Horoscop pentru luna August, anul 2022. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru această lună

 Horoscopul lunii august Berbec 

Relațiile amoroase și cele de prietenie sunt provocatoare de-a lungul acestei luni. Finaluri și începuturi, însă toate punctate și cu beneficii, și cu note bizare. Discuții de anvergură, posibil reluarea unor acțiuni comune cu persoane dragi, dar și controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii te ajută necondiționat. Se recomandă prudență la tot ce ține de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii și dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecțiuni pot recidiva. Îngrijește-te corespunzător cu ajutorul unor specialiști. Odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte!  

Taur 

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic și în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remunerației precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor responsabilități care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuții și acțiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimarea reședinței, fie prin vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale scumpe. Situații amoroase interesante și de bun augur.

Gemeni

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuții purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanțe scurte pentu a rezolva diverse personale și profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de urmărit și controlat. Este vremea să-ți stabilizezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și acțiunile. Desprinde-te din relațiile toxice și orientează-te spre oameni noi, progresiști care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieții. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ți uneori dificil să relaționezi cu ceilalți. În a doua parte a lunii se lămuresc relațiile familiale și apar schimbări benefice, în mediul de acasă.

Rac

Se conturează noutăți financiare. Se încheie o etapă de câștig de la și prin alții, asta însemnând că se pot reozlva moșteniri, partaje personale și profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituții financiare. Este nevoie de prudență și discernământ vizavi de tot ce ține de cheltuieli și investiții, întrucât există tendința de a exagera sau de a te grăbi. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un job, fiind posibil fie sarcini de lucru noi care îți măresc, în timp, veniturile, fie apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine și nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul și evită graba, situațiile ambigue la locul de muncă și conflictele cu șefii și autoritățile.

Leu 

Este o perioadă importantă pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieții. Rezervă momente, zile în care să te gândești numai la cum dorești să se defășoare viața ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii și ai încredere că Universul îți va răspunde pe măsură. Totul este să eviți exagerările și implicarea în treburile celorlalți. Pe de altă parte, sănătatea întregului organsim este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecțiuni ale sistemului circulator, ale inimii, ale ochilor sau ale coloanei vertebrale. Odihnește-te conștient și plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre o relație matrimonială, fie despre una profesională.


Fecioara 

O perioadă în care este bine să fii discret, să-ți rezolvi treburile personale departe de ochii și urechile curioșilor și, nu în ultimul rând, să te ocupi de sănătatea și îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii. De aceea, ferește-te de aceste persoane și evită să-ți povestești slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată, pare că femeile îți sunt prietene, dar este doar o aparență. Se pot accentua afecțiuni mai vechi, deci ascultă-ți semnalele organismului și ia-le în serios. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor și condițiilor de desfășurare a activității profesionale.

Balanta 

Relațiile cu prietenii se remarcă pe tot parcursul lunii. Întâlniri, discuții importante, acțiuni comune, planuri socio-profesionale, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar, uneori, dificil de înțeles. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, pentru că vei observa că îți obstrucționează progresul. Evită dialogurile contradictorii și escaladarea conflictelor. Ceva din segmentul amoros se va reconfigura sau încheia, fiind vorba atât de o relație sentimentală, cât și de relația cu copiii, ai tăi sau ai altora. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt șanse să legi prietenii noi și să te implici în proiecte noi. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te pe îndelete.

Scorpion 

Segmentul financiar este în continuare vulnerabil, dar cumva se îmbunătățesc lucrurile din a doua jumătate a lunii. Totuși, evită investițiile majore și planuri financiare de anvergură. Foarte dinamic este segmentul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt interesante, existând un risc de conflict și discuții aprinse. Însă, unii șefi te vor susține mult și bine, apreciindu-ți eforturile. Se recomandă prudență fie că este vorba despre figurile autoritare din câmpul muncii, fie de cele din familie. O etapă se încheie, o alta se deschide. Membrii familiei te susțin puțin sau deloc în planurile tale profesionale, dar nu le subestima opiniile. Relații tumultoase cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional.

Sagetator

Relațiile cu străinătatea, dar și studiile au o importanță deosebită pe parcursul acestei luni pentru tine. Poți călători pe distanțe lungi, poți lua legătura cu persoane străine sau te poți gândi la o nouă etapă de viață într-o țară străină sau departe de locurile natale. Ai nevoie să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale, o nouă filozofie de viață. Îți sunt favorizate dialogurile cu oameni erudiți, participarea la seminarii și cursuri filozofice, de dezvoltare personală sau profesională. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, existând riscul neînțelegerilor de tot felul. Evită graba și discuțiile contradictorii! Se reiau discuții și activități profesionale, mai ales cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.    

Capricorn 

Se reconfigurează segmentul financiar, în mod special secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Pe de o parte, veniturile tale obținute dintr-un loc de muncă se modifică sau se răstrâng major. Este nevoie de prudență în gestionarea cheltuielilor, dar și vizavi de planurile de investiții pe termen lung. Sunt șanse de a obține sprijin material din partea unor rude, unor cunoscuți sau din partea partenerului de viață. Dar ceva este ascuns, știut parțial sau distorsionat. Se recomandă prudență și evitarea deciziilor majore care te implica cumva material pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt dinamice mai ales în a doua parte a săptămânii, fiind posibile răsturnări de situație deosebite.

Varsator 

O lună importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de progres, de renunțare la tipare mentale și comportamentale perimate și de a începe o nouă etapă de viață. Cu toate că energia perioadei te poate obosi mult, cu puțin efort și bunăvoință o vei depăși cu bine. În primul rând, sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, bine fiind să asculți semnalele organismului și să te tratezi corespunzător. În al doilea rând, relațiile parteneriale încep un trend ascendent, în sensul că se reconfigurează cele vechi, se termină cele nepotrivite, dar se conturează premisele altora noi, de o cu totul altă anvergură. Însă, există în umbră interese meschine și adevăruri parțial expuse, deci fii vigilent.  

Pesti 

Dinamismul din segmentul profesional te poate obosi mult de-a lungul acestei luni. Se reconfigurează activitatea profesională, condițiile de muncă și se modifică relațiile colegiale. Practic se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, dar există hibe ascunse greu de înțeles și depistat acum. Fii prudent, discret și evită discuțiile aprinse! Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organsim, așa încât rezervă momente regulate de odihnă, detașare de cotidian și plimbări în aer liber. Schimbări majore și definitive în rutina zilnică, în stilul de viață, dar posibil și în alimentație. Este vremea să te ocupi serios de tine și nevoile tale personale. Relații interesante cu prietenii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 557

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 851

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 639

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 851

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 730

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888