Horoscop pentru luni, 23 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul de azi


Berbec
 
In tihna este bine sa te gandesti pe îndelete la situatiile si relatiile profesionale in care esti implicat sau planuiesti demult sa te implici. Energia vitala este la cote joase, asa incat evita activitatile care necesita efort fizic si mental. Afectiunile sistemului circulator se pot accentua. Insa odihna, alimentatia sanatoasa si aerul curat iti sunt suficiente. Bucura-te de compania celor dragi!

Taur
 
Saptamana incepe minunat in compania prietenilor. Se contureaza intalniri si discutii importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar vei fi sfatuit de bine in privinta dezvoltarii competentelor profesionale si a implicarii tale in diverse proiecte de anvergura alaturi de oameni deosebiti. Asculta rabdator ce ti se spune si evita luarea deciziilor sub impulsuri momentane.

Gemeni
 
Indiferent in ce companie te vei afla astazi vei fi nevoit sa participi activ la dezbateri si activitati comune cu altii. Pentru ca esti destul de reticent la tot ce vine din parte altora si mai ales iti este dificil sa te implici atat in discutii, cat si in evenimentele ivite este posibil ca persoanele din anturajul tau sa-si schimbe părerea despre tine. Insa, ceilalti chiar vor să le fii alături și să se bucure de farmecul tau.

Rac

 
Ziua este favorabila preocuparilor intelectuale si discutiilor filozofice. Incet, dar sigur iti schimbi sistemul valorilor morale si spirituale dupa care te-ai ghidat pana acum. Minunat este ca ai de-a face cu oameni eruditi, de la care ai ce sa inveti si care te ajuta sa vezi viata si evenimentele ei, intr-o alte lumina. Fii deschis sufleteste si informeaza-te cat mai mult, dar de la surse de buna calitate.

Leu
 
In plan profesional apar tot soiul de situatii inedite, care presupun asumarea unor responsabilitati majore. Insa, imediat cum apare o astfel de situatie se vorbeste si de plata aferenta. De aceea, astazi te gandesti mai intai la castigurile pe care le poti obtine din orice efort depus in campul muncii. Pe de alta parte ai idei bune pentru planuri de investitii pe termen lung. Dar sa ai in vedere si achitarea facturilor curente.

Fecioara
 
Evenimentele zilei te vor implica in relatii cu ceilalti. Sunt posibile divergente de opinie, de crez, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte ar fi bine daca ai reusi sa privesti obiectiv, atat la relatia cu partenerul de viata, cat si la relatiile cu partenerii profesionali. Vei oberva ca unii iti sunt loiali, te respecta si te sprijina neconditionat. Altii, insa, au interese personale ascunse si profita de pe urma generozitatii si puterii tale.

Balanta
 
Se pare ca ti-ai propus să rezolvi astăzi toate treburile restante, atat acasa, cat si la serviciu. Este adevarat ca ai multe de facut, insa sporul si energia ta vitală lasă de dorit. Selectează prioritatile si tempereaza-ti elanul de a munci peste masura. Afectiunile specifice sistemului circulator se pot accentua. Chiar ai nevoie de odihna, liniște și dietă corespunzătoare.

Scorpion
 
Este rost de discutii importante cu persoana iubita si copiii. Pe langa activitatile distractive planuite mai demult alaturi de cei dragi, astazi poti afla lucruri interesante atat despre relatia ta cu aceste persoane, cat si despre așteptările lor vizavi de tine. Vorbeste liber, sincer, spune-ti păsurile si asculta atent ce iti spun interlocutorii tai. Spre seara, revarsă-ți veselia și buna dispozitie in anturajul apropiat.

Sagetator
 
Ai sanse deosebite de a discuta amiabil cu membrii familiei si de a petrece momente de vis alaturi de acestia. Datorita faptului ca in ultima vreme ai fost foarte preocupat cu indatoririle profesionale se pare ca ai neglijat, atât treburile gospodaresti, cât si nevoile celor dragi. Mobilizează-te corespunzator si ocupă-te mai mult de latura familiala a vietii. Te vei bucura de bucuria si mulțumirile celor dragi.

Capricorn
 
Este o zi minunată pentru șuete cu prietenii, rudele apropiate, dar si pentru a călători de placere in locuri dragi. Totusi, dispozitia ta sufleteasca este schimbătoare, astfel incat, relationarea cu ceilalti depinde mult de tine. Detașează-te de nelinistile interioare si bucură-te de tot ce te înconjoară. Chiar daca vor apărea ceva neguri in discuții, cu putin efort si bunavointa le vei alunga usor.

Varsator
 
Aspectele materiale necesare vietii cotidiene iti vor atrage atentia. Poate fi vorba de cheltuieli neprevăzute pe cadouri, dar exista si varianta ca cineva drag să-ți ceară sprijin bănesc. Fii prudent si chibzuiește-ti atent fiecare ban. Pe de alta parte, cineva din anturajul profesional iti va oferi informatii deosebite legate de câștigurile tale de la locul de muncă.

Pesti
 
Debutul saptamanii iti aduce momente favorabile pentru a-ti alcatui noi planuri de viata si pentru a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti. Renunta la idei, conceptii sau persoane care ti-au creat pana acum neplaceri. Indicat este sa te sfatuiesti cu membrii familiei, dar si cu prietenii apropiati care s-au dovedit de-a lungul timpului onesti si dornici de a fi alaturi de tine in mod sincer. Farmecul tau este irezistibil!



Articol preluat de pe astrocafe.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 539

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 841

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 638

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 848

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 721

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 698

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 640

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 690

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 661

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 693

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 888