Horoscop pentru miercuri, 15 iunie 2022. Una dintre zodii ar trebui să-și ia gândul de la bani azi

Horoscop pentru azi Berbec 

O zi axata pe cariera, pentru ca Luna este  in Capricorn si iti stimuleaza interesul pentru munca. Astazi esti atent la detalii, riguros si perfectionist, sau cel putin asa ar trebui sa fii, pentru a ajunge la rezultatele urmarite de tine si  asteptate de sefii sau colaboratorii tai. Chiar daca esti intr-o perioada favorabila si din punct de vedere al acumularilor materiale, astazi ar trebui sa-ti iei gandul de la bani. Ei vor veni oricum, ca o consecinta a muncii bine facute.

Taur 

O zi in care tii foarte mult la dreptate si adevar, esti foarte atent la tot ce spui si stii sa te conformezi cu rigurozitate, tuturor regulilor de la serviciu sau din comunitatea din care faci parte. Practic, este o zi a conformismului, a smereniei si intelepciunii. In acest context, iti poti manifesta recunostinta pentru cineva care te-a ajutat, sau iti poti indrepta niste greseli fata de o persoana draga.

Gemeni 

Luna este plasata astazi in Capricorn, crescandu-ti interesul pentru tot ce face partenerul de viata. As spune ca te concentrezi mai putin pe reusitele si evolutia ta, si mai mult pe cele ale partenerului. Probabil simti ca esti intr-o perioada de stagnare si ca nu se intampla mai nimic in ce te priveste si atunci toata atentia ta se indreapta spre cel de langa tine. Partea cea mai frumoasa este ca se poate conta pe tine, pentru ca esti de un real si valoros sprijin.

Rac 

Se poate vorbi despre o importanta majora a relatiilor sociale, in viata ta. De fapt, astazi as spune ca nu e vorba despre relatii sau cunostinte noi, ci mai curand despre reactivarea unora mai vechi. Cu alte cuvinte, este o zi in care ai sansa de a te reintalni sau de a relua legatura cu o persoana din trecut, eventual mai in varsta, care va juca un rol important intr-un proiect sau te va sprijini in evolutia profesionala.

Leu 

Pentru tine, ziua de astazi este axata pe munca asidua. Ai multe responsabilitati pe cap si tocmai de aceea este necesar sa fii riguros, precaut si organizat. Totusi, la primele ore ale zilei, este posibil sa ai niste nemultumiri care vizeaza, fie o neglijenta a ta care da totul peste cap, fie defectarea unui instrument de lucru. Din fericire, reusesti sa depasesti momentul si sa indrepti lucrurile intr-un mod admirabil. Adevarul este ca ceea ce te motiveaza cel mai mult sunt beneficiile materiale care ar putea veni.


Fecioara 

Esti foarte transant si ferm atunci cand vine vorba despre sentimentele tale sau despre pozitia ta intr-o relatie afectiva. Astazi probabil vei pune capat unei situatiii incerte sau apasatoare, sau vei da cartile pe fata in ce priveste sentimentele, emotiile si intentiile tale. Prcatic, reusesti in sfarsit sa te faci inteles si ai posibilitatea de a stabili noi repere de relationare, mai clare decat pana acum si pe termen lung.

Balanta 

Luna in Capricorn vorbeste despre spirit de conservare, dorinta de securitate, nevoie de odihna si disponibilitate pentru a-i ajuta pe cei apropiati. Nu este o zi potrivita pentru activitati solicitante sau pentru deplasari, ci este de preferat sa cauti mediile linistite, sa te orientezi catre activitati casnice si in mod special,sa acorzi mai multa atentie sanatatii si sa iti oferi mai mult timp de odihna.

Scorpion 

Pentru tine, este o zi care necesita acuratete in comunicare si transmiterea informatiilor, pentru ca altfel se pot strecura tot felul de greseli, mai ales in documente sau corespondenta. Asadar, fii atent ce scrii si cum scrii, citeste de doua ori un document inainte de a-l trimite mai departe, asigura-te ca mesajele tale sunt intelese corect si ajung la destinatie in timp util. Oricum, se pare ca in a doua parte a zilei te vei ocupa de indreptarea unor greseli de acest gen si vei lua parte la niste discutii clarificatoare cu un coleg sau un prieten.

Sagetator 

Banii sunt in centrul atentiei tale. Probabil ca te gandesti cum sa reorganizezi bugetul familiei, astfel incat sa poti face fata cheltuieleilor, sau tragi speranta ca vei castiga mai mult in urmatoarea perioada. Numai ca pentru a castiga mai mult, este nevoie ca astazi sa schimbi ceva in atitudinea fata de munca sau de sefi. Poate ca e nevoie sa fii mai responsabil, sau poate ca a venit momentul sa-ti ceri drepturile salariale cu mai multa fermitate.

Capricorn 

Luna tranziteaza semnul tau zodiacal, iar influentele ei sunt frumos nuantate si de alte planete, cu rol important in zona iubirii si aspiratiilor. As spune ca este o zi a analizei si cantaririi unor decizii pe care doresti sa le iei, fie cu privire la o relatie sentimentala, fie in legatura cu domeniul profesional. Practic, iti doresti sa obtii ceva, aspiri la ceva si cauti cea mai corecta si scurta cale spre acel ceva. Poate fi vorba de atentia cuiva, de o functie mai inalta sau respectul celor cu care lucrezi.

Varsator 

O zi destul de delicata din punct de vedere psihic si emotional. Asta pentru ca ai tendinta sa fii pesimist, sa te valorizezi mai putin, sa te lasi prada grijilor si angoaselor, in mare parte nejustificate. Poate ca ar fi bine ca astazi sa nu te angajezi in activitati foarte solicitante, sa nu ai asteptari foarte mari si sa fii mai indulgent, atat cu tine, cat si cu cei din jur. Observa evenimentele de pe margine, fara sa te implici emotional, fara sa reactionezi si mai ales, fara sa iei decizii importante.

Pesti 

Tinzi sa fii usor suspicios, in privinta unui prieten sau  unei cunostinte, care a promis ca-ti face un serviciu. De asemenea, este posibil sa constati ca unele cuvinte rostite de tine, au fost intelese gresit de ceilalti, ceea ce a dat nastere la o serie de greseli in derularea unui proiect. Pentru a clarifica neintelegerile, pentru a repara greselile, dar si pentru a te echilibra emotional, se pare ca ai nevoie de sprijinul unei persoane mai in varsta, care apare exact la momentul oportun.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 533

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 714

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 606

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 629

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 652

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 585

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 520

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 649

Horoscop pentru vineri, 12 aprilie 2024. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute pentru una dintre zodii

12 Apr 2024 622

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 963

Horoscop pentru miercuri, 10 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

10 Apr 2024 602

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 625

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 631

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 611

Horoscop pentru duminică, 7 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

07 Apr 2024 663