Horoscop pentru marţi, 16 august 2022. Cum influenţează Luna în Berbec fiecare zodie

HoroscopBerbec

Luna se afla in zodia ta si te stimuleaza in zona personalitatii, a modului in care te manifesti pe tine insuti. Pare o zi destul de tensionata in care iti este foarte usor sa intri in conflict cu cei din jurul tau si sa iti atragi chiar dusmani. Poti fi perceput ca fiind pesimist si rigid. Desi nu impartasesti in totalitate opiniile partenerului de viata, asculta-l si urmeaza-i sfatul.

Taur

Luna este in Berbec si te predispune la izolare si la introspectie. Faci cu greu fata rutinei si activitatilor zilnice si parca ti-ai pierdut optimismul. Controleaza-zi gandurile, verifica felul in care te simti si deschide-ti sufletul catre cei dragi. Poti simti nevoia sa te refugiezi acasa iar o discutie cu familia sau cu un prieten te poate ajuta sa iti regasesti bucuria de viata.

Gemeni

Tu primesti influenta Lunii din Berbec in zona prietenilor si a protectorilor. Setea de cunoastere te caracterizeaza, pari foarte curios si atras de studiu. In anturaj te remarci prin jovialitate, spontaneitate si bunavointa. Partenerul de viata sau copiii par sa te infraneze din activitatile tale intelectuale dar pastreaza-ti cumpatul si acorda-le atentia meritata.

Rac

Tie Luna in Berbec iti activeaza zona carierei si a puterii. Prestigiul tau social pare sa fie in crestere si este o perioada in care poti atrage abundenta in viata ta prin valorificarea talentelor puse in serviciul societatii. Ai incredere in fortele proprii, pune in aplicare cunostintele si calitatile recent constientizate si priveste cu optimism catre viitor.

Leu

In ceea ce te priveste, Luna in Berbec se plaseaza in zona spiritualitatii si a moralitatii. Prin filosofia ta de viata si prin exemplul personal, reusesti sa te faci remarcat si sa te pui intr-o lumina favorabila. Oricat de avansat ai fi in dezvoltarea ta personala si oricat de avizat ar fi punctul tau de vedere, ai rabdare cu oamenii si lasa-i sa fie si sa se manifeste liber.


Fecioara

Sub influenta Lunii din Berbec, tu preferi sa stai izolat, sa actionezi din umbra si ti se potrivesc foarte bine rolurile de culise. Increderea in tine nu este la cele mai inalte cote, dar renuntand la comparatie si concentrandu-ti atentia catre tine iti poti constientiza valoarea personala. Deschide-ti inima si primeste cu recunostinta tot ceea ce viata iti ofera. 

Balanta

Luna in Berbec iti stimuleaza relatiile si parteneriatele oficiale in care esti implicat. Poti lasa impresia unui om incapatanat, centrat pe propriile-ti interese si lupti pana in panzele albe pentru a-ti impune punctul de vedere. Ai visuri si idealuri inalte dar probabil simti ca cel mai bine functionezi intr-un grup. Fii echilibrat si nobil pentru a mentine armonia.

Scorpion

Pe tine, Luna in Berbec te stimuleaza la serviciu si in zona sanatatii. Te bucuri de recunoastere si apreciere din partea superiorilor ierarhici. Oricat de responsabilizat te-ai simti, nu pune presiune pentru atingerea rezultatelor ci cauta sa motivezi echipa din care faci parte si sa conlucrati eficient. Asculta-ti corpul, respecta-i nevoile si hraneste-te sanatos.

Sagetator

Tie Luna in Berbec iti aduce in atentie modul in care daruiesti si primesti iubirea. Esti foarte atras de spiritualitate si de filosofie. Dispui de multa energie si nu iti prea vine sa stai locului. In relatia cu partenerul de viata te poti arata impulsiv, dominator si competitiv. Aminteste-ti ca viata nu este o cursa si accepta ca nu poti avea dreptate intodeauna. 

Capricorn

In cazul tau, Luna in Berbec iti activeaza zona familiei si a intimitatii. Poti dispune de capacitatea de a patrunde cele mai profunde taine ale Universului, esti foarte intuitiv, creativ, inventiv si poti simti o puternica nevoie de libertate. Nu pari sa fii pe aceeasi lungime de unda cu autoritatile, te poti simti restrictionat, dar incearca sa ramai calm si diplomat.

Varsator

In ceea ce te priveste, Luna in Berbec iti stimuleaza mentalitatea si modul in care comunici. Te poti simti atras de studiu, de filosofie si ocultism. Cauti aprobarea celorlalti si ai putea intra usor in dezbateri si chiar contradictii de idei pe teme ezoterice. Nu este o perioada propice calatoriilor si orice plecare la drum necesita atentie si prudenta.

Pesti

Tu primesti influenta Lunii in Berbec in zona castigurilor financiare din munca proprie. Nu pari sa stai pe roze cu banii, fapt care te poate determina sa muncesti din rasputeri. S-ar putea ivi unele cheltuieli neprevazute legate de taxe sau amenzi. Banii sunt energie, investeste-i cu ganduri bune si lasa-i sa circule caci se vor intoarce la tine la momentul potrivit. 

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 497

Horoscop pentru joi, 28 martie 2024. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

28 Mar 2024 627

Horoscop pentru miercuri, 27 martie 2024. Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodia Rac

27 Mar 2024 911

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 764

Horoscop pentru duminică, 24 martie 2024. Ce zodie se confruntă cu decizii dificile?

24 Mar 2024 706

Horoscop pentru sâmbătă, 23 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

23 Mar 2024 642

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

22 Mar 2024 691

Horoscop pentru joi, 21 martie 2024. Se conturează invitații la evenimente sociale

21 Mar 2024 664

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 697

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 martie 2024. Chestiunile financiare, subiectul principal al debutului săptămânii

18 Mar 2024 566

Horoscop pentru luni, 18 martie 2024. Ce te așteaptă în dragoste, carieră și sănătate?

18 Mar 2024 792

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 546