Horoscop pentru miercuri, 06 octombrie 2021

Berbec

Luna Noua in Balanta, destul de provocatoare, este un prilej de a schimba ceva in relatiile tale. Daca relatia ta de cuplu este deja fisurata, nu este exclus sa iei niste decizii importante, cum ar fi sa o rupi radical sau sa o asezi pe noi coordonate. E posibil sa afli lucruri suprinzatoare de la sau despre partener. De asemenea, este un moment potrivit pentru a tria niste colaborari, asocieri, parteneriate.

Taur

E posibil ca in aceasta perioada sa simti ca intreg universul sta pe umerii tai. Responsabilitatile pe care ti le-ai asumat sunt resimtite acum ca niste adevarate corvezi, motiv pentru care simti o nevoie acuta de a schimba radical niste lucruri in ce priveste activitatea profesionala, sanatatea, obiceiurile, stilul de viata in general. E momentul sa te relaxezi si sa ai incredere in ce-ti ofera viata, Dumnezeu.

Gemeni

O Luna Noua in Balanta destul de provocatoare, mai ales in ce priveste relatia afectiva. E posibil ca acum sa pui piciorul in prag si sa ceri clar, transant, ceea ce iti doresti sau ti se cuvine. In urmatoarele saptamani, relatiile se pot reconfigura, un proiect nou poate incepe, altele care nu mai rezoneaza cu tine sunt lasate in urma. Lasa inima sa te indrume.

Rac

Luna Noua in Balanta activeaza zona familiei, casei si patrimoniului. E posibil ca astazi sa ajungi la limita rabdarii in ce priveste constrangerile si conditiile impuse de cei din jur. Simti o nevoie launtrica puternica sa te eliberezi de niste tipare mentale, de emotii toxice sau relatii complicate. Se pare ca ceea ce te mobilizeaza, in deciziile pe care le vei lua in urmatoarea perioada, este dorinta de a te manifesta si exprima liber si de a face alegeri care sa reflecte respectul de sine. Compromisurile nu mai au loc in viata ta.

Leu

Ceva in modul de a comunica cu cei din jur se poate schimba in urmatoarele saptamani. Nu mai esti dispus sa faci compromisuri, le spui tuturor exact ce crezi si simti fara sa te preocupe ca te-ar putea judeca, esti hotarat sa faci exact ce simti, cand simti. Unele relatii se pot rupe, altele pot incepe. Pot aparea surprize legate de calatorii sau documente.


Fecioara

Ziua de astazi poate aduce surprize legate de zona financiara. Prioritatile se redefinesc, capatand noi valente si coordonate. Pot aparea cheltuieli neprevazute sau te gandesti serios sa schimbi sursa de venit, facand ceva nou, care te inspira mai mult si ti se potriveste cu adevarat.

Balanta

Luna Noua in zodia ta te provoaca sa-ti redefinesti proritatile, imaginea, personalitatea. Devii mai atent la nevoile si dorintele tale, incepi sa emiti semnale clare legate de ceea ce-ti doresti sa se schimbe in viata ta, esti mult mai transant in comunicare si relatii. Poti avea parte si de surprize in zona relatiilor si parteneriatelor.

Scorpion

Pentru tine, este o zi a interiorizarii, izolarii, meditatiei. Multe raspunsuri ti se vor revela astazi, daca iti acorzi timp pentru tine si esti dispus sa te uiti cu sinceritate la consecintele unor alegeri trecute. Vei sti pe ce drum sa pasesti in zona profesionala si ce e de vindecat in interior pentru a-ti asuma schimbarile care urmeaza. Totul incepe din interior, asa ca este un moment bun pentru a-ti lansa intentiile in Univers.

Sagetator

Iata o zi in care ai sentimentul ca nimic din ce vezi in jur nu mai e in acord cu tine. Te uiti la relatiile de prietenie si ti se par nepotrivite, aspiratiile pe care le aveai pana acum nu mai corespund noilor convingeri, ceea ce te determina sa faci niste schimbari radicale din acest punct de vedere.

Capricorn

Schimbari radicale se anunta, mai ales in zona carierei, popularitatii, statutului profesional. Pastreaza-ti credinta si uita-te cu sinceritate la ce-ti doresti si-ti place cu adevarat sa faci de acum incolo. Nu-ti face probleme din punct de vedere al resurselor materiale, pentru ca te bucuri de sprijin din acest punct de vedere.

Varsator

Viitorul tau se poate reconfigura complet prin schimbari facute in momentul prezent. Schimbarea convingerilor si atitudinii, a filozofiei de viata si aspiratiilor este aproape inevitabila. Recomandarea mea este sa observi totul cu detasare si sa primesti cu inima deschisa tot ce vine nou in viata ta. La nivel pragmatic, e posibil sa apara surprize in ce priveste calatoriile, mijloacele de transport, comunicarea si documentele.

Pesti

Luna Noua in Balanta activeaza zona transformarilor dar si a resurselor altora. Astazi ai putea avea trairi foarte intense, resimtite ca niste crize interioare. Acestea nu sunt decat niste semnale ca e momentul sa schimi ceva in viata ta. Poate sa renunti la niste asteptari, la control, la o relatie, etc. Pe de alta parte, pierderile materiale care pot surveni te atentioneaza ca e momentul sa-ti revizuiesti atitudinea si din acest punct de vedere.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 533

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 575

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 610

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 617

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 566

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 506

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 639

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 611

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 953

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 590

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 608

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 618

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 603

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 659

Horoscop pentru sâmbătă, 06 aprilie 2024. Există predispoziții spre activități de rutină alături de cei dragi pentru unii nativi ai zodiacului

06 Apr 2024 619