Horoscop pentru joi, 23 decembrie 2021. Recomandări pentru Crăciun



Berbec

Te poti bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau a persoanelor care împărtășesc același hobby-uri cu tine. Niscai neplaceri pot apărea fie de la bani, cheltuieli comune cu aceste persoane, fie de la unii care te invidiaza pentru reusitele tale. Fii prudent, discret si nu iti divulga parerile sau intentiile de viitor. Foloseste aceasta zi pentru distractii, planuri de vacanta sau discutii amicale.

Taur

Segmentul domestic te atrage mult astazi si bine ar fi să-ți îndrepți atenția către el fara rezerve. Chiar daca esti solicitat mult de care mediul profesional in care activezi, controleaza-ti reactiile si rezolva-ti treburile personale propuse. A doua parte a zilei iti aduce reuniuni familiale cu cei dragi, discutii importante privind bunurile patrimoniale si planuri interesante de viitor, cu scopul de a-ti vizita rudele.

Gemeni

Sunt posibile multe drumuri pe distante scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizita persoanele dragi din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuata, iar gândirea urmează firul emotiilor si mai putin rațiunea. Neplaceri vin dinspre segmentul profesional, pentru ca un sef te poate solicita pentru treburi personale. Cu putina bunavointa te vei descurca excelent.

Rac

Se intrezaresc noutati la capitolul financiar, segmentul venituri din munca desfasurata la un loc de munca. S-ar putea sa primesti sume de bani restante, prime sau informatii deosebite legate atat de salarizare, cat si de conditiile de munca. Este bine sa te multumesti deocamdata cu ceea ce ai, pentru ca exista o mare vulnerabilizare pe locul de munca, pozitia ta la serviciu si relatiile cu sefii.


Leu

Esti in vervă astazi si dornic de schimbare, noutate, progres. Pentru ca relatiile cu ceilalti sunt tensionate este bine sa fii prudent si sa eviti luarea deciziilor importante. Mentalul este marcat de vulnerabilitate si este posibil sa vezi lucrurile eronat. Cel mai bine ar fi sa te ocupi de treburi personale, sa te relaxezi in aer liber alaturi de persoane dragi si de incredere. Seara iti aduce revelații interesante.

Fecioara

Se pare că plănuiești în taină să faci modificari serioase la segmentul financiar comun cu altii. Insa, perioada actuala este potrivita mai mult odihnei si vacantelor petrecute alaturi de cei dragi. Se pot activa afectiuni ale sistemului circulator sau a altor sisteme, care sa te duca la medic sau chiar la inteventii deosebite. Ingrijeste-te pe indelete si la nevoie cere sfatul specialistilor in sanatate.

Balanta

Indatoririle profesionale si relatiile cu mediul profesional in care activezi sunt tensionate, solicitandu-te mult. De aceea fii prudent in toate. Cineva te poate sfatui de bine vizavi de planurile de viitor, mai ales in privinta locului de munca. Indemnurile de a-ti gasi altceva de lucru sau de a-ti imbunatati competentele profesionale prin abordarea unui curs ar trebui luate in considerare.

Scorpion

Te vei simti astazi o mica vedeta, pe scena mare a vietii. Multi vor dori să vorbească cu tine, să îți ceară sfaturile sau sa te coopteze in diverse actiuni profesionale mai mult sau mai putin folositoare tie. Alege-ti cu grija vorbele, gesturile si persoanele carora le acorzi incredere. Cineva investit cu functii importante te va observa atent si, la momentul potrivit, iti va aprecia aptitudinile sociale. 

Sagetator

Ar fi bine sa eviti provocarile venite dinspre segmentul profesional. Traversezi o perioada lunga, in care cu greu poti suporta sa fii condus de catre altii. Inovatiile, ideile excelente pe care le ai destul de frecvent pot fi respinse la prima vedere, insa vei vedea ca foarte curand ele vor fi imbratisate de toata lumea. Ai rabdare, detaseaza-te de zumzetul strazii si bucura-te de tot ce te inconjoara!

Capricorn

In primele ore ale zilei sunt momente excelente pentru a te desprinde de cotidian si a studia însemnătatea evenimentelor in care esti implicat. Chiar daca esti solicitat pentru treburi mărunte de catre partenerul de viata sau colegii de munca, in paralel poti vedea dincolo de planul material. Revelatiile de astazi iti vor fi de mare folos, intrucat te ajuta sa abordezi viata de pe alte coordonate.

Varsator

Ar fi minunat daca ti-ai lua cateva zile libere și, alături de cei dragi, ai petrece o mica vacanta. Este o perioada in care energia vitala oscileaza mult, existand riscul ca orice efort sau disputa sa te oboseasca fara rost. Provocarile sunt frecvente, unele cu bune intentii, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Discutii aprinse cu membrii familiei, dar foarte utile.

Pesti

Ziua te predispune la munca de detaliu si activitati care necesita atentie sporita. Posibil sa te plictiseasca ceea ce ai de facut, dar este bine sa te concentrezi si sa rezolvi totul. Altfel exista riscul ca in zilele urmatoare, cand vine weekend-ul sa te aglomerezi cu treburi restante ce nu mai suporta amânare. Bazeaza-te numai pe tine, pentru ca in aparenta vor multi sa te ajute, dar este doar o aparență.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 852

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 741

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 524

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 635

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 614

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 628

Horoscop pentru joi, 07 martie 2024. Unul dintre nativi este animat de idealuri înalte

07 Mar 2024 706