Horoscop pentru luna Februarie, anul 2023. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

HoroscopBerbec

Relațiile sentimentale și distracțiile vor cunoaște un final chiar din primele zile ale lunii. O relație amoroasă se poate finaliza, iar în relațiile cu copiii apar schimbări definitive. Există vulnerabilizare pe tot ce ține de afectivitate, relații cu cei dragi și iubire. Fii prudent, deoarece pierderile de acum îți aduc stări de spirit fluctuante. Drept urmare, sănătatea este slăbită. Relațiile cu prietenii se remarcă prin discuții interesante, fiind rost de implicare serioasă în proiecte profesionale de mare anvergură. În preajma datei de 20 Februarie este bine să fii cât mai discret și concentrat pe treburile tale personale. Revelațiile și informațiile obținute pe căi mai puțin convenționale te vor ajuta să-ți lămurești rostul unor situații și relații din viața ta de acum.

Taur

Segmentul domestic este evidențiat în prima parte a lunii. Este vorba de finalizarea unor activități domestice, lămurirea și rezolvarea unor demersuri ce țin casă, de bunuri patrimoniale sau de moșteniri. Relațiile cu neamurile sunt disonante, astfel că este dificil să se ajungă la un consens. Pe de altă parte, este bine să fii atent la reparațiile ce sunt necesare în casă. Repară corect, cu ajutorul specialiștilor, tot ce ține de buna funcționare a spațiului locativ. Relațiile cu șefii și cu autoritățile se vor evidenția după 11 ale lunii, prin discuții importante și activități comune. Este posibil să obții responsabilități profesionale noi sau o funcție de conducere. În preajma datei de 20 Februarie se conturează o nouă etapă în relațiile cu prietenii și în ceea ce privește proiectele profesionale.

Gemeni

În continuare ești combativ și dornic de a rezolva toate treburile restante. Recomandabil este să te ocupi numai de tine și să eviți implicarea în treburile altora. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba, fie în urma aflării unor detalii despre acestea, fie pur și simplu unii dispar din preajma ta fără nicio explicație. Evită luarea deciziilor importante și semnarea documentelor ce implică responsabilități pe termen lung în intervalul 04 – 06 Februarie, deoarece riscurile de erori sunt mari și greu de reparat. După 11 ale lunii intervin chestiuni legate de străinătate, de studii și de participare la diverse forme de învățare. Se deschide o nouă etapă socială și profesională în a doua parte a lunii.

Rac

În prima parte a lunii este vorba despre veniturile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu. Se conturează schimbări salariale care te pot destabiliza în primul rând emoțional. Ceea ce pare acum neplăcut sau chiar îngrijorător de-a dreptul, vei constata mai târziu, că a fost doar un balon de săpun. Totuși, pentru liniștea ta sufletească este bine să faci economii, să eviți investițiile majore și să folosești ceea ce ai. După 11 Februarie este rost de rezolvări financiare și materiale cu ajutorul altora. Intră în discuție rezolvarea unor moșteniri, a unor partaje personale și profesional plus obținerea unor venturi din colaborări. Pe de altă parte, este vremea să-ți remodelezi mentalitatea. Posibile călătorii îndepărtate și/ sau demersuri în acest sens.

Leu

Este o lună în care vei încheia situațiile și relațiile care trenează de prea multă vreme în preajma ta. Este recomandabil să faci o analiză atentă a tot ce trăiești acum, să formulezi concluzii și să trasezi planuri noi pentru viitor. Este dificil să iei decizii pertinente până pe 7 Februarie, de aceea, relaxează-te, îngrijește-ți sănătate și ai răbdare cu tine însuți. Foarte active devin relațiile parteneriale începând din 11 Februarie. Asta înseamnă că vei putea rezolva chestiuni parteneriale vechi pe de o parte, însă pe de altă parte, pot apărea oferte de colaborare foarte bune. Este bine să fii alături de ceilalți, de parteneri mai ales și să participi cu încredere la acțiuni comune cu aceștia. Din perspectiva financiară se deschide o etapă nou de câștig de la și prin alții.


Fecioara

În taină vei lua decizii importante în prima parte a lunii. Ești discret, focusat pe nevoile tale actuale, însă te gândești și la viitor. Stările tale de spirit sunt dificil de controlat și înțeles. De aceea este bine să ai răbdare cu tine însuți, să te odihnești și să te îngrijești corespunzător. După 11 Februarie te vei simi mai bine, dar nu forța nota. Este rost de noutăți în privința sănătății, ceea ce înseamnă că poți obține rezultate bune ale unor analize medicale și tratamente noi foarte utile pe termen lung. La serviciu intervin multe sarcini de lucru în a doua parte a lunii, însă te vei descurca foarte bine. Relațiile parteneriale intră într-o nouă etapă începând cu 20 Februarie. Pot apărea oferte noi de colaborare, dar au ceva ascuns.

Balanta

Este nevoie să găsești un echilibru între relațiile cu cei dragi și relațiile profesionale. Din cauza unor situații profesionale, a unor relații profesionale și a unora de prietenie este posibil să întâmpini neplăceri în relațiile cu persoana iubită și cu copiii. Abordează totul cu prudență și discernământ, deoarece ecoul celor discutate și petrecute în primele zece zile ale lunii le vei resimți multă vreme. După 11 Februarie este posibil dialogul constructiv cu cei dragi plus asumarea unor responsabilități pe termen lung față de aceștia. Segmentul partenerial este foarte activ începând cu 20 ale lunii. Sunt posibile logodnă, căsătoria, o colaborare nouă și de bună calitate, dar și reversul medaliei.

Scorpion

Se conturează un final, nu tocmai plăcut, înțeles și acceptat în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece este în joc imagina ta publică, statutul tău social și profesional plus poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă. Colegii de muncă te susțin, condițiile de muncă se schimbă benefic, însă ceva se petrece la nivelul conducerii și lucrurile pot scăpa de sub control în mod ciudat. Este posibil să te orientezi spre un alt loc de muncă, chiar într-un alt domeniu de activitate. Acasă, în familie se animă atmosfera după 11 Februarie. Este probabil să-ți asumi responsabilități domestice și familiale pe termen lung. În plan amoros se deschide o nouă etapă, însă fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare.

Sagetator

Preocuparea pentru veniturile pe care le obții de la locul de muncă este accentuată în prima parte a lunii. Însă, este vorba mai mult despre felul în care te raportezi tu la bani și la implicațiile lor. Gândirea și comunicarea sunt viciate până pe 7 ale lunii, așa încât evită să te implici în activități solicitate și să iei decizii care te implică pe termen lung. Relațiile cu străinătatea și călătoriile vor cunoaște un final de etapă. Fie renunți la o călătorie, la o relație cu cineva din străinătate, fie pur și simplu te detașezi de aceste subiecte și îți orientezi eforturile spre altele. Totuși, după 11 ale lunii este posibil să revii asupra călătoriilor, a studiilor și a străinătății. Relațiile sentimentale sunt active pe toată durata lunii, bine fiind să fii alături de cei dragi. Se pot finaliza unele relații, dar se face loc pentru altele de o mai bună calitate.

Capricorn

Este o lună care aduce în prim plan evenimente legate de bani, bunuri, moșteniri, partaje și de relații cu persoanele din anturajul apropiat. Se recomandă prudență în privința banilor și bunurilor, deoarece există risc de pierderi, furturi, erori în documentele financiare. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta să rezolvi unele chestiuni financiare și materiale. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru copii, sume importante de bani. Ambianța familială și domestică este foarte animată pe toată durata lunii, fiind rost de înnoiri importante cu efecte pe termen lung. relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt interesante, dar au ceva ascuns.

Varsator

În prima parte a lunii este bine să te ocupi de tine și de nevoile tale reale. Mai ales perioada 11 – 19 Februarie îți aduce un aport foarte mare de energie, astfel că te vei simți bine, vei avea idei deosebite și mult farmec în comunicare. Trasează planuri noi, deoarece au șanse mari de materializare. Pe căi mai puțin obișnuite poți primi informații prețioase legate de anumite situații de la serviciu. Ține cont de ceea ce afli și decide în consecință! În plan partenerial se conturează un final de etapă. Asta înseamnă că este posibil un divorț sau o desprindere dintr-o colaborare veche. A doua parte a lunii este favorabilă aspectelor financiare, mai ales acelora care privesc veniturile obținute din munca proprie și bunurile tale personale.

Pesti

Foarte importantă este prima parte a lunii, deoarece te ajută să te odihnești, să te desprinzi de tumultul cotidian și să te ocupi, pe îndelete de tine și de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă pe toată durata lunii, bine fiind să ții cont de semnalele organismului și să iei măsurile necesare. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele importante de la serviciu, însă și cu persoanele din anturajul personal. Evită să vorbești mult despre tine, deoarece există riscul să fii înțeles greșit. După 19 Februarie te vei simți mai bine, dar nu forța nota, deoarece energia vitală se va menține la cote joase. La serviciu se finalizează o etapă într-un mod nu tocmai agreabil. Evită conflictele profesionale și ocupă-te numai de îndatoririle tale.

Articol și foto preluate de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 361

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 692

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 592

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 620

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 641

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 576

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 516

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 644

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 616

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 959

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 594

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 618

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 628

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 607

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 661