schimbari, care-ti vor aduce responsabilitati noi. Hiba consta in faptul ca ti se maresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferenta nu se vorbeste nimic. De aceea, gandeste-te bine daca accepti ceea ce ti se propune. Va veni si plata, insa cand si cum ramane de vazut. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele de încredere din mediul profesional iti vor oferi informații prețioase.

Sagetator 

Ai spor la desfasurarea activitatilor intelectuale, la planificarea calatoriilor, studiilor sau poti demara un proiect profesional gandit mai demult. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu persoanele instruite din anturajul apropiat si sa inveti din experientele lor. Dupa-amiaza zilei este potrivita vizionarii unui film sau unui spectacol de teatru. Este posibil ca partenerul de viata sa iti ceara explicatii pentru actiunile tale.

Capricorn 

Tema principala a zilei o reprezinta cheltuielile personale fie pentru locul de munca, fie pentru a-ti imbunatati sanatatea. Pe de alta parte vei fi nevoit sa achiti facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viata sau rudele vor dori sa profite de pe urma bugetului tau sau a bunurilor tale personale. Cântărește bine lucrurile inainte de a oferi, cu generozitate, din agoniseala ta.

Varsator 

Impreună cu partenerul de viata sau colaboratorii vei fi nevoit sa discuti cheltuielile comune si modul de folosire si administrare a bunurilor comune. Fii prudent si tine cont de sfaturile sau nevoile celorlalti, pentru ca risti sa strici relatii si situatii parteneriale bune. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de odihna, alaturi de membrii familiei. Ambianta domestica iti prieste de minune.

Pesti 

Se anunță o zi cu multa munca, indiferent ca stai acasa sau mergi la serviciu. Ar fi bine sa alegi treburile prioritare, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna si liniste. Cineva din familie te poate ruga sa-l ajuti fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gandeste-te la propunerilor celorlalti si actioneaza in consecinta. Spre seară, bucură-te de confortul casei și de prezența celor dragi.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 505

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 713

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 602

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 627

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 646

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 582

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 519

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 648

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 622

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 961

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 601

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 621

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 630

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 609

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 663