Horoscop pentru luna Noiembrie, anul 2022. Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră pentru Balanțe

HoroscopBerbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte. Relațiile personale și socio-profesionale capătă turnuri deosebite, unele total neașteptate și surpinzătoare. Se recomandă prudență în călătorii, în dialogurile cu ceilalți și dacă participi la cursuri, interviuri, prezentări oficiale. Comunicarea este foarte viciată, existând risc de erori majore. Începând cu 24 Noiembrie te poți gândi la călătorii îndepărtate sau la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin abordarea unor studii, cursuri, cercetări. Ferește-te de prieteni!

Taur

Colaborările din sfera profesională și relația cu partenerul de viață sunt răscolite, fiind dificil să ajungi la un consens agreat de toată lumea. Sunt posibile ameliorări ale unor conflicte vechi, și apariția unor oferte, aparent, avantajoase de implicare în proiecte noi. Se recomandă prudență, deoarece există detalii ascunse care sunt în dezavantajul tău. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Segmentul financiar este vulnerabil, de aceea fii prudent la cheltuieli. Sunt probabile neplăceri la secțiunea venituri, amânarea unor plăți sau chiar pierderi serioase. A doua parte a lunii îți aduce sprijin material și financiar de la și prin alții. Se conturază o etapă de câștig prin itnermediul altora, plus moșteniri și câștig din partaje.

Gemeni

Este o perioadă care te răscolește foarte mult. Ai energie, ești combativ însă există riscul să gafezi serioas prin ceea ce faci și ceea ce spui. Comunicarea este îngreunată, deci fii prudent și cumpătat la vorbă. La serviciu este multă agitație. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul iar tu nu știi unde să te împarți mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca excelent. Datorită eforturilor depuse în câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Prudență, răbdare, calm și încrederea că vei rezolva totul cu brio! În a doua parte a lunii intervin aspecte parteneriale. Poate fi vorba despre acțiuni comune cu partenerul de viață și/sau colaboratorii din segmentul profesional. Sunt șanse bune de a obține contracte avantajoase pe termen lung.

Rac

Relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii, însă cu puțină bunăvoință le poți depăși cu bine. Este rost de episoade agreabile între tine și persoana iubită, între tine și copii, ceea ce îți va aduce satisfacții deosebite. Rezervă moment și pentru un hobby. Foarte interesantă va fi și atmosfera la locul de muncă. Se conturează îndatoriri noi, multe și cu efecte pe termen lung. Te poți simți copleșit la un moment dat, dar ai încredere că te vei descurca excelent. Pe de altă parte, există în umbră, la locul d emuncă personaje care îț tot pun bețe în roate. Fii precaut, discret și observă atent pe toată lumea din jur. Fii prudent în privința sănătății, deoarece organsimul are nevoie de odihnă regulată. Final de capitol în relațiile cu prietenii!

Leu

Acasă, în familie continuă în prima parte a lunii tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat ție în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de apă și de a desfășura activități domestice specifice sezonului rece. Foarte active vor fi și relațiile sentimentale în a doua parte a lunii, fiind posibile activități importante alături de persoana iubită și de copii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta. În planul profesional se finalizează o etapă. Se recomandă prudență, deoarece, relațiile cu șefii și autoritățile sunt vulnerabile.


Fecioara

Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă, de relaționare cu ceillați și perioadele de studiu cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte din varii motive, dar toate vor fi cu folos. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de casă, familie și nevoile lor. Este rost să achiziționezi obiecte valoaroase pentru înfrumusețarea și utilarea spațiului locativ. De asemenea, ai avea succes în reparații, renovări sau chiar pentru a te muta în altă casă, în alt oraș sau chiar în altă țară. Noutăți domestice cu efecte pe o perioadă de cel puțin un an de zile de acum încolo. Sunt momente bune pentru reformularea sistemului de valori morale și spirituale.

Balanta

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți din munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Înțelept ar fi să cheltuieși cu măsură și pe strictul necesar. Pot apărea situații neplăcute în care să rămâi fără niciun ban. Obișnuiește-te să faci economii în toate privințele. Relațiile cu anturajul apropiat se dinamizează foarte mult în a doua partea lunii, astfel încât sunt posibile multe discuții, întâlniri profesionale sau personale de agrement. Vorbește puțin și ascultă mai mult! Se vor pune bazele unor acțiuni și colaborări de anvergură. Referitor la banii și bunurile comune cu alți se încheie o etapă. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii, despre lămurirea unor aspecte ce țin de moșteniri, partaje sau venituri din colaborări.

Scorpion

Ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora, lucru păbugos pentru tine pe termen mediu și lung. Depune eforturi numai pentru tine personal și lasă-i deoparte pe ceilalți. Energia ta vitală fluctuează, astfel că nu te poți ocupa și de alții. Este o perioadă excelentă pentru transformări interioare și reconfigurări ale planurilor de viață. Evită exagerările și dramele ieftine! Ești foarte vulnerabil și sensibil la orice. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, în mod special în segmentul câștigurilor obținute din munca proprie la un loc de muncă oficial. Apar oportunități de a câștiga mai mult fie din activități suplimentare, fie dintr-un job nou. Relațiile parteneriale pot pune niscai probleme, deoarece se finalizează, în mod surprinzător, unele colaborări sau o relație cu un partener de viață.

Sagetator

În prima parte a lunii este recomandabilă introspecția, meditațiile interioare, detașarea de cotidian și discreția în relațiile cu ceilalți. Au succes acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Totuși este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă. Există conflicte mocnite în sfera profesională, deci fii foarte prudent. În preajma datei de 8 Noiembrie se va încheia o etapă profesională, putând fi vorba chiar de eliminarea dintr-un colectiv de muncă. Sănătatea este foarte vulnerabilă evidențiindu-se probleme d emai vechi sau mai noi. Prudență, îngrijire corespunzătoare și odihnă! Discuții contradictorii cu ceilalți, mai ales cu parteneri de viață și de, colaboratorii și partenerii de afaceri, după caz.

Capricorn

În prima parte a lunii continuă să se evidențieze relaliile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional. Poți desfășura activități interesante alături de aceste persoane, ale căroru ecouri te vor urmări multă vreme de acum încolo. Relațiile sentimentale și cele cu copiii pot lua turnuri neobișnuite mai ales în preajma datei de 8 Noiembrie. Se încheie o etapă vizavi de relațiile cu cei dragi. Se recomandă prudență și detașare! La locul de muncă este forfotă și conflicte deschise. Activitatea profesională se poate desfășura în salturi și cu multe obstacole. Sănătatea este vulnerabilă, astfle că este bine să te îngrijești corespunzător cu ajutorul specialiștilor în sănătate. A doua parte a lunii este favorabilă discreției, introspecției, etașării de cotidian. Se pot îmbunătăți unele probleme de sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele din mediul socio-profesional.

Varsator

Controverse importante în relațiile cu șefii! Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. A te opune la tot ce înseamnă social, prestigiu, conducerea de către alții este păgubos din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, alege metode pașnice, înțelepte de a exprima ceea ce te nemulțumește. Totodată, ești bine văzut și susținut de unii șefi, însă nu forța nota. Colegii te susțin puțin sau deloc, pentru că pur și simplu sunt ocupați cu ale lor. În a doua parte a lunii se activează relațiile cu prietenii. Întâlniri provdiențiale, discuții importante, propuneri de implicare în activități umanitare, pe termen lung și de bun augur pentru tine. Se deschide o nouă etapă în relațiile cu prietenii, însă și în plan socio-profesional te poți implica în proiecte interesante și cu efecte pe termen lung.

Pesti

Rafinarea sufletească este o temă de mare interes în prima parte a lunii. Au succes vizitarea expozițiilor de artă, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top și lecturarea cărților spirituale. Relațiile cu oamenii erudiți, școliți bine în ale vieții te ajută să-ți lămurești unele taine despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru remodelarea filozofiei de viață și pentru a adopta un alt sistem de valorilor morale și spirituale. Pot intra în discuție demersurile pentru călătorii și studii pe termen lung. A doua parte a lunii va pune reflectoarele asupra ta, urcându-te totodată pe scena vieții, metaforic vorbind. Sunt șanse de îmbunătățire a imaginii publice și a statutului socio-profesional. Fii prudent casă, în familie, deoarece sunt probabile neplăceri în relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. Comunicarea este viciată, iar drept consecință, conflictul este o temă frecventă mai ales acasă.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 490

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 713

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 602

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 625

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 646

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 582

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 519

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 646

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 622

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 961

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 601

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 620

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 630

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 609

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 662