Horoscop pentru miercuri, 16 februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani




Berbec 
Relatiile cu persoana iubita si copiii sunt bune, astfel ca ar trebui sa profiți de sustinerea energetică a  zilei pentru a te distra alături de ei. Se pot ivi discutii aprinse pe seama faptului că nu spui cu adevărat ceea ce gândești sau ceea ce plănuiești. Simțurile celorlalti sunt ascuțite si a nu ai cum să te ascunzi prea mult.

Taur 
Segmentul domestic te atrage mult astăzi. Ai șanse bune pentru a cădea la pace cu membrii familiei, cu neamurile si de a pune la cale planuri de îmbunătățire a conditiilor existente in spatiul de locuit. Ai spor si succes la curățenii, la remedierea defecțiunilor casnice mai vechi, la achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Seara, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

Gemeni 
O zi excelentă pentru a tăifăsui cu persoanele din anturajul apropiat. Poti primi informatii valoroase, sfaturi importante, dar si tu la randul tau poti sprijini pe cineva drag intr-o chestiune personala delicată. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine personal si despre slăbiciunile tale. Unii te-ar putea cataloga gresit, pe baza unor judecati pripite. Calatoriile pe distante scurte sunt importante.

Rac 
Se pare ca vei cheltui ceva bani fie pentru un demers profesional important, fie pentru a-ti îmbunătăți imaginea în ochii celorlalți. Esti subiectiv în aprecierile personale, asa incat evita sa pleci urechea la tot ce îți șoptesc unii și alții, la întâmplare. Investeste in lucurile de care ai strictă nevoie. S-ar putea sa primesti sprijin financiar important.

Leu 

Esti pornit pe fapte mari astazi, doar că îți este greu să renunți la unele idei, conceptii sau relatii care te țin în loc si îți obstructionează progresul. Orientează-te spre prioritati si nu te lasa influențat de părerile altora. Mergi la un salon de întreținere corporală, cumpără unele obiecte dragi sufletului tau sau stai de vorba cu cineva drag.

Fecioara 

Ziua este favorabilă meditațiilor interioare, discutiilor de taină cu cineva de încredere din anturajul apropiat și odihnei pe îndelete. La nevoie apeleaza la ceilalti pentru a-ti rezolva treburile cotidiene sau indatoririle profesionale. Evita consultatiile si analizele medicale, intrucat sunt posibile erori de tot felul. Aminteste-ti ca cel mai bun terapeut pentru tine esti chiar tu.

Balanta 
De la prieteni poti avea suprize de proportii. Unii cunoscuți vechi te vor căuta, dupa multa vreme să converseze banalități cu tine. Altii te vor provoca pe teme diverse sau pe slabiciuni ale tale care au ieșit la iveală undeva, cândva. Fii prudent si nu vorbi prea mult. Ia aminte la remarcile altora, oricat ar părea de năstrușnice.

Scorpion 
Esti o mică vedetă și nu ai cum să eviți atenția celorlalti, care este îndreptată numai asupra ta. Dialogurile colegiale, mai ales cele cu sefii sunt provocatoare si dificil de controlat. Vorbeste numai când ești întrebat si rezumă-te la strictul necesar. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, sunt momente favorabile pentru destăinuri în familie.

Sagetator 
Este o zi in care poti discuta cu oameni erudiți, te poti interesa de subiecte filozofice si religioase. Iti vor iesi in cale exact persoanele de care ai nevoie, pentru a-ți rafina mentalul si îmbogăți bagajul educațional. Relatiile cu străinătatea sau demersurile pentru călătorii sunt alte aspecte reprezentative, mai ales dupa-amiaza. Rezerva-ti momente linistite si lecturează o carte bună.

Capricorn 
Cu ajutorul membrilor familiei sau al unor rude apropiate, astazi vei reuși să achiți datorii sau să pui la punct documente specifice bunurilor patrimoniale. Chiar daca temerile privitoare la bugetul disponibil pentru investiții domestice sunt mari, faptul ca primesti sprijin si sfaturi bune din partea altora te va impulsiona sa mergi mai departe cu incredere. Spre seara, meditează la cele petrecute.

Varsator 
Privește la alții și la cum fac ei lucrurile. Poti învăța de la oricine, chiar daca pe moment poti simti disconfort sau nu înțelegi despre ce este vorba. Lasă-te purtat de evenimentele zilei si îndrăznește să visezi cu ochii deschisi. Partenerul de viata sau, indiferent pe cine intalnesti astazi, te vor ajuta sa remodelezi acele laturi ale tale care ncecesită îmbunătățiri.

Pesti 
Este multă forfota la serviciu. Ai spor in toate, elan, si mai ales o determinare interioară de nezdruncinat pentru a-ți rezolva cu bine îndatoririle profesionale. Fii prudent si dozează-ți eforturile, pentru ca se pot evidentia niscai probleme de sanatate, mai vechi. Programarea unei consultatii medicale este binevenita. Seara, liniștește-te în confortul casei.
 
Articol preluat de la astrocafe.ro 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2024. Sunt multe provocări în plan amoros pentru una dintre zodii

29 Mar 2024 43

Horoscop pentru marți, 26 martie 2024. Ce nativi au parte de sprijin profesional?

26 Mar 2024 646

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 860

Horoscop pentru luni, 25 martie 2024. Pentru unii nativi este o zi importantă pentru relații sentimentale

25 Mar 2024 761

Horoscop pentru miercuri, 20 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

20 Mar 2024 695

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Horoscop pentru duminică, 17 martie 2024. Unii nativi, provocați de prieteni la activități recreative în aer liber

17 Mar 2024 545

E timpul pentru un NOU ÎNCEPUT. Echinocțiul de Primăvară

16 Mar 2024 525

Horoscop pentru sâmbătă, 16 martie 2024. Ce zodie trebuie să fie atentă la alimentație și hidratare?

16 Mar 2024 889

Horoscop pentru joi, 14 martie 2024! Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale pentru una dintre zodii

14 Mar 2024 635

Horoscop pentru miercuri, 13 martie 2024. Iubirea plutește în aer pentru unul dintre nativi

13 Mar 2024 698

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2024. Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 736

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 586

Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Odihna, compania celor dragi, prind bine pentru unii nativi

10 Mar 2024 614

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2024. Se recomandă prudență si discernământ pentru unul dintre nativi

08 Mar 2024 628