Horoscop pentru marți, 28 septembrie 2021

Berbec

Sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie in scop profesional, fie ai nevoie sa te intalnesti cu rudele sau prietenii apropiati. Partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii te pot ajuta sa iti lamuresti chestiuni care privesc pozitia ta socio-profesionala si implicarea in diferite colaborari. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar. Ar fi bine sa iti planifici un program de instruire personala care sa te ajute in dezvoltarea profesionala si in relatiile cu ceilalti.

Taur

Este o zi in care poti primi bani, bunuri sau favoruri de pe urma activitatii depuse la un loc de munca. Exista multe discutii colegiale sau cu sefii legate de conditiile de lucru, de salarizarea aferenta sau de modul de desfasurare a activitatii profesionale. Dozeaza-ti eforturile, evita implicarea in treburile altora si rezuma-te doar la indatoririle tale. Pe de alta parte ar fi bine sa fii mai detasat vizavi de ceea ce se petrece in sectorul profesional, deoarece beneficiezi deocamdata de colaborari si sustineri parteneriale destul de bune.

Gemeni

Contextul astral de astazi este potrivit inceperii unei diete, alcatuirii unui nou program de viata cotidiana si revizuirii planurilor de viitor. Chiar daca starile de spirit sunt schimbatoare, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa iti rezolvi toate treburile propuse. Evita sa te implici in treburile altora, dar nu-i lasa nici tu pe ceilalti sa se implice intr-ale tale. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru activitati recreative alaturi de cei dragi sau pentru a te ocupa pe indelete de un hobby.

Rac

Este o zi in care ar trebui sa te ocupi pe indelete de sufletul tau, planificandu-ti sedinte de meditatie, de analiza a situatiilor din preajma ta si chiar ceva mai mult somn. Revelatiile obtinute astazi s-ar sa putea sa contravina conceptelor tale filozofice despre lume, viata si pozitia ta in societate. Insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te debarasezi de tiparele vechi, neconforme cu realitatea si sa iti modelezi felul de a fi. Membrii familiei te pot ajuta enorm, daca ai sa dialoghezi cu ei sincer si ai sa le urmezi sfaturile.

Leu

Sunt posibile altercatii cu prietenii. Bine ar fi sa stai pe indelete de vorba cu aceste persoane si sa auzi explicatiile lor. Poate fara sa iti dai seama ai favorizat pe cineva in detrimentul altuia care merita mai multa atentie sau mai multi bani din partea ta. Sau ati demarat actiuni comune care deocamdata au ajuns intr-un impas fie datorita banilor, fie datorita viziunilor diferite ale fiecaruia. In orice caz, foloseste-ti farmecul nativ si generozitatea si aranjeaza lucrurile astfel incat sa impaci pe toata lumea. Ai toate sansele sa reusesti!


Fecioara

Se pare ca astazi esti chemat pe neasteptate la o sedinta oficiala cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii. Este vorba fie despre conditiile de munca de la actualul tau serviciu sau de la unul pe care il vizezi, fie despre salarizarea primita in urma desfasurarii indatoririlor tale. Tonurile discutiei vor fi inalte, de aceea fii prudent. Prezinta-ti punctele de vedere cu fermitate, insa asculta si ce au de zis ceilalti. In urma celor petrecute astazi ai sanse bune pentru a-ti imbunatati performantele socio-profesionale si nu in ultimul rand vei privi munca proprie cu alti ochi.

Balanta

Sunt momente bune pentru a impartasi cu prietenii viziunile tale despre evolutia lumii si conceptiile despre mersul lucrurilor in viata de zi cu zi. Chiar daca, la inceput, unii au putin chef sa te asculte, datorita sarmului si felului placut in care povestesti, pana la urma cu totii te vor admira si asculta cu interes. Pe de alta parte, ostoieste-ti dorinta de rafinare sufleteasca planificandu-ti un program de dezvoltare personala fie individual, fie apeland la serviciile unui profesionist. Calatoriile indepartate si studiile pe termen lung sunt alte teme de abordat.

Scorpion

Ziua este potrivita achitarii facurilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Verifica pe indelete situatia bugetului de venituri si cheltuieli, deoarece pot exista discrepante majore intre planurile tale financiare si posibilitatea de a le indeplini. Ar fi bine sa eviti acumularea altor datorii, investitiile sau asocierile in afaceri. Rezuma-te la cheltuielile strict necesare si pune bani deoparte. Daca este cazul, ocupa-te si de situatia mostenirilor sau a partajului specific unei separari de un partener. Dupa-amiaza odihneste-ti sufletul cu lecturarea unei carti bune.

Sagetator

Relatiile parteneriale iti acapareaza toate eforturile astazi. Sunt posible discutii aprinse datorita prietenilor comuni sau protectorilor care ti-au promis ajutor in cadrul unei colaborari si nu s-au tinut de cuvant. Retine informatiile obtinute astazi, pentru ca ele vizeaza un cerc vicios de persoane care exista in preajma ta. Este vorba despre relatii de prietenie, parteneriat, protectorat, care au ca substrat principal castigurile financiare. Insa este vorba despre castigurile lor, iar tu din toate acestea castigi doar experienta de viata.

Capricorn

Ziua iti aduce multa treaba in sfera profesionala, dar si acasa treburile de rutina te asteapta. Relatiile colegiale sunt tensionate pe de o parte datorita faptului ca sefii te sustin, pe de alta parte deoarece esti harnic si te descurci usor printre indatoririle profesionale. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul tau este obosit si are nevoie de odihna. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Sunt momente pasagere, pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa.

Varsator

Astazi ai chef de rasfat si distractii. Chiar daca cei dragi au alte treburi, straduindu-te putin ai reusi sa ii antrenezi si pe acestia in actiuni amuzante si recreative. Pot aparea neplaceri in relatiile cu ceilalti, datorita diferentei de idei si conceptii vizavi de modul in care oamenii ar trebui sa isi traiasca viata. Detaseaza-te de problemele altora si urmeaza-ti dorintele sufletului. Creativitatea iti este accentuata, astfel incat ocupa-te mai mult de un hobby sau planifica-ti abordarea unui curs care sa iti imbunatateasca aptitudinile socio-profesionale.

Pesti

Ziua este favorabila treburilor casnice si relatiilor cu membrii familiei. Poti achizitiona bunuri patrimoniale sau altele necesare casei si rudelor. Pe de alta parte ar fi bine sa pui ordine in chestiunile care privesc bunurile comune cu membrii familiei sau, in cazul mostenirilor, verifica situatia acestora. Dupa-amiaza aduna-i pe cei dragi la o sueta si provoaca-i la discutii familiale despre evenimentele petrecute in comun de-a lungul anilor. Vei afla lucruri interesante despre trecutul familiei tale, care te vor ajuta sa iti lamuresti situatiile din prezent.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 478

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 566

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 557

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 696

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 604

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 627

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 607

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 765

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 647

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 670

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 686

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 600

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 545

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 678

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 650