Horoscop pentru luni, 18 iulie 2022. Vin vremuri interesante și cu totul noi în domeniul profesional pentru una dintre zodii

Horoscopul de astăzi Berbec 

Esti cufundat in visare si cu greu poti relationa cu lumea exterioara. Ti se pot accentua temerile profunde, dar si unele afectiuni vechi. Controleaza-ti starile interioare si astfel vei reusi sa ameliorezi si sanatatea intregului organism. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de activitatile de rutina. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. În după-amiaza zilei te vei simți mult mai bine.

Taur 

Ziua iti aduce modificari legate de prieteni. Fie de unii te desparti definitiv, fie fata de altii devii mai precaut, fie pur si simplu te orientezi catre alte personaje care pana nu demult se aflau in fundalul vietii tale. Dorinta de innoire pe plan relational este la cote inalte. Recomandabil este sa faci un pas inapoi si sa studiezi pe indelete pe cine mai accepti in anuturajul tau si mai ales cui te destainui.

Gemeni 

Relatiile cu sefii si autoritatile sunt frecvente. Sunt posibile altercatii, neintelegeri, insa contextul astral predispune pe toata lumea la o comunicare defectuoasa. Rezolva-ti indatoririle pe indelete si la timp. S-ar putea ca un sef sa te provoace zdravăn la explicatii profesionale. Tine-ti firea, discuta strict, direct si la obiect, fara sa te implici emotional. De retinut ca vin vremuri interesante si cu totul noi in domeniul profesional.

Rac 

Se intrezaresc vesti din strainatate. Cineva aflat departe de tara iti ofera informatii pretioase legate fie de o calatorie aranjata de tine mai demult, fie despre un loc de munca intr-o tara straina care te-ar putea interesa. Neprevazutul este la cote inalte, asa incat indiferent despre ce este vorba, ai grija cum reactionezi. Pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de rafinare si de noi orizonturi spirituale.

Leu 

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relationarii cu institutiile financiare. Sunt posibile nereguli in acte si neintelegeri in relatiile umane, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Se recomanda prudenta si discernamt vizavi de bani, bunuri detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Exista un risc major de pierderi si rasturnari de situatie la capitolul financiar.


Fecioara 

Relatiile parteneriale sunt foarte active. Va trebui sa faci fata mai multor activitati desfasurate in comun cu altii si totodata unor discutii aprinse. Fii pregatit pentru rasturnari de situatie si pentru reconfigurari de pozitie in cadrul unor parteneriate. Partenerul de viata iti poate face reprosuri legate de faptul ca esti prea implicat in domeniul porfesional si pe undeva are dreptate. Selecteaza relatiile si activitatile prioritare.

Balanta 

Se contureaza multa forfota la serviciu. Activitatile vin in salturi, ba pe alocuri va trebui sa o lasi pe una si sa te ocupi urgent de alta. Relatiie colegiale sunt tensionate, insa ai incredere ca sefii sunt de partea ta. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si se pot accentua afectiunile vechi. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Rezerva-ti momente de odihna si hrana adecvata si suficienta. 

Scorpion 

Persoana iubita si copiii te vor solicita din plin. Foarte usor pot izbucni conflicte, chiar si pe teme minore. Dorinta de distractii si aventuri ii poate deranja pe cei din preajma ta, de aceea fii prudent. Pe de alta parte extravaganta, schimbarile amoroase si excesele de orice fel iti pot dauna grav sanatatii si tuturor relatiilor. Canalizeaza-ti energia catre un sport sau catre un hobby.

Sagetator 

Activitati casnice! Ai succes si spor la curatenii, reparatii capitale sau reamenajari interioare. Pe de alta parte sunt momente bune de a planui achizitionari patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, pana la o locuinta noua sau un teren. Esti tentat si de mutarea intr-o alta localitate sau chiar intr-o alta tara. Deocamdata rezuma-te doar la planuri de vanzare-cumparare si de schimbarea spatiului locativ.

Capricorn 

Sunt posibile calatorii pe distante scurte, fie la rude si prieteni, fie in scop profesional. Ti se cer sfaturi, ajutor material, moral, mai ales de la cine te astepti mai putin. Pe de alta parte ar trebui sa te debarasezi de persoanele care iti pun bete in roate si iti stau alaturi doar pentru a-i sprijini. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate si ar fi bine sa taci si sa asculti mai mult.

Varsator 

Ziua iti aduce in atentie banii si implicatiile lor. Poti primi o suma de bani, fie salariul de la un loc de munca, o prima sau alte tipuri de favoruri. Unele te pot surprinde de-a dreptul, insa altele nu iti sunt deloc pe plac. Se vehiculeaza informatii legate de schimbarea climatului din sfera muncii, aspect care iti rastoarna planurile. Fii prudent si in permanenta controleaza-ti veniturile si cheltuielile.

Pesti

Debutul saptamanii iti aduce agitatie si o dorinta nestavilita de a te implica in mai mule treburi deodata. Recomandabil este sa-ti selectezi prioritatile si sa te ocupi doar de treburile tale. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, insa doar tu esti cel care poate dirija lucurile, astfel incat sa iasă bine pentru toata lumea. Dupa-amiaza rezerva-ti momente pentru un tratament cosmetic, pentru cateva ore la piscina sau pentru plimbari relaxante prin oras.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 620

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 578

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 615

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 628

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 570

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 512

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 641

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 612

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 954

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 592

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 609

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 622

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 606

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 660

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 620